Prisjakt

Linus H

Medlem sen 2021-11-24
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Samsung
OK
(280)
L
Linus H
5 omdömen
Bra2 år sedan

Köpte en Soundbar på vår-rea, supernöjd med produkten och till det priset jag köpte den för. Frakten var lite lång på 6-7 dagar men det var inget utlovat av butiken om specifika leveranstider så det är inget konstigt.

Bygghemma
Bra
(500+)
L
Linus H
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Beställt diverse saker genom Bygghemma för renovering, såsom golvvärme, köksblandare. Aldrig haft problem från butikens sida, endast mina egna fadäser. Beställde fel modell men butiken var hjälpsam med returen och jag kunde då beställa ny korrekt vara. Bra butik med ett helt otroligt stort utbud.

Elgrossisten
Bra
(52)
L
Linus H
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Köpte lite Hörnboxar och eluttag från butiken, undrade om min leverans var försenad efter några dagar men såg sedan att fraktbolagets försändelse mejl hade hamnat i min skräppost och leverans va dagen därpå, kan vara något att ha i åtanke när man beställt och inte fått någon avisering. I övrigt helt nöjd med produkterna, funkar precis som tänkt.

Smarthomebutiken
L
Linus H
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Köpte Smartdimmer med touch. Mycket nöjd med produkten och ännu mer med butiken. Installation var lite känsligare än jag planerade för och råkade förstöra en av delarna. Butiken var supertrevliga och fixade en ersättning direkt på delen. 10/10, kommer absolut handla igen.