Kategorier
Prisjakt

MrShhh

Medlem sen 2011-04-07
6
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Lamnia
Bra
(28)
Bra
10 månader sedan
Handlat av dom i flera år nu och alltid funkat bra. Tydliga med om saker finns i lager och alltid skeppat så fort dom har grejerna. Det jag köper finns oftast inte i sverige så oklart vad (och varför) folk köper som är billigare i sverige.
Huawei MediaPad M5 8.4 LTE 32GB
2.8
(2)
2 år sedan
Hela ui:t renderas i låg dpi trots att panelen har helt ok dpi, dvs allt(utom text) är onödigt stort. Skärmen dimmas automatiskt i Chrome och det verkar inte gå att stänga av! Kirin 960 klarar tydligen inte vp9 codecen så inge YouTube över 1080p trots rätt fin display. Hårdvaran är rätt ok men mjukvaran gör att den känns som en no-name Kina-tablet som man bara betalar mycket mer pengar för. En annan launcher, i mitt fall Nova Launcher, hjälper lite men det känns fortfarande inte som den va värd 4500:-
ComputerSalg SE
Utmärkt
(500+)
Dålig
3 år sedan*
2. Köpte nu ett tangentbord, det orkade dom inte ens lägga i en kartong utan slog bara lite plast runt lådan det kom i från tillverkaren som naturligtvis var klämskadad. Som tur va verkar tangentbordet i sig inte ha tagit någon skada. = = = 1. Köpte två hårddiskar och diskarna var individuellt inlindade i bubbelplast men dom två paketen låg "löst" och for runt i lådan, som dessutom inte var ordentligt försluten i botten, vilket inte kan va optimalt för hårddiskar. Nu funkade dom men det ingav inget förtroende direkt. Allt annat helt enligt förväntan.
*Redigerades 3 år sedan
Razer Hammerhead Pro
4
(9)
789 kr
6 år sedan*
Basen är så överdriven att den överröstar det redan svaga mellanregistret. Säkert användbara till något men oklart vad. Jag kommer att försöka lämna tillbaka dom.
*Redigerades 6 år sedan
Proshop
Utmärkt
(500+)
OK
8 år sedan*
Bra priser, men lagerstatus verkar inte gå att lita på så har man bråttom bör man kanske kolla på någon annan leverantör.
*Redigerades 8 år sedan
Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Tokigt snabba, beställde strax före 18 och hade grejerna i brevlådan dagen efter.
*Redigerades 9 år sedan