Prisjakt

Kormi

Medlem sen 2004-05-14
11
Bidrag
2
Hjälpsamröster
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*
Bra priser, bra utbud, bra butik. Enda minus är att i butiken har de ibland för få personal så tar tid att få hjälp. t.ex. när man ska hämta ut beställd vara kan det ta 15 minuter ibland.
*Redigerades ett år sedan
NERF N-Strike Elite Disruptor Blaster
Full Star 1
3.8
(2)
239 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Köpte för 260kr. Rolig och bra, men för mindre barn är det svårt att dra back laddningen så det går att skytta. Därav 8 istället för 10. Såg nu att andra butiker säljer för 160-200kr
Samsung Galaxy S II GT-i9100 16GB
Full Star 1
4.5
(403)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Har haft den i 1.5 år nu. Riktigt bra telefon. Kan ni få tag på den för 2000kr till en mor, far eller syskon som inte är så gamla så är det bara köpa. Batteri håller bara 1 dag men antar det problemet har de flesta :)
*Redigerades 9 år sedan
StarCraft II: Wings of Liberty (PC)
Full Star 1
4.4
(48)
371 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Snygg grafik och fungerar på nästan alla datorer med ganska snygg grafik. Många timmar av nöje. 200kr med frakt idag. Bara köpa :)
*Redigerades 9 år sedan
Panasonic Viera TX-P55ST50Y
Full Star 1
4.1
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Uppdatering 2: 2013-01-12 Har inte haft kontakt med butiken och jag har kvar TV'n. Det är grymt bra bild som vanligt och riktigt bra ljud för att vara platt tv. Surrandet/buzzandet är kvar och i vita partier så hörs det när man tittar med vanlig ljudnivå. Oftast kollar jag på film så man har sina svarta kanter och ljudet väldigt högt så man hör inte buzzandet så ofta. ******************************************************************* Uppdatering 1: 2012-06-28 Den surrar fortfarande, Reference Audio har sagt de ska byta ut den efter att talat med Panasonic, vi får se om detta sker. Vissa har tydligen fått knäpptysta, så vi får hoppas jag får en som inte hörs från soffan. Den inbyggda mediaspelaren fungerar ypperligt, det är bara koppla in USB sticka eller extern HDD i USB 1 ingången på TV'n, så spelar den upp Mp3, bilder och HD filmer. Internet har jag ej provat. Men såg att den fungerar wireless med. Bilden är riktigt bra och flyter på bra. Inga direkta reflektioner om man drar ner persiennerna. Kan tänka mig värre reflektioner på VT modellen. Högtalarna är jag positivt förvånad över, de låter riktigt bra för att vara i en platt TV, finns både bas och diskant i ljudet som är helt ok för film. Om du inte har grannar som störs eller bor i villa då kan man införskaffa hemmabio, men annars funkar den inbyggda ljudet. Men betyget kan inte gå upp, surrandet förstör mycket av känslan. Runt: 2012-06-10 Gillar TV'n den har något mörkare bild än Led tv så ni är medvetna om det, men bra bild annars. MEN det som drar ner betyget! Den buzzing/surrar som fan.... hör det från 4 meters avstånd i soffan... Lika bra ta en LED tv som inte låter då. Om man får ny tv eller går laga och surrande inte hörs från 4 meter då går det upp i betyg annars är det inte värt ens 5000kr. Plasma ska låta, det är så Plasma fungerar men inte från flera meter!
*Redigerades 9 år sedan
Corsair USB 3.0 Flash Voyager 16GB
Full Star 1
4
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 år sedan*
Uppdatering 2013-01-12: Den gick sönder för 2 månader sen. Den tappar kontakten med datorn och nu ansluter den inte till något alls. ****************************************************************** Har testat lite. Överföring till och från ligger på ca 22mb/s som en extern hårdisk, kan ej klaga på det. USB 2.0 externa hårdiskar har testats med samt genom USB 2.0 portar i datorn. Värt att tänka på är att om du har USB 3.0 så skall den kunna lässa i 50-60mb/s Det som är lite negativt är att den var större än jag trodde. Annars känns den riktigt gedigen med gummihölje.
