Kategorier
Prisjakt

MungoBBQ

Medlem sen 2004-11-30
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Byggmax
Bra
(500+)
Usel
9 månader sedan
Tog betalt för en vara som enligt sajten fanns i lager, levererade in på flera veckor, svarade inte på mejl eller telefon och till slut meddelandes att ordern "makulerats" utan vidare förklaring och att återbetalning ska ske "snart". Otroligt usel service.
Shock
Usel
(3)
Usel
9 år sedan*
VARNING! Handla inte på shock.se. De bryr sig tyvärr inte om kvaliteten på sina kläder, struntar i garantin och konsumentköpslagen och har riktigt usel kundtjänst om du skulle råka behöva använda den.
*Redigerades 9 år sedan
WD My Book Essential Edition 2.0 1TB
4.4
(37)
13 år sedan*
Tystaste USB-disken jag stött på. Går som klockan än så länge, har haft den i några månader.
*Redigerades 13 år sedan
Saitek A-250 Wireless
4
(4)
13 år sedan*
Fördelar: + Helt OK ljud för pengen. Klart och fint, inte mufflat eller distat som många andra jag provat. Inget basmonster direkt, men rent och snyggt ljud. + Klart godkänd räckvidd. Längre än de andra jag provat. Funkar prima på runt 10m genom väggar hemma hos mig. + Funkar på Mac med Mac OS X 10.4 utan drivrutiner! Nackdelar: - Extremt ful design. Vad tänkte de på?! - Störs lätt av mikrovågsugn, både min egen och grannens(!)
*Redigerades 13 år sedan
Digiality Remote Extender
4.1
(18)
13 år sedan*
Fungerar precis som utlovat. Längre räckvidd än mina tidigare RF-fjärrkontroller. Det finns extra "ögon" att köpa till, och man kan även köpa fler sändare, så det är lätt att bygga ut systemet till att täcka obegränsat antal enheter.
*Redigerades 13 år sedan