Prisjakt

Kuzul

Medlem sen 2009-04-24
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
K
Kuzul
4 omdömen
Uselett år sedan

Dalande förtroende för detta företag nådde idag sin topp i och med sin Black Friday stream (2022). Dom gör reklam flera dagar i förtid på sweclockers.com, största svenska tech-relaterade forumet för den oinvigda. Trots detta trodde dom att intresset skulle vara lågt och förväntade sig kring 200 pers (deras ord på streamen). Så antalet av dom varor på sina "drops" dom hade under denna stream var LÅNGT under intresse. När dom kom till att deals på Ryzen 7700X, WD SN850X 1TB NVMe samt Asus B650E-F Gaming WIFI (och ett flertal andra). Så var det flertalet av oss som lägger beställningar inom 30 sekunder av att dom släpper dealen, trots detta så hänger köpet sig i sista steget och bara står och tuggar (vilket den fortfarande gör en timma senare). Men öppnar man ny flik för att kolla, så har alla varorna i kundvagnen gått upp till ordinarie priser igen så klart. Så det var ju bara att fetglömma. Problemet för vissa var att dom fick summan på den ej genomförda orden reserverad på sina konton. Jag personligen hade turen att jag slapp det pga att jag använde klarna faktura. Under all kritik verkligen. Synd mot Sweclockers med då detta reflekterar dåligt mot dom med (även om det inte är deras fel). Ytterst besviken på ett företag som har vart så pass bra tidigare.

Nordway Store
OK
(27)
K
Kuzul
4 omdömen
Usel5 år sedan

Lockpriser på fantiserade begagnade varor som magiskt inte finns i lager. Bort från prisjakt för fan.

Asus GeForce GTX 1080 ROG Strix Gaming Advanced 2xHDMI 2xDP 8GB
Full Star 1
4.5
(24)
K
Kuzul
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Grymt nöjd med mitt exemplar, köpte det för 6490:- hos Webhallen ca 1 år sedan nu. Den överklockar sig högre än modellen ovanför sig (OC varianten). Sen som många andra redan nämnt, kortet håller sig svalt och tyst. Tror att kortet inte ens startar fläktarna om det är under 40-45c varmt (om dom gör så hörs det inte öht).

Titanfall 2 (PC)
Full Star 1
4.3
(12)
71 kr
K
Kuzul
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Kampanjen är solklart ett av dom bästa FPS spelen jag kört på länge. En av dom bästa kampanjerna överlag tom, länge sedan jag blev så pass överraskad hur bra den var. Enda nackdelen med den är att det var lite kort. Tog mig ca 10-12 timmar att klara ut den på hard (näst svåraste). Men njöt av varje sekund. Tyvärr faller det en stor del på MP delen. Redan stött på fuskare efter bara ett par timmar av spelande. Sen så är det rätt lågt antal spelare på PC. Får hoppas mer spelare får upp ögonen för spelet. Deras löfte om gratis DLC (iallafall när det kommer till banor) kanske lockar till lite fler spelare.