doz

Medlem sen 2009-07-25
16
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Apotek Hjärtat
Dålig
(500+)
Dålig
2 månader sedan

Apotek Hjärtat föreslår att jag inte ska välja den förskrivna produkten, trots att den är 10% billigare! - Därmed ansluter jag till den skara som är missnöjd med Apotek hjärtat, nu får det bli det riktiga Apoteket.se som inte försöker luras.

GardenStore
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 2 månader sedan

Ordern kom aldrig och inget meddelande, men värre att det inte gick att få tag i kundservice och försöka rätta till felet, skickat flera mejl under samma dag och även fyllt i ett formulär, men ingen respons. Jag fick gå och köpa i annan butik istället, kan ju inte vänta två dagar på att påbörja ärendet...

Huawei Watch GT 2 Pro Sport
Full Star 1
3.3
(3)
1 490 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 månader sedan

Usel eftersom den inte fungerar med Samsung, dess blåtand tar över helt, måste hela tiden manuellt välja mitt headset eller bil-handsfree. Fungerar nog bara bra om du har den kopplad till en Huawei smartphone. Sökt support, många andra har samma problem. Knapparna sticker ut för mycket och jag kan inte låsa skärmen, blir mycket ofrivilliga busringningar.

Ettansmopeder och Trädgård
Dålig
(15)
Dålig
9 månader sedan

Beställde fel och ville avbeställa, mejlade direkt efteråt, men inget svar. Fick bara notis om att det var på väg ett paket - Kundserviceavdelningen har mycket att jobba på...

VVSochBAD.se
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades ett år sedan

Varning för detta företag år 2021! Hittade NU att jag varnat redan 2012 för detta företag pga långa leveranstider. Nu blev jag tvungen att reklamera en artikel som var tydligt defekt från tillverkningen. Ny artikel skulle skickas ut från deras leverantör, men då misslyckades de att avisera mig om försändelsen, så den gick i retur. Nu vill de att jag ska betala 195 kr för outhämtat paket, som var en ersättning för den trasiga artikeln. Så nu sitter jag här och måste beställa från annan istället, då väljer jag annan seriös online-leverantör med bra priser istället, t. ex Rinkaby Rör.

Fiskars All Steel Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.3
(27)
499 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Köpte denna för några år sedan för ca 600 kr, reklamerade den redan efter ett år eftersom allt man steker fastnar. Reklamationen godkändes inte, fick till svar att man inte får använda diskborste för att rengöra den eftersom man inte får använda något som kan repa ytan. Kommer inte köpa någon mer stekpanna från Fiskars/Hackman.

Autopartner RC
Utmärkt
(67)
Usel
3 år sedan

Artiklar var restnoterade, tyvärr inget meddelande om det. Sedan försökt få kontakt via e-post, vilket var omöjligt, inget svar på över en vecka.

Neato Robotics Botvac Connected
Full Star 1
3.4
(39)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har avverkat 4 st på två år för normal städning. Nu har garantin löpt ut så de 7000 kr känns bortkastade... Prova annan maskin.

Bygghemma
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 4 år sedan

Efter nästan 80 dagar fick jag till slut en fraktskadad skärm (vindskydd). Blev erbjuden 500 kr, vilket är ett skämt. De får tillbaka grejerna. Hitta annan leverantör... Nu har det gått 50 dagar sedan jag beställt och betalat nästan 7000 kr för tre skärmar till trädgården och jag har fortfarande inte fått alla skärmar! Verkligen urdåligt! Skärmarna är verkligen inte täckmålande, dessutom har de legat och skavt mot varandra under transporten...

Däckonline
Dålig
(500+)
Usel
4 år sedan

Missnöjd med leveranstid, beställde två däck till släpvagn (175/13 C), efter 10 dagar fick jag ett av dem, det andra verkar inte ens ha skickats...