Prisjakt

DLS

Medlem sen 2004-03-27
44
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Aqara G2H Camera Hub
Full Star 1
3.5
(2)
606 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
20 dagar sedan
Smidig och billig kamera med bra bild och lätt att installera. Hade önskat att det följde med längre usb sladd (följer med 2m), men det får man köpa själv. Ett lite större minus är att man inte kan dela kameran med andra familjemedlemmar i appen utan alla måste logga in på samma inlogg för att kunna se just kamerorna. Allt annat går bra att dela till flera profiler i appen. Därav får den bara 4 stjärnor.
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 månader sedan*
Var billigast på Prisjakt och skickade snabbt.
*Redigerades 4 månader sedan
Däck365
Utmärkt
(500+)
Bra
5 månader sedan*
Bra priser på däck och snabb leverans. Hade önskat att däcken kom med lite skyddsplast lindat och inte löst men däck tål ju mycket så det är väl inte hela världen att dom blir lite smutsiga bara.
*Redigerades 5 månader sedan
Asus RT-AC86U
Full Star 1
4.1
(35)
1 111 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 månader sedan
Haft den i 2 år och den ersatte en ac66 som gick varm när man hade för många anslutna på den. Gillar Asus då det är lätt o installera den och appen är bra. Dock vart jag lite besviken på täckningen då den är märkbart sämre än den gamla ac66. Visst ac86 är mycket stabilare o går nästan aldrig ner och klarar än så länge hur många anslutningar som helst men som sagt med gamla routern hade jag wifi ända ut till lekparken 75m bort medans ac86 knappt klarar ut till altan på tomten och då har jag kollat med wifi analyze så att jag inte ligger på samma kanaler som nån granne kör på. Lutar åt o köpa nån billig router till och köra meshnätverk för o få bättre täckning i garage och på altan. Hade förväntat mig mer för priset jag gav för 2 år sen.
Milwaukee M12 BDD-202C (2x2,0Ah)
Full Star 1
3.8
(2)
1 113 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 månader sedan
Letade efter en liten smidig maskin och valde den här framför Bosch Professional GSR 12V-15 som jag också funderade på först men det var lite bättre pris på Milwaukeen och jag ville testa en Milwaukee då jag mest kört Bosch blåa maskiner innan. Har använt en Bosch GSR 14,4-2-LI som jag varit/är supernöjd med innan men ville testa en mindre maskin med batteriet i handtaget då jag trodde det skulle göra den ännu smidigare än min Bosch men jag vart lite besviken då jag inte provade den innan köp för då hade jag kanske tänkt om då handtaget blir grövre pga batteriet som sitter i och jag har ganska små händer så när man ska dra stora skruv med maskin blir det svårt o hålla emot men då tar jag Boschen istället. Positivt + Smidig. + Stark (drar utan problem 6x120mm skruv). + Okej pris när jag köpte (1124kr). Negativt - Grovt handtag passar mindre bra till små händer. - Svårare att få loss batteriet ur maskin jämfört med min Bosch.
Satake Stekpanna 28cm
Full Star 1
3.8
(9)
398 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Slog till på en sån här "lättvikts gjutjärns panna" efter att ha läst omdömen om den och sett den användas i nått matlagningsprogram. Riktigt rejält o blir fort väldigt varm och behöver inte köra lika hög värme på den jämfört med min teflonpanna. Den får väldigt jämn värme över hela pannan. Enda lilla minuset är att trots att det är en lättvikts panna så är den en del tyngre än en teflon/titan stekpanna. Bränner det fast kan det vara lite svårt o få bort det i dom små knottrorna i pannan men låter man pannan stå med lite vatten över natten så går det lätt o diska ur sen.
Dynavoice Magic MW12
Full Star 1
3.9
(3)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Slog till på 2st när det var bra pris vid halloween. Riktigt prisvärda, svårt o hitta nått bättre än det här för dom pengarna om man inte letar begagnat förståss. Hade en hemmabyggd 12" bas innan o dom här levererar mycket mer bas o muller i min hemmabio. Håller helt med hemmabiotidningens test av den.
Electrolux PQ91-40GG
Full Star 1
3.8
(4)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Super nöjd med denna. Gick från en billigare Electrolux som dog efter 9 månader (eerc70b). Jämfört med den så är den här mycket tystare, suger bättre och är bättre ergonomiskt utformad samt har belysning som är kanon när man dammsuger under köksbordet o kökssoffan t.ex. Den har också bra mycket bättre batteritid så den är klart värd dom extra pengarna.
Electrolux Ergorapido EERC70EB
Full Star 1
1.4
(6)
990 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Som alla andra skriver så verkar kvalitén på denna vara under all kritik. Funkade bra i exakt 9 månader sen när jag skulle ladda den så tog den ej laddning o var stendöd helt plötsligt fastän det fanns batteri kvar när jag slutade dammsuga. Fick pengarna tillbaka som tur var. När den funka så gjorde den sitt jobb o dammsuga smulor i köket. Dock väldigt högljudd.
Wilfa WSDK-2000 1,25L
Full Star 1
4.4
(4)
699 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan
Fick kassera min trogna Philips på 1L som började läcka. Köpte denna då jag ville ha en svart och lite mindre än 1,7L som alla andra är. Kokar upp vattnet mycket fortare än gamla philipsen och är väldigt tyst i jämförelse samt inga pip som dom andra säger. Ett halvt minus är pga att efter första kokningen så slog sig locket lite så nu när man ska öppna den så får man alltid trycka locket åt vänster först innan man trycker på öppna knappen men det är inget stort problem.
Sida 1