• Frank Dandy

  (7)

 • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 månader sedan

Frank Fandy underwear is of poor quality. After a few washes they break. I wouldn’t recommend them to anyone

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Gjorde beställning 28 mars. Fortfarande ingen leverans. Mailat support 3ggr utan svar. Dom är helt sämst! Handla inte!

ShaManIX
ShaManIX

80 omdömen

Usel
6 månader sedan

Torsdag 2022-01-20: Beställer ett gäng boxers. Får mail om att min order behandlas inom 24h och att leveransen från det ska ta 1-3 dagar. Onsdag 2022-01-26: Fortfarande inget leveransmail, och ingen beställning. Mailade deras kundservice och frågade vad som händer. "Om du som kund inte är nöjd efter att ha handlat hos oss strävar vi efter att inom 48 timmar ha hanterat ditt ärende (vardagar)". Fredag 2022-01-28: Fortfarande inget leveransmail, beställning eller ens svar på supportmailet. Mailar igen och frågar vad som händer. Måndag 2022-01-31: Får leveransmail (11 dagar! efter beställning) där det står att ordern är skickad och att orderdatumet är... 2022-01-31. Fortfarande inte fått min beställning. Jag gillar Frank Dandys boxers, kommer däremot aldrig köpa fler pga. denna upplevelse.

m
myrsten

3 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan

Har köpt bamboo trunks från dem några gånger. Det har fungerat utmärkt. Väldigt hög kvalitet och marknadens mest bekväma kalsonger. Men det ska vara just bamboo trunks och inte boxers som (i alla fall enligt min erfarenhet) inte alls är lika bekväma.

n
nilleftw

10 omdömen

Dålig
ett år sedan

+ Bra kvalité - Hantering av retur Köpte lite grejer på rea, bra kvalité och sköna underkläder. Problemet kom när jag skulle skicka en vara i retur. De skickade varken med packlista eller retursedel, så man fick hantera allt sådant själv. Kan tycka att en inkluderad retursedel är det absolut minsta man kan kräva, även om man som kund betalar frakten. Kundtjänsten verkade inte intresserad av att assistera med det heller. Fick bara en adress. Jag hoppas att grejerna kommer fram och att returen går bra, för jag har då inte hört något om den. Mitt tips är att köpa deras produkter, fast inte direkt från dem.

justakex
justakex

10 omdömen

Bra
3 år sedan

Allt gick super aldrig köpt här innan men fungerade smärtfritt, läser man lite i avtalen är det typ omöjligt att få något tillbaka om varan inte är som man tänkt sig. ingen gratis retur,

u
ultigast

1 omdöme

Usel
5 år sedan

Leveransen försvann i Postnords hantering. Frank Dandy lovade vid två tillfällen att skicka ut ett nytt paket. Efter flera veckor har inget nytt paket skickats ut och Frank Dandy besvarar inte e-postmeddelanden från mig.

Betyg köpupplevelse

2.3OK
4 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Frank Dandy AB

Organisationsnr: 556779-8284