• Shock

  • se
k
kurtan2000
36 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Håller med föregående kommentar. Ringde och frågade flera gånger om dom kommer få in Dr. Martens skokräm och tillbehör och svaret va: nej dom sa att dom aldrig mer i framtiden skulle få in det och det är väldigt svårt att få tag på Dr. Martens skokräm och tillbehör (finns att beställa från England och så blev det men va rätt så dyr frakt). Men efter några månader gick jag in på shocks hemsida och kollade och då hade både svart, wonder balsam, skoborste och flera tillbehör hade kommit in. Och så säger dom att dom över huvudtaget inte kommer få in dessa. Väldigt dålig kundsupport och lite småsnorkiga.

L
LouiseW
34 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Beställde väldigt bra och väldigt nöjd med beställningen dock så passa inte en av klänningarna men var väldigt lätt att byta och snabbt gick det också. Var även i kontakt med kundtjänst och dom var väldigt trevliga finns inget att klaga på.

MungoBBQ
MungoBBQ
5 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

VARNING! Handla inte på shock.se. De bryr sig tyvärr inte om kvaliteten på sina kläder, struntar i garantin och konsumentköpslagen och har riktigt usel kundtjänst om du skulle råka behöva använda den.

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Shock?

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska, Engelska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Shock Store AB

Organisationsnr: 556293-6467