Kategorier
Prisjakt

ulf_g

Medlem sen 2002-02-01
11
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Elon
Bra
(251)
Utmärkt
4 månader sedan*
Smidig beställning på en lättnavigeraf sida med fler möjligheter för betalning och leverans
*Redigerades 4 månader sedan
WD TV Live Hub 1TB
4
(11)
10 år sedan*
Jag köpte den igår och det må anses lite för tidigt för att kunna ge ett fullvärdigt omdöme, men så här långt är jag MYCKET nöjd. Det kan komma att ändras, men den uppfyller mina vildaste (nåja) fantasier och önskemål, dessutom med lite råge. Alltså, NAS och mediacenter i ett. Till ett bra pris, rosat av kritikerkåren och snabbt och smidigt och klockrent att få igång. I med kabeln, tuta och kör. På första försöket. Så ja, jag är så här långt helnöjd. Det kan förstås komma en dag då 1 TB blir för litet och då jag hellre önskat trådlös näteverk. Men absolut inte här, inte idag. Och därför måste mitt betyg bli ********** EDIT: Det har nu gått en tid sen inköp och jag har fått möjlighet att testa produkten lite mer. Vissa saker har strulat och hade jag skrivit denna uppdaterade recension för en månad sen hade omdömet varit annorlunda, men i.o.m. den uppdatering av mjukvara som kom bara för några dagar sen så funkar allt mycket bra igen, som det ska faktiskt och jag är ännu villig att ge högsta betyg. Det som ett tag inte funkade var en viss ljudtyp, samt att vissa filmer hade väldiga ljud/bild synkproblem. Det verkar dock vara löst och allt är frid och fröjd.
*Redigerades 10 år sedan
LG 50PK350
4.1
(30)
10 år sedan*
Oj vad trevlig. Gick från en gammal 32-tums tjockTV till denna gigantiska (i våra ögon) TV som är så mycket mer än bara TV. Det har m.a.o hänt mycket på tio år. Den klarar mer eller mindra allt. Jag är väldigt imponerad av enkelheten i att bara plugga in min USB hårddisk och sen bara se på film. Jag hade planer på mediacenter och NAS, men har faktiskt lagt det på is... för nu. Det enda jag kan tycka är lite synd (och jag kommer förmodligen bli bortskämd med tiden och upptäcka fler saker eftersom) är att TV:n inte klarar DTS utan man har måst konvertera ljudformatet på ens filmer från DTS till Dolby Digital, förslagvis. Det görs snabbt( nja) och lätta med MKV audio converter.
*Redigerades 10 år sedan
Philips SHP2500
3.9
(31)
249 kr
11 år sedan*
Lurarna sitter som ren kärlek över öronen. Mjuka. Försiktiga. Ljudet är extremt klart och härligt krispigt. Det enda jag egentligen undrar är volymen. Jag har boostat volymen överallt (dator och sladd) och ändå får jag inte upp maxvolymen på en nivå dit jag i enstaka fall kan komma att vilja nå. Kanske en justeringen någonstans jag missat. Men om det är något som i denna stund kan dra ner betyget har det måst att bli just det.
*Redigerades 11 år sedan
ITsajten
Utmärkt
(374)
Utmärkt
12 år sedan*
Klockrent. Snabba på svar. Snabb och korrekt leverans. Billiga(st)
*Redigerades 12 år sedan
Canon PowerShot A710 IS
3.9
(10)
13 år sedan*
En mycket bra kamera som tar mycket bra bilder. Är bekväm och angenäm att ta med sig. Skön att hålla. Med filmfunktionen, bildstabiliseringen, 6x zoom så har jag precis allt jag önskar mig av en kamera. Dessutom till ett mycket bra pris.
*Redigerades 13 år sedan
Sagemcom DVR 64160T 160GB
3
(3)
13 år sedan*
Underbar produkt. Ett under av användbarthet. Fantastiskt lätt att sköta. Lika intuitiv som självklar i navigeringen. Spela in två program och se ett tredje inspelat. Fullpott, utan tvekan!
*Redigerades 13 år sedan
Olympia Skype Dualphone
3.3
(2)
13 år sedan*
Funkar okej. Fick "ärva" två lurar - en fullt funktionell, en lite tejpad, som jag ville testa. Coolt med Skype och allt, men eftersom jag inte är en storkonsument av Skype så kopplade jag snart ur datakabeln. Det finurliga med telefonen är ju att ett missat samtal på ena luren syns lika väl i den andra luren. De är alltså synkroniserade. Najs. Däremot så är väl ljudkvalitén sådär. Varje gång man ringer upp, eller svara på samtal måste man höja volymen. Det sparas alltså inte. Sen är knapparna något svampiga och ibland händer inget när man trycker och samtalet man väntar på kopplas aldrig fram. Dessutom klagar min fru hela tiden på huvudvärk efter en stunds samtal. Så, är man en Skypefantast så fyller säkert telefonen sin funktion, men vill bara ringa kvickt å lätt så rekommenderar jag nog något annat. Själv ska jag skaffa en VoiceCom DECT B238. Extrapris på Teknikmagasinet såg jag.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1