Kategorier
Prisjakt

thomasb82

Medlem sen 2009-12-03
9
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Gigabyte G34WQC
3.3
(1)
5 292 kr
2 dagar sedan
Funkar bra för mig. Kör den med ett Radeon 5700xt och det flyter på i max i de flesta spel med upplösningen. Inte jätteimponerad av HDR.
Leksakscity.se
Utmärkt
(62)
Utmärkt
2 månader sedan
Köpte en rätt dyr grävmaskin som kom snabbt och hade pra pris. Den var dock trasig vid leverans, talade i telefon med kundtjänst som löste det extremt snabbt och smidigt för oss. Bättre än jag hade räknat med, så kan varmt rekommendera dessa.
Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB
4.2
(98)
2 490 kr
2 år sedan*
Uppdaterat 2020:mindre nöjd nu. Telefonen segat ner sig rejält trots ominstallation osv. Samt att alla Google play appar varnar för att telefonen kanske inte är kompatibel med appen. Tycker även kameran är långsammare. Kanske normalt med tiden, men ändå knappt ett år gammal. Plus att huawei som sagt tidigare känns mycket tveksamt som företag med deras kopplingar till kinesiska staten. bytte upp mig från en lg g6, -kan snabbt notera att kameran är oerhört mycket bättre. bra autoläge som slår om till porträttläge om det går. - går att ställa in så att knappen på botten styr telefonen, ger mer yta för skärmen när man inte behöver ha on screen knappar. - snabb och så givetvis, inga problem med performance. - mycket bra batteritid, märks när man kör mycket video och sånt i bakgrunden. -negativt är väl glasbaksida vilket jag inte gillar. sen är väl huawei ett tveksamt företag överlag i nuläget, men de gör bra grejor. mycket nöjd.
*Redigerades ett år sedan
Athom Homey v2.0 (Early 2019)
3.5
(10)
ett år sedan
Kört med telldus i många år tidigare, zwave och 433. Tröttnade på att de aldrig utvecklade produkten och brist på alla grundläggande funktioner som jag behöver i ett smart hem. Köpte en homey mycket för att den tar det flesta standarder, har massa gamla 433 saker inkopplade fortfarande, men bygger mest nytt med zigbee. Sjukt överraskad över hur smidig och enkel den är att använda. Finns appar för alla mina gamla grejer samt trådfri mm som jag också använder. Samt att jag har den satt som bluetooth Beacon som känner av en tagg på katten samt samtliga i hemmet och sätter status efter det(när alla lämnat, slå av allt). Kombinerar alla olika standarder fritt i olika flows, samt har ip kameror som också är inkopplade(när nexa dörrklocka ringer, ta en bild från entrén och skicka till mobilen) Inga problem med räckvidd på nått band, men har ett ganska litet hus och homey sitter mitt i. Känns som athom uppdaterar den löpande, och communityn är stor och bra på att stötta. Mobilappen är suverän. Enda negativa är väl priset samt att 512mb minne är ok för normalanvändaren, hade dock köpt pro om jag fått göra om det. Med tanke på att den tar allt som finns tycker jag ändå den är prisvärd.
Lamnia
Bra
(28)
OK
2 år sedan
Grymt sortiment, snabb leverans men på tok för dyr frakt och gränsen för fri frakt är för hög. Ok om man ska köpa en dyr grej,men för en kniv för 300 eller 400 att betala 129 i frakt för ett ändå litet paket, det blir inte värt det. Det enda jag drar av stjärnor för.
Arrogant Bastard Quake Lan (Nordisk)
4.2
(4)
500 kr
2 år sedan
Körde ett annat från exibel innan men detta har mer känsla i tangenterna tycker jsg, lite mer klick i dem. Kvalitetskänslan är bra för 500,tungt och fint. Supernöjd.
m.nu
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Klockren info, och väldigt snabb leverans. samt bra utbud förstås.
Telldus TellStick Net
3.6
(46)
4 år sedan*
Helt ok, men väldigt grundläggande funktioner gentemot andra märken. -ej möjligt att sortera efter rum - ej möjligt att lägga in kameror - ej möjligt med scenarior(på ett enkelt sätt) -mobilapp begränsad -man envisas med att låsa grundläggande funktioner som fördröjning av events bakom en betalvägg. Kort och gott för krångligt gränssnitt, och man märker att det inte är en komplett lösning för ett smart hem, mer ett system som i grunden skapats för att sköta belysningen.
*Redigerades 4 år sedan
Suunto Core All Black
3.3
(2)
1 490 kr
5 år sedan*
Använt klockan i 4 år. Överlag mycket nöjd. Använder den vid vandringar i fjäll och natur, nöjd med altimeter och kompassen, fungerar som de ska om man kalibrerar då och då. Även dykt med den där den kan mäta djup ner till 12-13 meter korrekt(tagit den djupare men den slutar mäta efter det). Negativt är att den svarta färgen släppte relativt inte snabbt när den blev nött, och metallen under kom fram. Annars har den hålla bra, bara bytt armbandet som slets ner. För priset får man en av de mest användbara ABC klockorna som även klara djupmätning under vattnet.
*Redigerades 5 år sedan
D-Link DCS-933L
2.9
(5)
949 kr
5 år sedan*
Själva hårdvaran är helt ok för priset. Nattläget fungerar bra och bilden är ok för 640x480. Däremot är Dlinks mjukvara under all kritik. Apparna till mobilen är sega och känns som de är i beta. Detsamma gäller webbgränssnittet som sällan fungerar för mig. Man tankar ner ett tillägg till Chrome eller Firefox, de andra webbläsarna fungerar inte. Själva kamerans gränssnitt som man kan logga in på kräver Java, vilket känns riktigt gammalt. Jag har den som kattkamera vilket fungerar ok, men spar pengarna och köp nått bättre istället.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1