zalleswe

Medlem sen 2009-11-25
9
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Neato Robotics BotVac 85
3.8
(27)
4 år sedan
Haft den i snart två år och jag är lite besviken tyvärr. Jag använder den inte så ofta eftersom den kräver att man tar en runda i huset och säkerställer att inga sladdar/kläder eller andra småsaker ligger på golvet. Varannan gång måste jag tömma den och rensa borsten på hår från min sambo(hon har normallångt hår för en kvinna) och bara det är en process i sig. Sen så har jag klistrat fast möbeltassar runt om på roboten för att den inte ska repa möbler som den dunkar in i och gnider sig emot. Trots detta så fungerar den bra när man väl har startat igång den. Den låter kanske lite mycket, men är tystare än en vanlig dammsugare tycker jag. Det är också väldigt sällan den inte hittar tillbaka till sin laddstation. Detta är min andra robot då den första roboten gick sönder(sensor i stötfångaren slutade fungera). Fick en ny på garantin. Det blir nog inte en Neato när det är dags för en ny robotdammsugare. Fördelar -dammsuger effektivt Nackdelar -Tömma dammbehållare ofta(dock förståeligt att storleken hålls nere) -Rensa borsten på långa hårstrån ofta(Stort irritationsmoment) -Rensa golvet på lösa föremål innan start(irritationsmoment) -Tar sig inte alltid över en tröskel på ca 2cm -kan fastna på konstiga ställen(t.ex. under matbordet bland stolar) -kör ibland in i möbler i hög fart
Logitech G11 Gaming Keyboard (SV)
3.9
(17)
3 346 kr
11 år sedan
Köpte ett från Komplett för 135kr. Helt okej tangentbord, riktigt praktiskt med lysande tangenter som man kan justera styrkan på. Men det är lite stort och jag använder inte ens macro-knapparna. Tyvärr slutade knappen som man justerar ljusstyrkan/stänger av ljuset på tangenterna att fungera bara efter ett par dagar.
Noctua NH-U12P SE2
4.6
(38)
11 år sedan
Min i7-860 är väldigt sval tack vare kylaren. Men den är ganska stor och dyr. Kylaren täcker en minnesplats och det är precis så att min sidofläkt inte tar i. Jag har ersatt org. fläktarna med 2st 1600 scythe slipsteam. Org. fläktarna använder jag som chassifläktar nu, och dem är väldigt tysta.
Antec Three Hundred (Svart)
4.1
(55)
11 år sedan
Väldigt fint och stilrent chassi. Billigt och bra. Men frontpanelen känns lite plastig. Medföljande fläktar är bra förutom att takfläkten vibrerar lite mycket. Det är rymligt och det finns gott om plats. Hörlursingången i frontpanelen glappar väldigt mycke. Skönt med dammfiltret som medföljer!
Asus Radeon EAH4850/HTDI 512MB
4
(13)
11 år sedan
Har haft kortet i snart ett år nu. Det är väldigt tyst, hör faktiskt inte fläkten. Ett väldigt bra grafikkort för ett väldigt bra pris.
Intel X25-M G2 80GB
4.6
(106)
2 080 kr
11 år sedan
Väldigt snabb hårddisk, men väldigt lite utrymme. Inte den billigaste och intel verkar ha lite problem med deras firmware. Annars är jag jättenöjd, den är jättesnabb och ljudlös!