Prisjakt

Louic

Medlem sen 2009-06-21
9
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Harald Nyborg se
OK
(65)
L
Louic
9 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Beställde en present åt en väns dotter. Kortfattat litet specialfall där det kunde slutat med att paketet inte kommer fram. Mailade kundtjänst som ringde upp mig fort och såg till så allt blev rätt. Kalas service!

Ai Eyewear
Bra
(132)
L
Louic
9 omdömen
Usel4 år sedan

En vecka för att få ett par linser som är i lager. 2005 ringde och ville ha tillbaka sina leveranstider. Var "otrogen" mot Mister Spex som jag annars alltid köper på för att spara runt en 20-lapp, aldrig igen. Mister Spex får man iaf sina linser på 2-3 dagar.

Urbanista Seattle Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3.4
(12)
L
Louic
9 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Kort: Okej lurar i relation till pris. Längre: Sitter skönt på huvudet, jag har 59 cm omkrets på mitt huvud. Vid längre användande 2+ timmar så börjar öronen göra lite ont. Ljudet helt okej. + Välbyggda lurar. + Bra batteritid + Bra i relation till pris - Tappar BT allt för ofta i form av hack i musik, aldrig att det kopplar ner. Hade tidigare Sony SBH60 kopplad till samma telefon jag fortfarande använder ihop med mina Urbanista, hade då aldrig problem med att BT hackade. - Touchreglaget på sidan ger man snabbt upp då det inte funkar som tänkt och ändrar istället låt/ljudnivå på telefonen. - Lite låg högsta volym. Edit: Uppdaterar omdömet och nedgraderar betyget. Helt oacceptabelt dålig bluetooth i dessa. Är du 190+ cm lång så kan du knappt ha telefonen i fickan då avståndet blir för långt från din ficka till ditt huvud så det blir lagg och släp i BT överföringen. BT-chipet sitter i någon av lurarna så du måste ha telefonen på rätt sida som BT-chippet sitter i luren, annars "blockar" din kropp för mycket. Helt katastrof dåligt. Får en stjärna för att de åtminstone når upp till användningsområdet "kasst med liten hörlur".

Footway
L
Louic
9 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Kan inte ge annat än en etta. Feluppmärkt vara, i mitt fall beställde jag "Sneaky Steve Dirty Low Black". Har ett par sedan innan, så vet exakt hur de ser ut, samt att Footway har rätt sko på bild på sajten. Får en helt annat Snekay Steve sko, modell hög. Verkar vara ett gäng felmärkta skor i denna variant, då jag beställde en andra gång när jag såg att det var fel. Tänkte och hoppades att första skon bara blivit felmärkt. Dock samma tjafs med beställning nummer två, fel sko igen. Skiter i Footway och går direkt till butik istället, detta leder bara till att jag får lägga min fritid på att springa till utlämningsställe och skicka tillbaka skor som de märkt fel.

Dunken
Dålig
(4)
L
Louic
9 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

La min beställning på ett plagg onsdag 29/3, ordern bekräftad som skickad tisdag 4/4. Nästan en vecka för att få iväg ordern, under all kritik.

Sony SBH60 Wireless On-ear Headset
Full Star 1
4.1
(27)
L
Louic
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

För priset väldigt bra lurar. Har två par, ena paret joggar jag i. Observera att beskrivet utav person längre ned här, så går det visst byta låt fram/bak med lurarna. Man måste hålla inne ljud+ för att byta låt framåt eller ljud- för att byta låt bakåt, alltså hålla inne knappen i ungefär 2 sek. + Lätta + Mycket bra batteritid, behöver heller inte laddas länge för att kunna lyssna med de relativt länge + Okej ljud + Parning med bluetooth funkar som förväntat Har egentligen inte hittat något minus med dessa lurar i den här prisklassen. Dock att man kanske skulle vilja ha ett snäpp högre maxvolym till. Givetvis är ljudet inte som ett par 1000kr+ lurar men det bör man förstå.

Remington HC5800 Pro Power
Full Star 1
2.9
(9)
L
Louic
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har haft trimmern i 2 veckor ungefär, det här är mina åsikter. Observera att jag enbart använt denna för att trimma mitt skägg, ej för håret på huvudet. Jag har heller inget super tjockt skägg. + Känns bra byggd och stabil + Ljudet helt okej + Tvättfunktionen är smart, via en knapp skjuter man ut själva klippmunstycket ifrån maskinen, lätt att spola av. - Lösa kammarna är värdelösa, ska du bara använda själva maskinen (som har ett läge i höjd) så funkar den kanon. Hur kammarna kontra höjden på klippningen är löst är inte alls bra och känns inte stabilt. En kam kan ha allt ifrån 1mm - 40 mm. Kammen skjuts inte på ifrån "sidan" utan "trycks" på uppifrån. Genom att trycka kammen längre ner - närmare klipparen - så får du ett mindre avstånd och det blir då kortare. - Kammarna är för glesa mellan pinnarna vilket gör att det inte är så lätt att (i mitt fall) få upp skägget utan mycket faller mellan. Som det är nu måste jag se mig om efter en annan klippare till mitt skägg, denna funkar inte.

ITsajten
Utmärkt
(390)
L
Louic
9 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Beställde en SATA till USB adapter. Beställde natten mellan måndag - tisdag, fick den i brevlådan på onsdag. Mycket snabb leverans! Tog med posten brev, oförsäkrat, men det gick kanon.

Epson Stylus SX100
Full Star 1
1.5
(2)
L
Louic
9 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

En skrivare som inte är värd sina pengar. + Skriver ut + Scannar - Slukar patroner - Det medföljande programmet som indikerar på hur mycket färg som är kvar i varje patron stämmer ej - Lever sitt eget liv vid utskrift om man t ex vill avbryta, fortsätter då skriva ut. Stänger man av skrivaren och startar om, fortsätter den skriva ut. Drar man ur strömsladden och kopplar in, fortsätter den skriva ut. Var inte dumsnål, köp en dyrare skrivare det tjänar du på i längden t ex gällande färgpatroner.