Prisjakt

kakno

Medlem sen 2011-09-18
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Outdoor Xtrem Örebro
Utmärkt
(15)
k
kakno
5 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Ok hemsida. Beställde på en söndag, hämtade ut paketet på tisdagen. Bäst pris och smidig process. De erbjöd endast swishbetalning, lite minus för det.

OutdoorExperten
Bra
(500+)
k
kakno
5 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Leverans nästa dag, bra pris, väldigt smidigt. Tror jag behövt returnera en gång till dem tidigare, vilket även då gick väldigt smidigt. Härlig butik.

Far Cry 3: Blood Dragon (PC)
Full Star 1
4.3
(4)
24 kr
k
kakno
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Fruktansvärt roligt. Tror inte att något spel fått mig att skratta så mycket. Jag växte upp med Arnolds och Stallones filmer och det är verkligen som att åka tillbaka till Camerons tech noir-framtid, kryddat med lite Tron-överflöd av neon. Nackdelarna är att det är lite kort (7-8 timmar kanske?) och till slut blir lite repetitivt, men man får ta det för vad det är. Ett superbilligt "expandalone" som är gjort för att vara roligt, inte ett nytt Bioshock Infinite. Aningen för lätt också, men man ska vara lite överlägsen som cybercommando. Mer underhållning för pengarna får man leta efter.

Sony MW1
Full Star 1
3.2
(25)
k
kakno
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Väldigt nöjd med det här headsetet. Använder det med min Nexus 4 och det var lätt att koppla ihop, räckvidden är löjligt bra (signalen kom fram genom tre väggar och 10 meter utan minsta tecken till att nåt var fel), det är välbyggt och batteritiden är riktigt bra (har stått ut med 10 timmars musikuppspelning och några samtal utan att ta slut). Väldigt bra knappar, ingen risk att man råkar trycka när man inte vill. Negativt: Lite sämre ljud än Sennheiser CX300-II, kan skära sig lite grann. Tar några sekunder nu innan det är riktigt ihopkopplat och låter som det ska. När kabeln gnider sig mot sig själv låter det lite. Lite krångel att uppdatera mjukvaran och få displayen att visa låtnamn och så. Överlag är jag väldigt nöjd.