*Redigerades 9 år sedan
Samsung 700G7C-S01SE
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Kan bara säga WOW. +120hz skärm(vet ej om 3d funkar eller finns) +Bra betraktningsvinklar och färger +Går spela Starcraft 2 på max grafik och i upplösning 1920x1080p +Skön tangenbord +Upplyst tangentbord som går stänga av +Bra högtalare med en mini bas undersidan av datorn +2st 750gb hårdiskar Plats för 2 hårdiskar. +Väldigt tyst dator trots spelande +2 års garanti +Blu-ray spelare (Ej brännare) -När den kommer så tror man den är begagnad för sakerna i kartongen ligger huller om buller. Så jag tittade på youtube men så levereras de. -Vid musplatan lyser ett blått sträck som inte går stänga av vad jag vet. Jobbigt om man ska titta på film på datorn. Jag köpte den för 11 990kr på Webhallen. För det priset finns ingen dator som slår denna. GTX 675m gör sig grymt bra i spel. GTX 670m som finns i de flesta datorer är ca 15% sämre i spel. Dessutom går det överklocka 10-20% extra med MSI afterburner har jag läst på olika forum. Skärmen är grymt bra! Bästa skärmen jag har haft eller sett till en laptop. MSI, ASUS etc verkar inte alls komma nära denna. Vet inte varför de inte reklam för detta mer. De har någon form av Virtuell SSD som göt att ditt 16gb ram agerar som SSD. Funkar bra tycker jag.
*Redigerades 9 år sedan
Logitech Desktop MX5500 Revolution (SV)
Full Star 1
3.5
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Jag håller med om som de andra sagt. Men ni måste ha detta åtanken när ni läser vad jag skriver. Jag sitter 2.5meter från datorn och använder datorn mest som Film och surf. + Snygg design Både mus och Tangentbord + Jättebra batteritider. + Större skärm än på MX3200 + Igen snyggaste designen av alla, har den som prydnad. - Den tappar ibland kontakten med datorn ca: 2 ggr i månaden. - När något hinder är emellan datorn och mus eller tangentbord så laggar det. - Vid Spel så laggar musen ibland som kan vara riktigt störande. - Skärmen borde ha varit upplyst på natten, finns ingen lampa så den syns i mörker. Jag har haft vanliga skräp tangentbord och mus innan tills jag skaffade MX3200 paketet. Men den hade väldigt dålig trådlös täckning dvs den laggade på 3 meters håll därav byte jag till MX5500 som har 3ggr räckvidden än MX3200. Jag vet ej om tangentbordet och musen laggar om du använder den direkt vid datorn men på 2+ meter gör det det och därav rekommenderar ajg ej om du ska spela spel, men annars är den klockren, och snygg.
*Redigerades 12 år sedan
LG Secret KF750
Full Star 1
4
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Ska börja med säga jag fick vad jag ville ha och det var en snygg mobil som är byggt av kvalitet. Metall, härdad frontglas eller plast. Vet ej vad det är men den är 100% reptålig. + Reptålig skärm + SNYGG + Ganska OK kamera 5mp - Dålig batteri(men tror alla med samma skärmstolek är lika vet ej) - I solljus är det svårt att se vad som står på skärmen, så man måste få lite skygga på den. Jag rekommenderar ni söker på Youtube etc och ser på lite olika tester. Jag köpte den för 2500kr med frakt för snart 1 år sedan, Så för det priset mm tycker jag den är grym.
*Redigerades 12 år sedan
Nexus RX-1K 1000W
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
12 år sedan*
Den är riktigt tyst nättag, den håller vad den lovar. Snyggt lackad metahölje och bra tyst fläkt. Det är också ATX standard, oftast är 1000watt nättaggen längre än normala. Men denna är lika stor som standard men med 1000watt. Det som är otroligt är att ingen strömkabel medföljer. Fattar inte hur de tänkte så därför ger jag inte full pott Sedan följer inte så mycket som en pappersbit med. + Standard storlek + Tyst (Riktigt tyst) + Snygg lackering + Modulära kablar + 9 sata kontakter - Ingen Strömkabel medföljer - Ingen Manual eller papper - Går ej köra Tri-Sli Får se om jag får ändra omdömet senare när jag testat den mera. Men Jag rekkomenderar den varmt nu.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 1