Prisjakt

Weebl_1985

Medlem sen 2010-12-27
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Däckonline
Dålig
(500+)
W
Weebl_1985
5 omdömen
Usel6 år sedan

Beställde Michelin road 5 till MC. Var lite stressad och monterade däcken utan att dubbelkolla. Det visade sig att däckonline tagit betalt för road 5 men skickat pilot road 4. Jag hörde av mig utan någon större förhoppning om ersättning då jag redan monterat däcken på hojen. Möttes dock av något jag tolkade som ett rent hån, 5% rabatt på priset. Det som levererats var 18% billigare. En ren vinst på 13% för att skicka fel vara alltså. Hade man sagt "tyvärr du upptäckte det för sent" hade jag ryckt på axlarna åt det. Men nu framstår det som en affärsidé...

MM Sports
Utmärkt
(500+)
W
Weebl_1985
5 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Fantastiskt på alla sätt och vis! Det blev något knas med min order då två olika smaker lyckades bli en på något sätt, jag har provat igen utan att kunna uppnå samma resultat. Dock så blev det någon bugg och kundvagnen fastnade i "laddar" eller vad det nu stod då jag lade till gratis shaker för order över 1500kr. Det löstes dock genom att jag laddade om sidan. Kanske uppstod problemet då, jag vet inte, men det är min gissning. Hur som helst så ändrades order snabbt och smidigt efter kontakt med Jenny på orderavdelningen. Stort plus i min bok, då konkurrenterna oftast är betydligt knepigare att få tag på. Min uppfattning av de tre stora kosttillskottgrossisterna på marknaden idag är: Gymgrossisten. Hög kvalitet och höga priser. Gymvaruhuset. Låg kvalitet och låga priser. MM-sports. Hög kvalitet och låga priser. Tio plus!

Medistore
W
Weebl_1985
5 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Bra så länge allt fungerar, men så fort minsta lilla går utanför ramen så blir de mycket otrevliga och aggressiva i tonen. Ska ni köpa härifrån så be till högre makter att allt blir rätt vid första försöket!

Inkclub
Utmärkt
(500+)
W
Weebl_1985
5 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Lite sent påtänkt omdöme kanske, men felet upptäcktes nyligen... Köpte tre bläckpatroner från inkclub för ett par år sedan. När de kom fick jag inte skrivaren att skriva ut bättre ändå. Provade två av de tre levererade patronerna och drog sedan slutsatsen att det var skrivaren det var fel på. Häromveckan beslutade jag mig för att prova den sista bläckpatronen innan jag slängde skrivaren. Då skrev den plötsligt ut helt perfekt. Glädjen var dock kortvarig då patronen klarade ungefär 10 sidor innan det blev kass igen. Ny slutsats är att inkclubs bläckpatroner är skräp och att skrivaren är ok.

Vippon
W
Weebl_1985
5 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Står på hemsidan att sakerna finns i lager och att det är "snabb leverans". Jag behövde produkten inom en vecka och tyckte att det borde räcka, men nu fick jag ett mail där de säger att produkten skickas till deras lager om 4-6 arbetsdagar och sen direkt vidare till mig. Lögn och förbannad dikt!