Prisjakt

cokeisit

Medlem sen 2004-02-28
81
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Asus ROG Swift PG279Q Gaming QHD IPS
Full Star 1
3.9
(50)
c
cokeisit
81 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

En helt underbar skärm. Lider inte av några kvalitetsproblem alls.

CDON
Bra
(500+)
c
cokeisit
81 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Inför gärna ett alternativ för oss småföretagare som inte är på kontoret hela dagarna att kunna beställa via postpaket istället för företagspaket. Då skulle jag ha fått leveransen en dag tidigare.

Sony SBH80
Full Star 1
3.4
(64)
c
cokeisit
81 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bra ljud för att vara in-ear. Smidigt med trådlöst när man är ute och springer. Lurarna sitter oftast på plats bra men den bakre "klumpen" börjar glida omkring när man springer längre sträckor och svetten gör huden hal. Uppdatering: Första paret fick bytas ut efter 10 månader då ljudet försvann från ena snäckan. Det andra paret har nu efter 1 år och 4 månader lagt av. Det går inte att starta headsetet.

Bythjul
OK
(500+)
c
cokeisit
81 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Bythjul levererade mina däck inom den utlovade tiden på 5-10 dagar. Den bokade tiden på verkstaden passade och behövde inte bokas om. Tråkigt att läsa att så många andra har haft problem den senaste tiden. Antingen har de fått ordning på sin logistik eller så beror det på vilka däck man köper (jag köpte Goodyear EfficientGrip Performance).

Baby Jogger City Mini Zip (Sittvagn)
Full Star 1
3.7
(3)
c
cokeisit
81 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Uppdatering: Vår affär tog tillbaka barnvagnen och lät oss handla andra saker för pengarna. BabyJogger erbjöd inbyte till annan model med avdrag för vad vi betalade. Bra agerat både av BJ och affären. Nu har de ändrat konstruktionen till en forbroms istället. Vi kommer därför troligtvis satsa på en ny vagn till vårt minsta barn när det blir dax för sulky :) ------------------- Jag älskar den här vagnen. Den äs smidig att köra och extremt liten ihopfälld. MEN... bromsarna har slutat att fungera! Jag fattar inte hur det är möjligt att de slutar att fungera från en tillverkare som man tror ska ha koll på kvalitet. Det är för övrigt vårt andra problem med vagnen. Vi får se hur BJ löser det här. Återkommer med uppdatering senare. (Utan bromsfelet hade det blivit en 9:a i betyg, det enda som drar ner betyget är att det är lite snårigt att få i och ur saker under vagnen)