Prisjakt

MrShhh

Medlem sen 2011-04-07
7
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 SM-T220 32GB
Full Star 1
2.8
(6)
1 395 kr
M
MrShhh
7 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Hekt ok skärm, perfekt storlek för mitt användningsområde men katastrofal prestanda! Den missar input så man måste trycke/swipea fler ggr. Hoppar man mellan olika apps verkar den helt dumpa allt från RAM mer eller mindre direkt så någon "multi tasking" är knappt möjligt trots att den har gott om ledigt minne. Den känns lite som där superbilliga no-name "kinatablets" man hade för 7-8 år sen, men med bättre skärm.

Lamnia
Bra
(30)
M
MrShhh
7 omdömen
Bra4 år sedan

Handlat av dom i flera år nu och alltid funkat bra. Tydliga med om saker finns i lager och alltid skeppat så fort dom har grejerna. Det jag köper finns oftast inte i sverige så oklart vad (och varför) folk köper som är billigare i sverige.

Huawei MediaPad M5 8.4 LTE 32GB
Full Star 1
3
(2)
M
MrShhh
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Hela ui:t renderas i låg dpi trots att panelen har helt ok dpi, dvs allt(utom text) är onödigt stort. Skärmen dimmas automatiskt i Chrome och det verkar inte gå att stänga av! Kirin 960 klarar tydligen inte vp9 codecen så inge YouTube över 1080p trots rätt fin display. Hårdvaran är rätt ok men mjukvaran gör att den känns som en no-name Kina-tablet som man bara betalar mycket mer pengar för. En annan launcher, i mitt fall Nova Launcher, hjälper lite men det känns fortfarande inte som den va värd 4500:-

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
M
MrShhh
7 omdömen
DåligRedigerades 6 år sedan

2. Köpte nu ett tangentbord, det orkade dom inte ens lägga i en kartong utan slog bara lite plast runt lådan det kom i från tillverkaren som naturligtvis var klämskadad. Som tur va verkar tangentbordet i sig inte ha tagit någon skada. = = = 1. Köpte två hårddiskar och diskarna var individuellt inlindade i bubbelplast men dom två paketen låg "löst" och for runt i lådan, som dessutom inte var ordentligt försluten i botten, vilket inte kan va optimalt för hårddiskar. Nu funkade dom men det ingav inget förtroende direkt. Allt annat helt enligt förväntan.

Razer Hammerhead Pro
Full Star 1
4.2
(9)
M
MrShhh
7 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Basen är så överdriven att den överröstar det redan svaga mellanregistret. Säkert användbara till något men oklart vad. Jag kommer att försöka lämna tillbaka dom.

Proshop
Utmärkt
(500+)
M
MrShhh
7 omdömen
OKRedigerades 11 år sedan

Bra priser, men lagerstatus verkar inte gå att lita på så har man bråttom bör man kanske kolla på någon annan leverantör.

Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
M
MrShhh
7 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Tokigt snabba, beställde strax före 18 och hade grejerna i brevlådan dagen efter.