Prisjakt

myrsten

Medlem sen 2010-12-13
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Sport99.se
Dålig
(25)
m
myrsten
5 omdömen
Utmärktett år sedan

Bra bandysortiment till bra priser. Smidig kommunikation, erbjöd ersättningsprodukter till varor som hade tagit slut. Kanske inte supersnabba men väldigt trevliga och hjälpsamma. Jag kommer fortsätta handla här.

Frank Dandy
Dålig
(14)
m
myrsten
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Har köpt bamboo trunks från dem några gånger. Det har fungerat utmärkt. Väldigt hög kvalitet och marknadens mest bekväma kalsonger. Men det ska vara just bamboo trunks och inte boxers som (i alla fall enligt min erfarenhet) inte alls är lika bekväma.

Klipsch The Three GVA WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.8
(5)
4 790 kr
m
myrsten
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Snygg, bra ljud, lätt att installera i Google Home-appen (betydligt enklare än på originalet), prisvärd 2490:-

House Doctor Molecular (H780)
Full Star 1
1
(1)
1 576 kr
m
myrsten
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Indisk lampa som är hemsk att montera. Bristfälliga instruktioner på engelska, dåliga bilder i svartvitt. Mitt tips är att du förkortar sladden till önskad längd innan du börjar montera. Bra också om du är vältränad, jag fick både mjölksyra och kramp de timmar som jag stod sträckt mot taket för att få lampan på plats. Alternativt, anlita en elektriker för att sätta upp lampan. Ta i så fall fast pris som ni bestämmer i förväg, annars kommer det kosta mer än det smakar. Det är inte bara dåliga instruktioner, när man väl är klar så ser det inte snyggt ut beroende på att plattan som man monterar i taket saknar hål i toppen. Man kan inte dra kablarna rakt upp utan måste dra dem ut genom behållarens sida och sedan upp i taket utanpå behållaren. Det går alltså inte att dölja sladden och lampan kan inte sitta dikt mot taket. Visst, du kan borra upp ett eget hål i behållaren, men det ska verkligen inte behöva vara så. Till sist mitt allra bästa tips; köp en annan lampa!

Upp (DVD)
Full Star 1
3.6
(16)
m
myrsten
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Fantastisk film! Väldigt gripande.