Prisjakt

fizz

Medlem sen 2004-12-10
39
Bidrag
17
Hjälpsamröster
HP Color LaserJet Pro M255dw
Full Star 1
2.5
(2)
2 800 kr
f
fizz
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Har haft skrivaren i något år, och den gör exakt det den säger.. Helt ok kvalitet för en färglaser som kostade runt 3500 SEK när jag köpte den... Har inte behövt byta nån toner än, men runt 3000 spänn för ett kit med alla originaltoners är väl vad man kan förvänta sig..

LG OLED65CX6 65" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.6
(51)
f
fizz
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

2021-03-09 First impressions. TVn är tunn och lätt. Ganska plastig för priset. Foten känns gedigen, men det är det enda. Har haft en LG 47sl90 sen 2009, och den är byggd som en stridsvagn i jämförelse. Strömkabeln är fast, kort, och har inte Europa-kontakt, utan en rund. Bilden är grym, såklart.

Andis Pro Alloy XTR
Full Star 1
3
(1)
1 696 kr
f
fizz
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

1: Innan du köper den här trimmern, fundera på om du behöver en så kraftfull maskin. Den vibrerar och är ganska tung. Har du tunnt hår och inte klipper det blött är den onödigt kraftig. 2: När du väl köpt maskinen, olja skären och justera "power screw" först, går maskinen trögt låter den som en stenkross nämligen. 3: Förvänta dig att rengöra och olja skären är något man gör varje gång man använder maskinen. 2020-10-22: Initial upplevelse. Maskinen känns tung och gedigen. Plastdetaljerna på maskinen känns som amerikansk plast brukar, billig. På/av-knappen har en kvalitetskänsla i sig. Tillbehören är få, men de riktar sig till frisörsalonger, dvs inga väskor eller sånt konsumenttrams. Lite olja och avståndskammar. Kammarna har ingen märkning, men känslan i plasten är nylon inte ABS-plast. Har klippt mig en gång, och det märks att den är kraftig, mitt tunna hår ger inte ens en förändring i varvtalet.. Återkommer med en uppdatering när jag använt den mer.

Fiskars Handy Aluminium Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.3
(3)
f
fizz
39 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Använd exakt ett år, och teflonet börjar släppa. Förutom att den slog sig för länge sen. Riktigt kass stekpanna.

Sennheiser Momentum 3 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.8
(16)
5 030 kr
f
fizz
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

EDIT: 2019-12-12, har använt lurarna ett tag nu, och två saker slår mig, kåporna är något större än på de Momentum G2 jag hade innan. Fästet mellan kåporna och huvudbygeln är inte lika tajt på SMW3, så rör man mycket på huvudet glider kåporna ner .. SMG2 är tajta efter 4 års användning, blir de här värre kommer jag reklamera dem... Batteritiden, som nån skrev, är inte tokbra, men de räcker en arbetsdag för mig med ANC på. ________________________________________________________________ Köpte ett par på någon BlackFriday-rea för 3490 spänn, vilket måste vara svårslaget i klassen. Har inte så många trådlösa lurar att jämföra med, har använt trådade Momentum i många år tidigare. Har provat både Bose 700 och Sony WH-1000XM3 i butiker, och jag skulle säga att ANC på SMW3 är sämre än på båda. Vet inte om det är något generellt, men jag upplever att lurarna dämpar låga frekvenser bra, men högre är det svårare med. I appen finns ett läge för "vindbrusborttagning" vilket faktiskt funkar förvånansvärt bra. + Bekväma, sitter bra på mitt lilla huvud med glasögon. + Ljudet! Betydligt bättre än Bose, lite bättre än Sony WH-1000XM3 + Fysiska knappar! + Solid konstruktion, speciellt jämfört med Sony WH1000XM3 som känns som "billig plast". Bose känns som "dyr plast".. - Lite tunga, kan vara lite jobbiga att ha på en hel arbetsdag. - Laddas inte sådär jättesnabbt, ingen medföljande laddare och bara en "USB-C till USB-C-sladd" ... - Equalizern i appen är lite halvkrånglig att ställa in.

Sennheiser Momentum G M2 Over-ear
Full Star 1
4.3
(10)
f
fizz
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

EDIT 2019-12-12: Har fortfarande samma lurar kvar, använt dem minst alla arbetsdagar sen jag köpte dem. Ser fortfarande ut som nya, och låter underbart. Edit 161111: har bytt telefon igen. Elephone p9000. Fjärrkontrollen funkar igen! Fortfarande grymt nöjd med ljudet... För 2390 kr som de kostar nu är de ett kap! Edit 160124: har bytt telefon, från Sony xperia z1 till z3, och nu fungerar inte fjärrkontrollen längre. Alla knappar på sladden höjer volymen, inget annat. Vet inte om det är telefonen eller sladden, men irriterande är det. Rekommenderar alla som funderar på att köpa dessa att testa innan... Ljudet är fortfarande riktigt njutbart! Har inte spelat in dem än, men byggkvaliteten är på topp. Kåporna är något större än på första generationen, men inte mycket. Gångjärnet var jag lite tveksam till innan, men det känns hållbart och tajt. Sladden är lång dock, (och bara en) vilket är det enda negativa än så länge. Funderar du på att köpa dessa, eller första generationen bör du fråga dig om fjärrkontrollen för Android och "vikbarheten" är extremt viktig. Om inte, lyssna på ver. 1 först. Har du små öron och Ajfån så är det inte värt att lägga 1200 spänn för att få dessa.

Byggmax
OK
(500+)
f
fizz
39 omdömen
Usel5 år sedan

Verkar som att Byggmax har börjat med lockpriser på prisjakt.

Sportshopen
OK
(377)
f
fizz
39 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Har sportshoppen börjat med lockpriser? Hänt några gånger att det är billigare på prisjakt än på hemsidan...

Bauhaus
Bra
(500+)
f
fizz
39 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Besökte Bauhaus Uddevalla häromdagen. Jag vet att de har försäljare anställda i butikerna, och att man inte kan förvänta sig att de ska kunna svara på några tekniska frågor utöver det som står på förpackningen, men jag tycker att kassapersonalen åtminstone bör kunna se skillnad på varorna man säljer. När jag ställde mig i kön var det två personer före mig och tjejen i kassan måste ringa högre makter om någon pryl för båda personerna. Det tar tid. När mina varor når kassörskan, varav ett par är eldfast tegel, så får hon lätt panik i rösten och frågar "vad är det där?". Eldfast tegel svarar jag. Hon börjar leta i sitt blädderblock. Hittar inget. "titta bland vanligt tegel" säger jag. Hon kollar igen. Hittar inget. Då tar hon upp telefonen igen, och ringer någon. Under tiden dyker en annan anställd upp, och hon frågar honom vad det är för något som ligger på bandet. Ingen aning, säger han. Eldfast tegel, säger jag för andra gången. Personen i telefonen kommer tillslut, och tjejen frågar honom vad det är på bandet. Eldfast tegel, kolla vid vanligt tegel, säger killen, och bläddrar fram rätt sida till tjejen. Hon hittar rätt streckkod och blippar,varpå hon vänder sig till mig och säger, "vilken tur att han kom och berättade vad det var för något".... Jo, jag sa ju bara det två gånger innan...