Prisjakt
Kontorsgiganten
 • För Företag & Privatpersoner
 • Allt för Kontor, Hem & Skola
 • Fraktfritt över 1250 kr

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Kontorsgiganten?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Bra priser, väldigt snabb leverans, stort sortiment och en mycket effektiv och hjälpsam kundtjänst. Bästa kontorssuppliern på nätet!

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Fungerade bra för mig. Bra priser och snabb leverans. Varorna var enl beställningen.

M
MartinHans41
31 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Kunde inte leverera det jag betalat för. Undvik!

Gästanvändare
Usel2 år sedan

LURENDREJERI FÖRETAG. beställde en lagervara och nu när jag vill lämna tillbaka den påstår dem att det är en beställningsvara. Hejsan Sara! Då detta avser en beställningsvara tas returen direkt till leverantören. Leverantören tar ett returavdrag på 600 kr. Det resulterar i att ni kommer få en kredit på 1 721,64 kr.

R
Redfaction
111 omdömen
Usel3 år sedan

Jag beställde en luftrenare då de hade jättebra pris på Woods TALL 155. Men fick först inget meddelande i postnord appen trots jg fått meddelande att den va skickad. De kom med ursäkter att postnord krånglar osv osv att de skickar ännu en maskin men fortfarande strul. Fick meddelande idag att den inte finns osv. Däremot har även deras pris ökat rejält så nja tror faktiskt inte ett ord på deras ursäkter då jag aldrig haft problem av denna sort med postnord. Och om jag som företag inte får ut mina produkter pga av dem så kan man skicka via tex DHL. Allt för kunden finns tydligen inte längre.

Gästanvändare
Bra3 år sedan

Har beställt varor och de levererades ut från Kontorsgiganten nästföljande vardag. Leveransen tog fyra dagar men det berodde på PostNord, lite längre än utlovat men acceptabelt. Varorna var helt enl beställningen.

D
Deacon
85 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Hade svårt att få tag i det handledsstöd jag var ute efter, och efter att ha beställt, såg jag med oro vilka omdömen Kontorsgiganten hade fått här på Prisjakt. Hoppades på det bästa, och det gick faktiskt över förväntan. Lade beställning på söndag kväll, ordern expedierades under måndagen och levererades med DHL på tisdag förmiddag. Detta trots att 2-3 dagars leveranstid angivits och att jag befarade att varan skulle levereras via externt lager.

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Riktigt dålig site. Gjorde beställning av leksaker och kontorsmaterial. Det levererades i totalt 6 olika försändelser som kom vid 6 olika tillfällen. Ut miljösynpunkt innebar det inte bara 6 olika resor för vår beställning från dem utan även att vi skulle åka til utlämningsstället 6ggr för att hämta varorna. Otroligt dåligt!

Gästanvändare
Usel5 år sedan

Oseriöst företag, handla inte här. Beställde 2 hårdiskar igår och idag hävde dom köpet för att det var för billigt.

e
elpillo
7 omdömen
Dålig5 år sedan

Dålig status för lagerhållning - trots att hemsidan sade att varan fanns i lager så visade det sig att så inte var fallet. Lite lotto att beställa. Dock trevligt och tillmötesgående kundtjänst, men seg återbetalning.

Om butiken

Kontorsgiganten

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.kontorsgiganten.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Kontorsgiganten AB

Organisationsnr: 556693-6273

Information hos allabolag.se