Prisjakt

magpe824

Medlem sen 2004-04-04
62
Bidrag
40
Hjälpsamröster
Kenwood Limited kMix KMX750
Full Star 1
4
(1)
3 257 kr
m
magpe824
62 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Jag passade på att köpa den när priset under en dag i april dippade till 1221 kronor (misstag hos tretti.se?). I relation till det priset är det en fantastisk produkt. Jag har knådat deg med den ett tjugotal gånger och fått mycket bra resultat. Positivt: + Tungt och stabilt bygge med väldigt få detaljer i plast. + Skålen sitter ordentligt. Metall mot metall. Andra tillverkare har plast ibland. + Lätt att diska både skålen och degkroken, vilket är väldigt viktigt för att man ska fortsätta använda produkten när nyhetens behag har lagt sig. + Plastkåpan/stänkskyddet täcker faktiskt hela skålen, till skillnad från Electrolux motsvarande maskin. Negativt: - Väsnas en del, men inte orimligt eller obehagligt mycket. - Beroende på deg och hastighet kan den hamna i självsvängning och börja flytta sig på köksbänken. Sällsynt dock. - Tung. Knöligt att flytta runt på den. - Jag får stanna maskinen då och då för att skrapa ner deg som fastnar utmed kanten, där verktyget inte kommer åt. Rekommenderas varmt! Hade gett den högsta betyg om den låtit lite mindre och stått helt stilla. Ser ingen anledning att betala mycket mer pengar för att få en Kitchenaid. En Ankarsrum, däremot, klarar större degar än denna.

Jaybird Vista 2 Wireless
Full Star 1
2.3
(32)
m
magpe824
62 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Mycket nöjd. Haft dem sedan de lanserades. Använt dem vid träning, bussåkning, promenader... Kort sagt vid alla tillfällen när jag är ute och rör mig. Positivt: + Pålitliga. Sällan/aldrig haft något krångel med anslutningen. Mest använt med Iphone 12 och Ipad, men även Galaxy Note 9. + Bra ljud. Inte toppenbra, men tillräckligt för hur denna typ av hörlur kommer användas. + Sitter bra i mina öron. Aldrig tappat dem. Negativt: - Stark vind kan ge en del oljud. - Ibland laddar inte lurarna i fodralet. Det gäller att hålla koll på att lampan som indikerar kontakt verkligen lyser. Annars får man gnugga med fingrarna på kontaktytorna. Såg att de säljs för 888 kr just nu. Jag skulle kalla det fyndpris.

Dell P3222QE 32" 4K UHD IPS
Full Star 1
3
(1)
10 590 kr
m
magpe824
62 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Helt okej skärm, men fick en med trasig pixel. Inget problem eftersom Dell stoltserar med följande text på hemsidan: ”Dells Premium Panel-ersättningsservice innebär att vi byter ut skärmen under den begränsade maskinvaruservicensi giltighetsperiod om du hittar en endaste defekt pixel.” Låter jättebra, men är bara ljug. Har ringt till dem två gånger men bara fått svaret att minst sex mörka pixlar behövs. De verkar räkna mörka pixlar som helt fungerande. Skärmen betalades av min arbetsgivare, men kommer nog aldrig köpa Dell för egna pengar. Dell är ett defekt företag. Edit 2022-10-11: Efter att ha kontaktat personer som arbetar med inköp av IT på mitt företag (100000+ anställda), meddelade Dell att de byter ut min skärm. Jättebra. Men den felaktiga texten på hemsidan, som lurar andra att det finns en garanti som inte finns, den är kvar än idag. Sanslöst.

Logitech Webcam C925e
Full Star 1
4
(1)
819 kr
m
magpe824
62 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Använt den i ett par år nu. Gillar den. Hemskt mycket bättre än datorns inbyggda kamera. "Bara" 1920*1080, men det räcker gott och väl för videomöten. Bra skärpa! Fördelar: + Bra bild och ljud. + Relativt snabb autofokus. + Flexibelt fäste, som borde fungera på de flesta skärmar. + Kommer inte i vägen för bildytan på skärmen. + Kameradelen går att vinkla. + Mekaniskt linsskydd. Tryggt! Nackdelar: - Lite för bred kanske. Rekommenderas varmt! Jag skulle köpa den igen, speciellt till det låga pris som den har nu.

Timex Expedition T49961
Full Star 1
4
(1)
752 kr
m
magpe824
62 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Köpte den som en motreaktion på min Apple Watch. Till skillnad från Apple Watch är min Timex snygg, elegant, lättavläst och behöver inte laddas varje dag. Riktigt snyggt med den kontrasterande gula sekundvisaren. Och med ett tryck på kronan lyses urtavlan upp i blått. Enda nackdelen skulle jag säga är att vattenskyddet är begränsat till 50 meter. Regnskurar okej, men ska inte bada eller duscha med den. Urverket tickar ganska högt, men verkar efter några veckor hålla tiden bra. Rekommenderas varmt! Snygg och bra klocka till bra pris.

Peak Performance Helium Down Hood Jacket (Herr)
Full Star 1
4
(4)
1 399 kr
m
magpe824
62 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Smidig och lagom varm, men undermålig kvalitet. Efter att tyget i ena fickan fastnat i dragkedjan några gånger, gick det helt enkelt sönder. Efter en enda säsong. INTE vad jag förväntar mig av PP. Rekommenderas inte. Jag kommer inte köpa en ny.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
m
magpe824
62 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Alltid smidigt att handla hos Komplett. Gjort det då och då i säkert tjugo år. Aldrig några problem. Väldigt bra att man själv kan stryka sin order innan den skickats, speciellt i dessa tider med komponentbrist.

LEGO Creator 10267 Pepparkakshus
Full Star 1
4.5
(2)
2 379 kr
m
magpe824
62 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Rekommenderas varmt! Kul att bygga ihop och många små roliga detaljer. Kommer plocka fram det ur garderoben igen vid första advent.

Proshop
Utmärkt
(500+)
m
magpe824
62 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Allt fungerade mycket bra, som alltid med Proshop. Har handlat där förut, och kommer göra det igen.

boozt.com
Utmärkt
(460)
m
magpe824
62 omdömen
Bra3 år sedan

Det ställe jag handlar mest av, när det gäller kläder. Stort utbud, lätt att navigera på sidan och att filtrera fram rätt produkter. Ofta bra priser. Att genomföra köp är enkelt och varorna skickas snabbt. Returhanteringen har alltid fungerat tillfredsställande. Det vi inte gillar är de bristfälliga produktbeskrivningarna. Ofta får man bara tvättråden och materialen. Är jackan för vinter eller höst? Vill man veta får man gå till nån annan handlare.