rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2019-05-18
D
Dannele90user.total-reviews
Alltid lätta att ha att göra med, beställde ett paket i tisdags och det blev hemleverans på fredag morgon, tyvärr var jag inte hemma då jag jobbar så paketet kommer på måndag istället, tråkigt! hade hellre velat ha det direkt skickat till mitt närmsta utlämningsställe istället för hemleverans, (då får jag vänta 3 dagar till) "dubbla leveranstiden" dock inte thomanns fel! vet inte om man kan välja mellan hemleverans och närmsta ombud, men om man kan så föredrar jag det sistnämnda.
2019-03-17
vurtuser.total-reviews
Har beställt ett 10-tal ggr, har alltid fungerat bra, nån veckas leveranstid ungefär och dessutom till dörren vilket uppskattas.
2019-02-20
schmilblickuser.total-reviews
Kanonpriser och enormt utbud, men leveranstiderna är tveksamma och kundtjänsten är inte rolig att ha å göra med. Sparar hellre mina pengar en månad extra och köper från något närmare ställe.
2019-02-15
Schonninguser.total-reviews
Jag har beställt många gånger från Thomann och de har alltid levererat bra produkter och bra kvalitet, även deras egna märken, T.amp, T.Bone etc. Tidigare har många leveranser gått med DHL/POSTNORD vilket har genererat en del skador på godset, men nu levererar de oftast med UPS eller andra och då håller sakerna. De gånger jag har fått fraktskador har de varit snabba med att skicka nya varor och att skicka fraktsedel för retur. De har Svensk-talande kundservice och returhantering så det är smidigt. Tänk på att leveranstiden är längre då Thomann är ett tyskt bolag.
2019-01-11
c
cama03user.total-reviews
Bra priser men lång leveranstid, beställde två små munstycken. Efter 5 arbetsdagar ligger de nere i Hamburg så jag får väl räkna med 7 arbetsdagar leverans.
2018-12-18
H
HenrikE123user.total-reviews
Thomann är min favorit för musikprylar, dels i princip alltid lägst priser i EU, och de säljer inte slut och sen beställer som en del, utan fyller på löpande. Lagret är ju i Tyskland , då... trots se-domänen. Så en stjärna bort för det, det tar 3-4 dar dvs beställa på måndag om man ska ha det till helgen. Men det är värt mycket att bara kunna plocka i korgen och betala, så är det inte alltid på andra sajter. Under åren har det blivit hörlurar, mixrar, ljudkort, controllers, pedaler, digitalpianon, syntar, ställ, kablar, capon och gitarrkrokar... de har allt. Det är också värt mycket. Tack vare volymen blir det också många vettiga och även kritiska betyg där.
2018-12-18
n
nkeluser.total-reviews
Bra priser, dålig kundservice, långsamma. De valde att skicka en order som var "Tillgänglig" sex dagar efter beställning. Tråkigt. När jag ringde kundservice för att rätta till ett problem var de otrevliga, men lyckades trots allt efter 2 samtal och 3 arbetsdagar rätta till problemet.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2016-11-20
dac83user.total-reviews
stort sortiment, snabb leverans och bra priser
2016-01-30
Akheronuser.total-reviews
Snabba leveranser
2016-01-08
finbomuser.total-reviews
Verkar mycket seriösa. Bra betalningsalternativ, bra priser. Fantastiskt bra fraktstatus. Jag har inte haft kontakt med deras kundtjänst.
2015-10-16
jhl-user.total-reviews
Gjort två beställningar och det har fungerat problemfritt bägge gångerna, leveranstiden är ca en vecka. Oslagbart sortiment och bättre priser än de lokala butikerna. Det är lätt att spåra sin försändelse hela vägen från Tyskland och i mitt fall till hela vägen hem till dörren (hemleverans). Hemsidan är mycket bra och lättnavigerad. Ett annat stort plus är att endast folk som har köpt produkten (och förhoppningsvis provat den) kan betygsätta och recensera den, på så sätt blir betygen mer betydelsefulla. Det ända negativa jag kan komma på är att frakten ligger på 15EUR när man handlar för under 199EUR.
2015-04-05
r
rack52user.total-reviews
absolut mitt favvo ställe att handla musikprylar på, konstigt nog finns inte allt jag vill ha. Grym kundsupport samt mycket bättre än de fysiska butikerna i stockholm. Där jag bor
2015-03-30
S
Shmuguser.total-reviews
Fantastisk! Riktigt bra priser och otroligt bra support; jag beställde ett keyboard för mer än ett halvår sedan och det visade sig att det var fel på det men pga lathet och glömska så glömde jag att skicka tillbaka det på felsökning/reparation. Skickade tillbaka det nyligen och förklarade att jag inte längre var intresserad av detta keyboard, och undrade om jag kunde få en återbetalning istället för att få det reparerat och skickat tillbaka till mig - keyboardet var i princip orört. Japp, inga problem! (Fick pengarna insatta på mitt konto på Thomann.) Otroligt schysst gjort av dem, då det var jag som hade slarvat och glömt att skicka tillbaka keyboardet inom tiden för öppet köp. :)
2014-11-29
kroxmuuser.total-reviews
Mycket bra hemsida med utförlig information om produkter och bra priser. Föredömlig support. Lätt att följa (tracka) sin försändelse. Rekommenderas!
2014-03-08
F
FrokenCuser.total-reviews
Mycket nöjd med servicen från Thomann! Vid första beställningen krånglade det med betalningen (ej deras fel), men jag blev omedelbart kontaktad och det hela löste sig på bästa sätt efter lite pyssel. Hemsidan är bra och utbudet utmärkt, priserna behöver de heller inte skämmas över. Ett plus är att man har en bra överblick över sin beställning inloggad i kundcentret. Skulle inte tveka att rekommendera andra att handla där.
Sida 1