Prisjakt

Tobbe1974

Medlem sen 2010-01-19
12
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Bygghemma
Bra
(500+)
T
Tobbe1974
12 omdömen
Usel4 månader sedan

Fraktfritt? Expeditionsavgiften ändrar sig beroende på vad du beställer. Så annat namn på avgift. Köpte från en annan firma i stället även om det blev nån krona dyrare.. Felaktig markadsföring gör att man känner sig lurad innan man köpt, och då unvek jag.

Apotea
Utmärkt
(500+)
T
Tobbe1974
12 omdömen
Utmärkt4 månader sedan

Så lätt.. Så bra!

Amazon.se
OK
(500+)
T
Tobbe1974
12 omdömen
Utmärktett år sedan

Läste lite reviews nu för jag var fundersam varför antalet stjärnor var så lågt, och personligen så har jag inte haft några som helst problem. Handlar varje månad på Amazon.. Jämför du med t ex CDON är det 100 ggr bättre.. Snabbare leverans Bättre support Gratis retur Hade en gång en säljare som inte skicka varorna, fick uppdateringar hela tiden, och efter en tid fick jag att pengarna var returnerad. Allt utan jag behövde lyfta ett finger. Visst pengarna var låsta under en ganska lång period, ca 2 mån. Men i detta fallet var det inget större belopp så det var ok. Det enda som jag kunde i så fall klaga på är att man måste printa ut en returettikett själv om man vill ha gratis retur. Men annars inget att klaga på. Rekommenderas!

Anders Petter Stenfors Traktörpanna 28cm
Full Star 1
1
(2)
T
Tobbe1974
12 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Totalt värdelös! Allt bränner hur du än gör. Köp något annat! Denna åkte med till återvinningen..

Jays X-Five Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3
(3)
921 kr
T
Tobbe1974
12 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Hyfsat ljud för pengarna... Skitdålig kvalitet! Köpte tre par till mina barn i julklapp.. Tog bara några dagar innan den första gick sönder i en dålig plastdetalj vid fästet. Bytte dem... Nästa par lossnade den ditlimmade plattan på sidorna där det står Jays på efter bara ett par dagar. Men den kunde jag limma fast själv igen så det var inga större problem. Nu inte ens tre månader senare, så går ett annat par sönder. Det är laddningen som glappar och man måste hålla den på ett visst vis för att den ska ladda. Kommer inte byta in dessa mot nya utan få pengarna tillbaka och köpa något annat som förhoppningsvis håller betydligt bättre. Rekommenderas ej!

Sony SBH20 Wireless In-ear
Full Star 1
4.2
(97)
T
Tobbe1974
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Till det priset är det ett fynd. Batteritiden kunde varit lite bättre. Så det blir inget toppbetyg. Men ljudet är bättre än de flesta "plugs". Så bara för det är det värt pengarna utan Bluetooth receivern.

dPlaze
T
Tobbe1974
12 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Tänkte ta lite kort om min upplevelse ang ett köpt som jag gjorde hos dem. Köpte en klocka som present till min sambo i födelsedagspresent. Visade sig att det var inte alls som hon tänkt sig så vi returnerade den. Lite poäng hela förloppet. Leverans. Klar 10, inget att klaga på. Return: Mailade dem enligt deras hemsida på [email protected]. Fick inget svar så jag ringde dem och då sa de att det var fel på den mailadressen just för tillfället så de hade inte fått mitt mail. Men när jag fick kontakt med dem så var bemötandet klockrent och jag fick en retur fraktsedel mailad till mig på 5 min. Hade det inte varit för att jag behövde ringa så hade de fått 10. Men det blir 8. Return i övrigt, inga problem. 10 där. Så 9 av 10 ger jag dem. Mycket trevligt bemötande och inga som helst problem med leverans eller retur. Kan rekommenera och hade inte tvekat på att handla igen om tillfälle kommer. //Tobbe

Sony Xperia Z2 D6503 3GB RAM 16GB
Full Star 1
4
(93)
T
Tobbe1974
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Valde mellan denna och en Galaxy S5. Men efter jag hört av en vän att han var mycket mer nöjd med sin S4 än S5a så blev valet denna. Själv har jag haft en S4 som jag var mycket nöjd med, med detta valet kan säga att det är jag glad för. Mycket bättre lur i dagsläget är nog svårt att hitta, launchern är så pass bra att jag inte ens bytte ut den, körde Nova på min gamla S4a. Kameran är ju i en klass för sig och byggkvaliteten är något helt annat. Samt jag gillar man kan ta bilder med knappen i stället för trycka på skärmen vilket lättare gör det lite skakigt ibland. Så letar man efter en ny andrioid telefon så är nog denna den man skall gå efter.

Sennheiser Momentum Over-ear
Full Star 1
4.7
(74)
T
Tobbe1974
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Grymt ljud och väldigt god isolering vilket gör att man kan sitta på kontoret utan att störas av omgivningen utan problem. Om man skulle klaga på något så är det nog att kåporna kunde varit aningen större. Det är på gränsen att det når över mina öron. Har inte de minsta öron men långt ifrån de största. Det tar ner total betyget från 10 till 8. Ljudet är en klockren 10a.