Kategorier
Prisjakt

magpe824

Medlem sen 2004-04-04
51
Bidrag
52
Hjälpsamröster
Huawei FreeBuds 3i
3.1
(13)
890 kr
9 dagar sedan*
Mina första helt trådlösa hörlurar. Har mest använt trådade lurar både privat och i jobbet när jag analyserade ljud under en tid. Mitt omdöme ska ställas i relation till att priset var 490 kr. Positivt + Ljudet. Låter bättre än vad jag hade förväntat mig i denna prisklass. Med största plupparna sitter de relativt tight i mina öron och ger bra tryck i basen. + Den aktiva brusreduceringen fungerar bra på bussen. Skulle tro att de fungerar bra på flyg också. + Laddar tillräckligt snabbt i fodralet för att batteriet inte ska begränsa mitt användande av dem. + Sitter stabilt i mina öron. + Stabil koppling till min Galaxy Note 9. Har fått störningar tre gånger på två veckor. Negativt - Mikrofonerna för brusreduceringen fångar upp vindbrus alldeles för bra. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd. Den som förväntat sig perfekt ljudkvalitet har missat att det är trådlösa lurar som kostar <1000 kr och som är tänkta att användas av folk som är på språng. Det är inga referenslurar. Jag skulle inte betala 1000 kr, men för 500 kr är de ett kap. Rekommenderas!
*Redigerades 9 dagar sedan
KEF LSX
4
(8)
12 490 kr
ett år sedan*
Låter bra och är snygga. Bra köp för 10000. 15000 är de dock inte värda, IMO. Med tanke på sin storlek låter de mycket bra. Jag har dem i ett ganska litet rum så basen är fullt tillräcklig. Jag trodde innan köpet att de skulle låta lite mer som större högtalare. Mina trevägs golvare är nog inte lika raffinerade, men vinner i längden på att de har mer kraft och låter större. Positivt: + Ljudet + Formatet + Designen. Jag tog de gröna. + Funkar bra utan tp-kabeln mellan dem inkopplad. + Spotify Connect. + Hög WAF, för att vara högtalare ;) + Allmänna kvalitetsintrycket. Negativt: - Fjärren fick 0,1% av budgeten under utvecklingen. - Två appar behövs vid installationen. Efter ett strömavbrott fick jag göra om installationen, då lamporna indikerade att jag skulle kontakta en reparatör. Rekommenderas? Ja, men lägg för all del inte dina sista slantar på dessa. Låter nog inte dubbelt så bra som aktiva för 5000 kr. Uppdatering 2020-07-06: Jag har under våren spelat dessa högtalare i genomsnitt två timmar om dagen ungefär, då jag arbetat hemifrån. Jag måste därför höja betyget till en nia. Jag gillar dem mer och mer. Det som saknas är bättre fjärrkontroll och appar. Uppdatering 2020-12-14: Perfekta högtalare att ha på skrivbordet. Gillar dem mer och mer. Snyggt designade också.
*Redigerades en månad sedan
Deltaco SH-P01
3.7
(12)
99 kr
3 månader sedan
Vi använder 3-4 stycken beroende på årstid. De har fungerat bra i 11 månader nu drygt. Enkla att ställa in, bra app, inget krångel. Natten till igår hade dock jordfelsbrytare och automatsäkring löst ut upptäckte vi efter fem timmar. Det visade sig senare att en Deltaco hade pajat. Inga synliga skador på den. Men den luktade jädra illa av bränd plast. Kommer vara försiktig med att använda dem hemma när vi åker på semester. Inte kul om det blir strömavbrott då... Den hade förresten inte pajat i samband med att den slogs av eller på. Var försiktiga! Jag uppdaterar här om det händer igen. Har 6-7 andra Deltaco-brytare av olika sorter. Spännande!
TP-Link KC200
3.7
(12)
1 289 kr
ett år sedan*
Vi har två stycken sedan ett halvår ungefär. En inne för att övervaka husdjuren och en ute som täcker bilen och entrén. Det mesta fungerar bra, men en rytmisk störning hörs i ljudet från båda kamerorna. Inget stort problem. Synd att man inte kan logga in på webben utan måste ha appen. Som är ganska buggig. Får starta om den flera gånger i veckan. Gäller på både Android, Iphone och Ipad. Skulle max betala 1200 för den. Vänta hellre tills någon har kampanj. Får se hur kameran ute klarar vintern. Om det blir någon. 2020-07-20: Har snart körs första kameran i ett år. Fungerar bättre nu. Appen är mindre buggig numera. Utekameran överlevde den milda vintern. Saknar fortfarande en webbsida.
