Prisjakt

olofom

Medlem sen 2009-03-10
5
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Buildor.se
Dålig
(500+)
o
olofom
5 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Varan jag köpte gick sönder efter ca 6 månader. Jag mailade deras kundtjänst sent på kvällen och fick svar innan kl 14 nästa dag att de ska skicka en ny, utan tjafs. + Snabbt svar från kundtjänst + Inriktade på att lösa problemet utan tjafs + Bra pris på produkten

Cykelhuset.se
OK
(9)
o
olofom
5 omdömen
Usel6 år sedan

Den absolut sämsta kundservice jag någonsin upplevt. VARNING HANDLA INTE HÄR! Jag har försökt ringa till alla deras tre telefonnummer, två gånger till varje, alla samtal bryts efter 10 minuter och 15 sekunder utan förklaring (totalt 60 minuter i telefon utan svar). Jag försökte skriva till dem, men deras kontaktformulär är trasigt då deras captcha är utdaterad och måste uppdateras för att funka igen (det står please tell site owner to upgrade istället för koden). Och jag hade bara en enkel fråga som tar 10 sekunder att svara på, men kan inte ställa den.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
o
olofom
5 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Beställde ett par skor på mellandagsrean, men storleken tog slut. Jag blev dock lovad att få köpa dem till samma pris när de kom in i lager igen och i slutet av januari lade jag en ny beställning och kundtjäns justerade priset till hälften. Toppenbra kundtjänst!

Samsung Gear S2 Classic Black
Full Star 1
4.5
(8)
o
olofom
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Uppdatering: Jag har haft klockan i ungefär 5 månader nu och är fortfarande lika imponerad. Åker ganska ofta bort över helger, fredag till söndag, och behöver fortfarande inte ta med mig laddaren. Har fortfarande inte hittat någon funktionalitet som jag saknar, och så är den snygg också! Jag har haft klockan i ungefär en månad och tycker att den är helt fantastisk. Har tidigare haft en pebble steel och den här är många gånger bättre på nästan alla aspekter. Jag får utan tvekan ut minst tre dygn batteritid och med batterisparläget på upp mot en vecka. Tvekar du? Slå till!

Outnorth
Utmärkt
(500+)
o
olofom
5 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

En av mina favoritbutiker där jag handlat flera gånger. De har de bästa priserna och den bästa kundservicen.