Prisjakt

axel94

Medlem sen 2010-11-18
2
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Thomann
Bra
(50)
Usel
ett år sedan

Bra priser men helt värdelös uppdatering av status på ordern. Efter att nästan väntat en månad på min beställning och fått en endaste uppdatering om att gitarren blir sen så väljer jag att kontakta dem. Då är förstärkaren jag också beställt försenad och till okänt datum. Jag frågar kundsupport varför de inte kontaktat mig men inget svar. De hjälpte iallafall mig att avbeställa varan. Jag rekommenderar alltså inte att beställa något som har tecken på oklar lagerstatus.

Elgiganten
Bra
(500+)
Dålig
ett år sedan

Beställde ett flertal varor från onlinebutiken. Fick information om att beställningen gått igenom. Tre veckor senare börjar jag kontakta dem för att höra vad som hänt min beställning. De säger då att varorna ska komma imorgon. En vecka till passerar och jag går till en butik och frågar vad som händer med leveransen. Då meddelar kassören mig att beställningen har blivit avbryten men ingen anledning varför. Jag ringer supporten igen och frågar varför den blivit avbryten men de har inte heller någon aning. Rekommenderar att handla från deras fysiska butiker istället, då får man varorna i alla fall.

Skullcandy Crusher Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.8
(13)
949 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Mitt första par jag köpte glappade rejält när det gällde bas-regleringen. Kunde bara välja att ligga på antingen 0 eller 100%. Bytte dessa och fick ett par som fungerade toppen. Väldigt bra batteritid, sitter bekvämt och bra ljud. Har inte haft något krångel alls när det gäller bluetooth. Basen är ju nästan till överdrift när man maxar den. Det jag inte gillar med dem är att man inte kan springa med dem på. Detta på grund av de i höger öra ger ifrån sig ett klickande ljud i varje löpsteg man tar. Kan ju vara så att det bara är mina som spökar sådär. Men jag skulle där med säga att de inte är gjorda för sportbruk som det står i "Egenskaper".