*Redigerades 6 månader sedan
LG 27GL83A
4
(10)
4 488 kr
ett år sedan
Har haft min skärm i en vecka nu. Jag använder den till ungefär lika mycket spel som kontorsarbete. Jag är inte jätteduktig på snabba spel, men köpte denna för att jag ville slippa tearing i Fortnite, Farcry, CoD, etc. Har haft en vanlig 60 Hz 24" IPS innan. Positivt: + Bilden. Wow. Skarp och bra färger. Inte överdrivna färger som på GL850. Skärmen är fabrikskalibrerad; följde med ett protokoll. + HDR, om spelet har stod för det vill säga. + Snabb. + IPS-panel. VA har jag ingen erfarenhet av, men TN tyvärr. Stor skillnad. Negativt: - Bara en enda DP-ingång. Har dock 2xHDMI. - Ingen USB-hubb - Går inte att rotera i horisontalplanet. - Inte superstadig. Sammanfattningsvis: Rekommenderas till alla som har grafikkort med Freesync eller G-Sync. Jag ångrar bara att jag inte köpte den tidigare.
Samsung Galaxy Watch Active
3.4
(16)
1 490 kr
ett år sedan*
Den marknadsförs som en klocka för de aktiva. Men är snarare för de passiva. Den fungerar bra för att läsa notifieringar från mobilen, som vibrerande och tyst väckarklocka på morgonen, någorlunda bra som stegräknare. Men inte alls för träning. Åtminstone inte om man vill hålla koll på pulsen. Jag har relativt seniga armar och handleder, men den är ändå usel på att känna min puls, även när hjärtat bultar och jag är över 140 bpm. Med det jag vet idag skulle jag nog tänkt en extra gång innan jag köpte den. Jag är egentligen nöjd med det mesta i övrigt dock. Edit: Använt den i ett halvår cirka. Edit 2: Har märkt att pulsmätaren fungerar betydligt bättre om jag drar åt armbandet ordentligt. Höjer till 7/10.
*Redigerades ett år sedan
LG OLED55C8
4.4
(37)
14 095 kr
ett år sedan
Ni känner säkert till de flesta för- och nackdelar redan. Några andra saker: Positivt: + Bra räckvidd på fjärren. + Bra ljud. I en platt-tv. Till och med tryck i basen. Negativt: - Mycket reflektioner. Nästan att det blir irriterande när ljuset kommer från ett fönster på sidan. - Andra system har fler appar. Kolla innan köp att rätt appar finns. Finns mycket fler till Samsungs modeller. - Google Home fungerar inte än. Om det någonsin kommer stöd. - Nätverkskortet (för kabel) har inte stöd för mer än 100 Mbit/s. - Apparna är ofta väldig basic. T.ex. SVT Play saknar allt utom grundläggande funktionalitet. För de 11200 kr jag betalade är jag mycket nöjd.
Deltaco GAM-029
3
(2)
118 kr
ett år sedan
Jag kan ärligt talat inte förstå varför den här produkten inte kostar mer. 149 kr för något som känns som 599. Knappar, hjul och ytor är väl i klass med Razers billigare modeller, som kostar flera gånger så mycket. Jag skulle haft den på jobbet, men tog den till min gamingdator istället. Den Razer jag hade fick bli jobbmus. Positivt: + Bra generellt kvalitetsintryck. + Bra tyngd. Känns rejäl. + Priset. Negativt - Bara extraknappar på vänster sida. Inte perfekt för oss vänsterhänta. Slutsats: Rekommenderas varmt! Ser att den nu kostar blott 99. Oslagbart pris i förhållande till prestanda.
Logitech M171
2.5
(3)
133 kr
ett år sedan
Funkar bra som tillfällig mus. Då hinner man inte börja störa sig på den dåliga ergonomin som en så liten mus medför. Bra att USB-dongeln får plats under batteriluckan. Och att batteriet räcker länge. Man får vad man betalar för. Just nu 107 kr och ergonomi därefter.
Livekort.se
Bra
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Inget att anmärka på. Snabbt och smidigt. Kommer fortsätta köpa spel där.
Sida 1