Prisjakt

MungoBBQ

Medlem sen 2004-11-30
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Byggmax
OK
(500+)
M
MungoBBQ
5 omdömen
Usel4 år sedan

Tog betalt för en vara som enligt sajten fanns i lager, levererade in på flera veckor, svarade inte på mejl eller telefon och till slut meddelandes att ordern "makulerats" utan vidare förklaring och att återbetalning ska ske "snart". Otroligt usel service.

Shock
M
MungoBBQ
5 omdömen
UselRedigerades 12 år sedan

VARNING! Handla inte på shock.se. De bryr sig tyvärr inte om kvaliteten på sina kläder, struntar i garantin och konsumentköpslagen och har riktigt usel kundtjänst om du skulle råka behöva använda den.

WD My Book Essential Edition 2.0 1TB
Full Star 1
4.6
(37)
M
MungoBBQ
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Tystaste USB-disken jag stött på. Går som klockan än så länge, har haft den i några månader.

Saitek A-250 Wireless
Full Star 1
4.5
(4)
M
MungoBBQ
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Fördelar: + Helt OK ljud för pengen. Klart och fint, inte mufflat eller distat som många andra jag provat. Inget basmonster direkt, men rent och snyggt ljud. + Klart godkänd räckvidd. Längre än de andra jag provat. Funkar prima på runt 10m genom väggar hemma hos mig. + Funkar på Mac med Mac OS X 10.4 utan drivrutiner! Nackdelar: - Extremt ful design. Vad tänkte de på?! - Störs lätt av mikrovågsugn, både min egen och grannens(!)

Digiality Remote Extender
Full Star 1
4.5
(18)
M
MungoBBQ
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Fungerar precis som utlovat. Längre räckvidd än mina tidigare RF-fjärrkontroller. Det finns extra "ögon" att köpa till, och man kan även köpa fler sändare, så det är lätt att bygga ut systemet till att täcka obegränsat antal enheter.