Prisjakt

maxxtro

Medlem sen 2004-08-16
36
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Samsung BD-H6500
Full Star 1
3.3
(7)
m
maxxtro
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Precis som med alla blu-ray spelare från 2012 och framåt så har denna det inbyggda DRM- skyddet Cinavia: http://en.wikipedia.org/wiki/Cinavia Om du funderar på att använda denna som en mediaspelare för nedladdade filmer så kan det alltså bli problem att spela upp vissa filmer. Plus + +Snabb, snygg och användarvänlig. +Dryga 200 appar, t.e.x. Netflix, Viaplay, Filmnet, Twitter, Plex, Facebook, Spotify, Youtube. +Inbyggd wifi och DLNA. +En USB- kontakt, som sitter på på framsidan. +Fjärrkontrollen fungerar ihop med Samsungs tv- apparater. +Man kan rippa CD skivor och föra över dem till ett USB minne. Minus - -Touchpanelen som sitter på ovansidan, och är mycket känslig för beröring. Detta gör det svårt att placera något ovanpå spelaren. -Man kan inte ändra mycket i menysystemet. Vilka appar som ska synas på startsidan t.e.x -Cinavia Mycket bra alternativ om du är på jakt efter en blu-ray spelare och vill köra de vanligaste apparna som t.ex. Netflix.

Com Hem TV Module HD CI+
Full Star 1
4.7
(9)
448 kr
m
maxxtro
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Fungerar klockrent. Tänk på att man måste ringa Comhem så att modulen och kortet kan paras ihop. Annars fungerar det inte.

Ellos
Bra
(500+)
m
maxxtro
36 omdömen
OKRedigerades 10 år sedan

Beställde på Söndagen och fick varorna på Tisdagen. Snabb, felfri leverans och beställning. Måste efter en andra beställning ta ned betyget något. Strul med beställning som inte dök upp, fick sedan vänta 2 veckor på leverans 2:a gången trots att varan fann i lager. Det verkar finnas en hel del logistiska problem i den här verksamheten.

Net2World
Dålig
(500+)
m
maxxtro
36 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Har köpt en(1) gång från dessa. Felfri beställning och leverans.

Microsoft Wireless Desktop 800 (Nordisk)
Full Star 1
4.4
(31)
m
maxxtro
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

För 189:- så är detta ett mycket bra köp. Man får mycket för de pengarna. Tycker de ser bra ut och räckvidden är mycket god. Tangenterna sitter dock något för tätt ihop och det finns inga lysdioder som t.e.x. talar om Caps lock eller Num lock är aktiva eller inte. Musen har en On/off knapp på undersidan. Vill man spara på batteriet så gäller det att man kommer ihåg att stänga av den.... Uppdatering: använder fortfarande tangentbordet och musen och de fungerar fortfarande väldigt bra. Är mycket nöjd.

Samsung Galaxy Note II GT-N7100 2GB RAM 16GB
Full Star 1
4.8
(93)
m
maxxtro
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Varför köar folk för att köpa iPhones när det finns sånt här? Helt obegripligt. Galaxy Note 2 är en telefon, surfplatta, bärbar dator, TV, videospelare, kamera och tidernas bästa anteckningsblock allt-i-ett. Detta är bättre än sex!

Toshiba SD2010
Full Star 1
2.7
(3)
m
maxxtro
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Fick tag på denna för 178:- Inte mycket att klaga på för det priset. Startar upp och stänger ned snabbt. Perfekt för sovrummet. Jag saknar dock en klocka på frontpanelen.

TP-Link TL-WR1043ND
Full Star 1
4
(55)
m
maxxtro
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Har fungerat tämligen felfritt för mig. Under 2 mån användning så har den tappat kontakten 1 gång. Vid installationen så fungerade inte den medföljande programvaran och jag fick istället installera den manuellt. Tydliga instruktioner fanns dock med i manualen så det gick ganska enkelt ändå. Har alla säkerhetsfunktioner en vanlig privatperson behöver.