Prisjakt

DLS

Medlem sen 2004-03-27
50
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Toolab
Bra
(500+)
D
DLS
50 omdömen
Dålig4 månader sedan

Slog till på en batterisåg på Black week som skulle finnas i lager. Hörde ingenting på flera dagar så mailade o frågade o då visade det sig att dom haft lagersaldo fel och gjort en beställning från leverantören på en ny såg till mig. Sen hörde jag ingenting igen förrens jag mailade igen efter en vecka o frågade status på min order. Då skulle dom genast ta tag i det o kolla vad som blivit fel. Fick svar att nu var det en såg skickad från leverantören. Tog nästan 2,5 vecka innan jag fick sågen från beställning och det tyckte jag var lite väl lång leveranstid så undrade om jag kunde få nån kompensation i form av nån fil eller filmall men icke. Okej det köper jag men det som jag tycker var dåligt var kommunikationen från deras sida. Det blir inge mera köp från dom tyvärr.

Eurotoys
OK
(8)
D
DLS
50 omdömen
BraRedigerades 6 månader sedan

Dom skickade snabbt men som andra säger så äter fraktpriset upp det man sparade in på det lägre priset. Man kan få frakten lite billigare om man väljer o betala direkt med kort istället för o välja Klarna. Min vara kom fram hel så vet inte hur dom är att ha o göra vid en eventuell reklamation.

Xiaomi Mi TV Stick 4K
Full Star 1
4
(3)
593 kr
D
DLS
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Köpte den för o byta ut min Google tv då den inte stödjer surroundljud ut via inbyggda viaplay appen endast när man castar. Det positiva är att det är svart snygg fjärrkontroll dock så är det som alla andra skriver låg volym ut på den och det stora minuset för mig är att den inte funkar ihop med min Logitech elite fjärrkontroll i hemmabion så kommer nog flytta tillbaka Google tv:n och mi stick får flytta till sovrummet istället. Uppdatering Även mi stick skickar bara ut 2 kanals ljud på den inbyggda viaplay appen men man får surroundljud om man castar.

Google Chromecast med Google TV (4K)
Full Star 1
4
(93)
672 kr
D
DLS
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Hade fått full pott om viaplay stödde surroundljud ut på google tv vilket dom inte gör i dagsläget. Det ska gå o få ut surroundljud om man istället castar viaplay till Google tv:n men har inte testat det. Använder en på grabbens rum utan surround ljud och den är kanonbra för hans behov men den jag har i hemmabion får flytta till sovrummet så testar jag en Xiaomi mi stick 4k med Android tv istället till hemmabion.

Aqara Temperature and Humidity Sensor
Full Star 1
4.4
(14)
130 kr
D
DLS
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Toppen bra givare, använder 6st på olika ställen såsom utomhus, altan, garage, vind, källare, övervåning. Utomhusgivaren höll i ca 1 år innan jag fick byta batteri, dom som är inne rullar fortfarande med original batteriet. Enda tråkiga är att jag får inte igång kopplingen mellan aqara och Google home.

Satake Honeycomb Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.8
(23)
469 kr
D
DLS
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Slog till på en sån här "lättvikts gjutjärns panna" efter att ha läst omdömen om den och sett den användas i nått matlagningsprogram. Riktigt rejält o blir fort väldigt varm och behöver inte köra lika hög värme på den jämfört med min teflonpanna. Den får väldigt jämn värme över hela pannan. Enda lilla minuset är att trots att det är en lättvikts panna så är den en del tyngre än en teflon/titan stekpanna. Bränner det fast kan det vara lite svårt o få bort det i dom små knottrorna i pannan men låter man pannan stå med lite vatten över natten så går det lätt o diska ur sen. Uppdatering 220120 Nu börjar det bli svart i botten på pannan som ej går bort ( känns som ytbeläggningen har försvunnit) och det är mycket svårare att diska rent pannan. Har inte kört hög värme eller diskat den när den var varm. Den var ok i ca 2 år så tycker inte den var värd pengarna kan lika gärna köpa icas stekpanna o byta varannat år.

Sony Xperia 10 II Dual XQ-AU52 Dual SIM 4GB RAM 128GB
Full Star 1
3.3
(11)
D
DLS
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bytte från en Motorola Moto g6 som jag varit nöjd med men började bli full då minnet inte räckte till längre. Sonyn är bättre på alla punkter förutom dom här. - kameran är sjukt långsam som alla andra skriver men tar helt ok bilder. - ficklampan på sonyn är bra mycket sämre än på Motorolan. - på grund av det lite smalare formatet så är tangentbordet lite mera ihoptryckt och jag trycker väldigt ofta fel och det gjorde jag aldrig på Motorolan och då har jag små fingrar. Överlag så är jag nöjd med den då batteri tiden är riktigt bra o alla appar flyter på bra. Vet dock inte om jag kommer välja det långsmala formatet på nästa telefon.

Aqara G2H Camera Hub
Full Star 1
4
(3)
664 kr
D
DLS
50 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Smidig och billig kamera med bra bild och lätt att installera. Hade önskat att det följde med längre usb sladd (följer med 2m), men det får man köpa själv. Ett lite större minus är att man inte kan dela kameran med andra familjemedlemmar i appen utan alla måste logga in på samma inlogg för att kunna se just kamerorna. Allt annat går bra att dela till flera profiler i appen. Därav får den bara 4 stjärnor.

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
D
DLS
50 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Var billigast på Prisjakt och skickade snabbt.

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
D
DLS
50 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Bra priser på däck och snabb leverans. Hade önskat att däcken kom med lite skyddsplast lindat och inte löst men däck tål ju mycket så det är väl inte hela världen att dom blir lite smutsiga bara.