Prisjakt

toran

Medlem sen 2011-06-10
24
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Breville VST071
Full Star 1
3.8
(1)
899 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Ger mycket bra grillade mackor! Speciellt bra att den inte pressar ihop dem för mycket.
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Stabil leverans, gratis retur och inget krångel => Perfekt
*Redigerades 5 år sedan
Lenovo IdeaPad 510S-14 80UV001PMX
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Datorn kändes bra, men hade ett (för mig) stor problem. Det var att fläkten gick igång väldigt lätt och lät ganska mycket. Eftersom jag använder datorn ganska mycket i tysta miljöer och är extra känslig mot oljud från datorn så blev det en retur. Ska datorn mest användas i kontor eller om du inte bryr dig så mycket om ljud från datorn så kan detta vara en bra dator.
*Redigerades 5 år sedan
Asus ZenBook UX330CA-PURE4
Full Star 1
4.3
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Fungerar kanon och är väldigt smidig. Var innan köpet lite orolig för om processor skulle räcka till och att det skulle vara störande coilwhine (vilket det tydligen kan vara på vissa). Efter att ha använt den ett par veckor kan jag konstatera att processor fungerar fint för mina behov och coilwhine hör jag bara när jag lägger örat några centimeter ifrån tangentbordet.
*Redigerades 5 år sedan
Cykelkraft
OK
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
För mig fungerade det perfekt. Snabb leverans och inget strul. Har ej varit i kontakt med kundtjänst då allt har fungerat bra.
*Redigerades 6 år sedan
Kontorsgiganten
OK
(21)
Utmärkt
7 år sedan*
Fungerade klockrent för mig. Beställde på helgen och hade paketet på tisdagen. Eftersom allt gick bra har jag inte varit i kontakt med deras kundtjänst och vet alltså inte hur den är.
*Redigerades 7 år sedan
Akasa Integral P2 AK-ENP2NES
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Med tanke på priset (~25kr) tycker jag den är mycket bra. Klarar både IDE och SATA diskar och alla sladdar som behövs (USB, ESATA, USB för ström) följer med. Sätter dock ett frågetecken för byggkvaliten. Köpte två stycken diskar och den ena var trasig vid leverans (en bygel som håller det interna kortet på plats var av).
*Redigerades 8 år sedan
Graco Belogic
Full Star 1
3.9
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Det som är bra med denna stol är att den är plus-testad och kan användas bakåtvänd upp till 25 kg. Det som är mindre bra är att den är svår att montera i bilen. Den passar inte heller speciellt bra i bilar som har skålade säten. I vår VW Passat måste man alltid ha stolen i sitt mest tillbakalutade läge, men trots det tappar sonen huvudet framåt när han somnar i den. Update: Nu när sonen blivit större fungerar stolen bättre.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1