Firman

Medlem sen 2010-12-12
47
Bidrag
38
Hjälpsamröster
GoPro Karma Grip
2.5
(2)
3 301 kr
3 år sedan
Jag köpte Karma Grip till min Gopro Hero 5 Black. Först verkade allting bra, Gimbalen startade genast och bilderna blev superbra. Men ... sedan började problemen hopa sig. Karma tappade kontakten med Hero och efter manuell uppdatering av Hero 5 och Factory Reset av Karma bestod problemet. Efter flera timmars surfande på nätet och konstaterande att ingen uppdatering av programvaran fanns (datorn med Windows 8.2 hittade inte ens gimbalen) och ett dussintal omstarter började allt fungera igen utan förklaring. Tills ... det var dax att ladda Karma. Gimbalen som var avstängd och låg på bordet under uppladdning började plötsligt vibrera kraftigt. Den hade gått igång av sig själv! Jag tog loss Hero 5 och kopplade på laddkabeln igen. Tänkte att Hero 5 kunde ha orsakat den oavsiktliga starten. Men efter en halvtimmes laddning hände samma sak igen. Karma aktiverades utan förklaring igen och började vibrera med ett olycksbådande ljud från motorerna. Ett par prov till slutade med samma resultat. Någon manual finns inte på nätet men det visade sig att några fler haft samma problem. Programvaran är alltså buggig, ingen uppdatering finns och Karma kan inte laddas (vilket tar ca. 6 timmar) utan konstant övervakning. Synd eftersom hårdvaran verkar vara bra. Den som köper Karma Grip skall kolla att öppet köp gäller.
Fostex 6301BX (st)
3.5
(1)
10 år sedan
*Redigerades 4 år sedan
Har länge länge varit en studiostandard i världen och man förstår lätt varför. Gediget byggd i metall, kontrollerna på fronten, mycket bra t.ex för mobil videoredigering. Ger en god uppfattning om hur det kommer att låta hemma hos folk. Tack vare att den har bara ett högtalarelement finns inga oklarheter kring delningsfrekvensen vilket bidrar till bra återgivning av röster. Musiklyssning? Si och så. De översta och lägsta frekvenserna saknas men däremellan är återgivningen ärlig och lättlyssnad. Funkar bäst för videoredigering med mycket röster. Väger en hel del och skulle kunna ha ett bärhandtag. Toppenprodukt för behövande fast priset är lite högt ... Ps. Blanda inte ihop denna lilla pärla med taskiga pc-monitorer. Här pratar vi ändå om en proffsig produkt.
Marshall Woburn
4.2
(9)
3 130 kr
5 år sedan
Denna högtalare känns som ett riktigt kvalitetsbygge med bra tyngd och underbara kontrollknappar för volym, diskant och bas. Utseendet är en smaksak men jag gillar det. Och hela världen prisar denna högtalare för dess ljud. Utom jag. Jag ägde den visserligen bara en dag innan den lämnades tillbaka till affären. Ljudet var så skränigt att var ingen ide med att försöka "bränna in" den. Många som har testat den har imponerats av den höga volymen och trycket i basen som denna lilla låda kan prestera och visst, jag håller med. Om syftet är att bli vräkt ur lägenheten så är detta ett bra köp. Men den som faktiskt vill LYSSNA på musik i olika stilar och vet hur den skall låta bör söka vidare. + 1. Snygg design och väldigt hög kvalitetskänsla. 2. Basen har mycket tryck. 3. Enstaka instrument som gitarr och trummor framträder tydligt. 4. Kan passa den som bara lyssnar på techno, hårdrock etc. 5. Många anslutningar - 1. Mellanregistret är burkigt och grötar ihop musiken med många instrument. Ett glas vatten och en magnecyl rekommenderas vid längre lyssning. 2. All musik har tendens att låta lika. Högtalaren färgar ljudet en hel del. 3. Resultatet av allt ovan blir en kall, ganska mekanisk ljudåtergivning. 4. Högt pris.
Philips Daily Collection HD4646 1,5L
4
(27)
239 kr
5 år sedan
Trevlig att använda och relativt tyst men ... börjar läcka efter ca. ett år. Alla våra (3 st.) har gjort det. Synd om en annars bra produkt.
SanDisk USB Cruzer Glide 8GB
1.5
(1)
129 kr
5 år sedan
Detta USB-minne är det långsammaste jag har varit med om de senaste åren. Köpte 20st. på en gång (litade på tidigare goda erfarenheter med Sandisk) för att dela ut till mina kunder. Att kopiera 3GB video till minnet tar över 10 minuter! Det finns andra minnen i samma prisklass som är 2-4x snabbare tex. Kingston DataTraveler G3 8GB USB 3.0.
Ronneby Bruk Ultra Light Pro Stekpanna 30cm
4.1
(7)
599 kr
5 år sedan
Den här pannan är början på ett nytt liv. Nu åker alla läskiga teflonpannor i soporna. Toppenprodukt!
Sida 1