Prisjakt

toran

Medlem sen 2011-06-10
25
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Sport99.se
Dålig
(25)
t
toran
25 omdömen
Bra2 år sedan

Köpte ett par skor som kom snabbt. Tyvärr var de för små så jag fick returnera. Beställde en returfraktsedel som kom på mail efter någon timme. Köpte ett par andra skor som också kom snabbt och dessa passade 🙂 Drar av en stjärna för att returfrakten var lite dyr (85:-), annars fungerade allt kanon.

Breville Paninigrill DuraCeramic VST071
Full Star 1
5
(1)
799 kr
t
toran
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Ger mycket bra grillade mackor! Speciellt bra att den inte pressar ihop dem för mycket.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
t
toran
25 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Stabil leverans, gratis retur och inget krångel => Perfekt

Lenovo IdeaPad 510S-14 80UV001PMX
Full Star 1
3
(1)
t
toran
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Datorn kändes bra, men hade ett (för mig) stor problem. Det var att fläkten gick igång väldigt lätt och lät ganska mycket. Eftersom jag använder datorn ganska mycket i tysta miljöer och är extra känslig mot oljud från datorn så blev det en retur. Ska datorn mest användas i kontor eller om du inte bryr dig så mycket om ljud från datorn så kan detta vara en bra dator.

Asus ZenBook UX330CA-PURE4
Full Star 1
4.9
(9)
t
toran
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fungerar kanon och är väldigt smidig. Var innan köpet lite orolig för om processor skulle räcka till och att det skulle vara störande coilwhine (vilket det tydligen kan vara på vissa). Efter att ha använt den ett par veckor kan jag konstatera att processor fungerar fint för mina behov och coilwhine hör jag bara när jag lägger örat några centimeter ifrån tangentbordet.

Cykelkraft
OK
(500+)
t
toran
25 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

För mig fungerade det perfekt. Snabb leverans och inget strul. Har ej varit i kontakt med kundtjänst då allt har fungerat bra.

Kontorsgiganten
t
toran
25 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Fungerade klockrent för mig. Beställde på helgen och hade paketet på tisdagen. Eftersom allt gick bra har jag inte varit i kontakt med deras kundtjänst och vet alltså inte hur den är.

Akasa Integral P2 AK-ENP2NES
Full Star 1
4
(1)
t
toran
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Med tanke på priset (~25kr) tycker jag den är mycket bra. Klarar både IDE och SATA diskar och alla sladdar som behövs (USB, ESATA, USB för ström) följer med. Sätter dock ett frågetecken för byggkvaliten. Köpte två stycken diskar och den ena var trasig vid leverans (en bygel som håller det interna kortet på plats var av).