Kategorier
Prisjakt

mebbe

Medlem sen 2010-12-14
14
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Ghost of Tsushima (PS4)
4.5
(19)
399 kr
6 månader sedan
Riktigt bra spel. Bra story, grafik och musik. Köp!
The Last of Us: Part II (PS4)
3.8
(96)
389 kr
ett år sedan
Ett mästerverk!
Ginos.se
OK
(88)
Utmärkt
ett år sedan
Köpte hårvax som var betydligt billigare än andra sidor. Kom hem efter några dagar som förväntat.
Scanpan CTX Stekpanna Set 2 delar (20cm,28cm)
2
(9)
1 999 kr
2 år sedan*
Köpte "Scanpan CTX Stekpannaset 2 delar (20cm,28cm)" på Bagaren och Kocken då jag var trött på att behöva byta stekpanna varje år för att non-stick beläggningen försvann. Bestämde mig för att betala premium för att få en stekpanna som höll sig mot tidens tand. En av anledningarna att jag köpte dessa stekpannor var deras 10 års garanti om man följer deras skötselråd. Följde instruktionerna till punkt och pricka (maniskt enligt min fru - aldrig maskindisk, aldrig torrrostat, inte använt den i ugn, inga metallföremål har använts etc) Nu efter 2 år så kan man inte steka ägg längre utan att det fastnar. Hörde av mig till Bagaren och Kocken eftersom jag förlitade mig på garantin då jag följt deras skötselråd. Enligt Scanpan som Bagaren och Kocken varit i kontakt med så faller det inte under garantin eftersom jag "tydligen" stekt i för hög värme. Har dock inte fått svar vad som anses vara för "hög värme". Jag vill därför STARKT avråda alla som funderar på att köpa dessa i hopp om att göra en långsiktig bra affär för plånboken och miljön. Detta gäller givetvis alla deras stekpannor eller kokkärl eftersom du får räkna med att byta ut dessa var 1-2 år. Kostnaden motiverar inte detta. Dessutom ytterst dåligt skött av Bagaren och Kocken då de rekommenderade att jag skulle använda Svinto tills det slutar löddra brunt. Följde deras råd och nu är stekpannorna helt obrukbara då all beläggningen har försvunnit. De erbjöd 200 kr i kompensation för stekpannor som kostar 1 800 kr. Uppdatering 2019-09-24: Vann mot Bagaren och Kocken via ARN och fick nya stekpannor hemskickade till mig utan kostnad. Ville helst inte ha och göra med Scanpan igen men det blev en liten tröst. Hänvisa till "Ärende-nr 2019-02475" om ni är i kontakt med ARN om Scanpans usla stekpannor.
*Redigerades 2 år sedan
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition (PS4)
4.6
(7)
149 kr
2 år sedan
Fantastiskt bra spel. Storyn, grafik och musik är top notch!
Bagaren och kocken
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan*
Köpte "Scanpan CTX Stekpannaset 2 delar (20cm,28cm)" på Bagaren och Kocken då jag var trött på att behöva byta stekpanna varje år för att non-stick beläggningen försvann. Bestämde mig för att betala premium för att få en stekpanna som höll sig mot tidens tand. En av anledningarna att jag köpte dessa stekpannor var deras 10 års garanti om man följer deras skötselråd. Följde instruktionerna till punkt och pricka (maniskt enligt min fru - aldrig maskindisk, aldrig torrrostat, inte använt den i ugn, inga metallföremål har använts etc) Nu efter 2 år så kan man inte steka ägg längre utan att det fastnar. Hörde av mig till Bagaren och Kocken eftersom jag förlitade mig på garantin då jag följt deras skötselråd. Enligt Scanpan som Bagaren och Kocken varit i kontakt med så faller det inte under garantin eftersom jag "tydligen" stekt i för hög värme. Har dock inte fått svar vad som anses vara för "hög värme". Ytterst dåligt skött av Bagaren och Kocken då de rekommenderade att jag skulle använda Svinto tills det slutar löddra brunt. Följde deras råd och nu är stekpannorna helt obrukbara då all beläggningen har försvunnit. De erbjöd 200 kr i kompensation för stekpannor som kostar 1 800 kr.
*Redigerades 2 år sedan
Shiseido Men Cleansing Foam 125ml
3.8
(1)
236 kr
2 år sedan*
Otroligt bra produkt. Man känner sig ren utan att torka ut. Luktar gott. Snygg och minimalistisk förpackning. Klart köp som daglig ansikstvätt!
*Redigerades 2 år sedan
Shiseido Men Deep Cleansing Scrub 125ml
4.2
(2)
219 kr
2 år sedan
Fantastiskt bra scrub för män. Använder alltid innan jag ska raka mig och får aldrig rakfinnar eller liknande. Luktar gott och snygg minimalistisk förpackning. Rekommenderar även Shiseido Men Cleansing Foam som fantastisk komplement till denna produkt.
Xiaomi Mi Robot Vacuum
4.3
(8)
2 197 kr
3 år sedan
Det har lätt varit det bästa köpet jag gjorde för 1 år sedan. Enligt finns det egentligen ingen anledning att gå på gen 2 om man inte har högre trösklar än 1,5 cm som är det gen 1 klarar av. Mopp versionen i gen 2 ska tydligen vara under all kritik. Denna gör sitt jobb och har vunnit flera tester framför den 3 ggr så dyra irobot. Köp!
Sudio Vasa BLÅ
3.4
(42)
348 kr
3 år sedan
Frugans Sudio Vasa Blå har gått sönder två gånger. Dålig kvalite.
Sida 1