Prisjakt

surferboy

Medlem sen 2009-04-22
17
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Ladda Bilen
Dålig
(2)
s
surferboy
17 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Otroligt service och lösningsorienterad personal, då leveransen blev något sen 👍🏼

Bauhaus
Bra
(500+)
s
surferboy
17 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Varning, köp ej online med leverans! Bauhaus ansvarar inte för om materialet skadas under transport. Köpte kakel med leverans på pall, transportbolaget gjorde notering om att godset var skadat vid leverans, för information till Bauhaus. Bauhaus nekar att ersätta, de återkopplar att de inte följer upp med avvikelser med transportbolagen utan lämnar till kunden att motbevisa skador inom 5 dagar. Köpte nytt kakel med frakt, får trasigt! Totalt brist på ansvar och kundförståelse, vi tappade förtroendet totalt. Rekommenderar Er som läser detta att handla ifrån konkurrenter vilka värdesätter kund och service först.

Oral-B Genius 9000 CrossAction
Full Star 1
3.2
(11)
1 955 kr
s
surferboy
17 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte denna produkt i Julklapp, efter 14 dagars användande började stålet rosta som borsten monteras på. Jag återkopplar detta till tillverkaren, vilka hävdar att jag misskött produkten då jag inte torkat av den efter att jag sköljt av den efter borstning. Vilket beskrivs enbart i manualen, ej i snabbguiden. Jag har hävdat att det är ett dålig exemplar som jag mottagit och att det syns tydliga porer i stålet, vilka jag har svårt att tro skall ha uppkommit efter knappt 14 dagars användning. Så kort och gott, produkten tål inte att sköljas av i kranvatten, och rostangrepp efter 14 dagars användning innefattas inte utav garantin. I övrigt är produkten funktionsmässigt ok, dock trodde jag att batteritiden med Li-Ion batteri skulle vara betydligt bättre jämfört med tidigare Thriump 9000, med en äldre batteriteknologi, men jag uppfattar inte att den är nämnvärt mycket bättre.

Elfynd
Bra
(162)
s
surferboy
17 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Köpte en Samsung TV, mycket fin. Enligt Elfynd kunde kartongen hade fått sig en smäll därav det bra priset, enligt Elfynd var TVn ny o bara uppackad och funktionstestad för stt säkerställa att sölt var bra och garanti. TVn hade all skyddsplast på, som ny. Leveransen var mycket snabb och smidig till dörren, tydlig info vis sms. Kommer handla från Elfynd igen om priset är rätt.

Battlefield: Bad Company 2 (PS3)
Full Star 1
4.6
(33)
s
surferboy
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Jag är riktig fantast av denna typ av spel. Det är absolut jämförbart med den hyllade CoD serien, riktigt snyggt intensivt och kul spel iaf. "Spelytan" är dock lite mindre än CoD MW och MW2 om jag jämför, men jag tycker jag faktiskt bättre om detta bl.a. pga bättre story jämfört med MW2. Så absolut köprekommendation :)

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
s
surferboy
17 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Har bara handlat av spelbutiken.se en gång, men det är inte den sista. Bra pris, lite rörig hemsida dock. Snabbare leverans än förväntat, allt fungerade prickfritt.

Samsung UE46B7070
Full Star 1
4.4
(80)
s
surferboy
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Köpte TVn i september 2009, så har använt TVn i 6 månader nu. Hade kanske lite för höga förväntningar på LED-tekniken... Är lite besviken på back light bleeding som jag har fläckvis på mitt exemplar. Tyvärr syns det väldigt tydligt mot svart bakgrund, vilket är lite irriterande, bl.a när man kör Blue-Ray. Men för "vanligt" TV-tittande reagerar man inte på detta, så som vanlig TV är den helt ok. Dock skulle jag föredra att ha HD-kanaler, då vanlig antenn inte ger ett bra intryck, särskilt på nära håll. Menyerna är lite tröga, men gränssnittet är snyggt. TVn har mycket snygg design, sen är det positivt med de inbyggda mediafunktionerna i TVn, har använt massa olika media filer via USBn. Rekommenderat är att koppla externa högtalare till TVn, då de inbyggda inte är tillräckligt effektfulla.