Prisjakt

NäbbdjuretPerry

Medlem sen 2009-03-08
19
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Kingston HyperX Fury RGB DDR4 3200MHz 2x16GB (HX432C16FB3AK2/32)
Full Star 1
4
(1)
N
NäbbdjuretPerry
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Efter knappt två månader bröt plötsligt en av 16 GB modulerna ihop igår, och inte lite heller! Systemet kall-rebootade och kunde sedan inte ens ladda in utan bluescreen om corruption efter det. Memtest86+ spyr felkoder från början till slut. Aldrig varit med om att en ny minnesmodul gjort så här totalt sammanbrott efter normal användning. Flyttade över den återstående 16 GB på samma minnesplats och kör utan problem genom tester och fungerar normalt *peppar peppar* Kanske råkade jag få ett måndagsexemplar, hade otur. Men drar av en stjärna inledande. Det är trots allt livstidsgaranti på dessa minnen och garanti från affären på kvittot. Men sker detta igen då kommer ytterligare stjärnor ryka. Annars verkar dessa fungerat rätt okej fram tills ena sammanbrottet. De körde under normal XMP profil, inte något överklockat eller pressade på något vis utöver 3200mhz.

Ubiquiti Networks EdgeRouter POE
Full Star 1
4.5
(8)
N
NäbbdjuretPerry
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Oerhört nöjd med denna produkt nu efter två år. Den går som en atomklocka, sviker aldrig. Inte en enda gång har den någonsin strulat eller levererat dåligt under två år! Inte en enda annan router har jag haft (förutom Cisco, som kostade lååååångt mer och erbjöd mindre) som levererat detta. Och priset är likaså vansinnigt bra för vad man får. Ska fixa mig en till EdgeMax X snart och fler UniFi WiFi Accesspunkter från dem. En sak bara. Det här är avancerade prylar. Även om det finns setup wizard, som de förmodligen förbättrat en hel del, så krävt det lite råg i ryggen med att förstå routing med mera. Supporten är emellertid väldigt bra, och det finns guider och hjälp att få via forum därtill - så man är inte ensam! Vill man ha något som kör som tåget och bara går och går, då är detta den bästa presenten du kan köpa dig själv. Enbart en EdgeMax X kommer förmodligen räcka mer än väl ihop med en switch för de allra flesta av er också! Och och en sak till: Uppgradera programvaran det första du gör till senaste firmwaren.

SWEDX SM-58K1-01-PP1 58" 4K UHD
Full Star 1
4
(8)
5 490 kr
N
NäbbdjuretPerry
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Haft den här skärmen (den har ingen tv-mottagare ^^ ) i några månader nu. Köpte den för runt 5000 och den är verkligen prisvärd! Bra färger! Skarp! Relativt snabb! Köpte Pixelgaranti 1 och har inte sett röken av några felaktiga pixlar. Skärmen har lite backbleeding, men det är inget man tänker på, och som andra säger går det att mixtra med inställningarna för att minimera detta. Den har massor med ingående anslutningar och två 10w inbyggda högtalare (hade missat att det var det och blev därav överraskad). Det finns emellertid ingen analog utgång för ljud, däremot en digital coaxial som går att ställa mellan Auto och PCM. Har svenska menyer, och en hel del inställningar man kan fippla med. En trevlig feature är att man kan välja mellan infraröd och radioanslutning till kontrollen - dvs para ihop kontrollen med skärmen. Kommunikationen med SwedX har varit föredömlig och exemplarisk. Svarade snabbt på mail och frågor. Letar man efter en stor skärm för bra pris utan tv-mottagare då rekommenderar jag denna. Finns ingen anledning att ha en digital mottagare i skärmen, allra minst med någon analog med tanke på att det inte finns något analogt marksänd tv-nät längre. En annan fördel är att om man enbart streamar via dator eller enbart tittar på dvd/blueray så kan man be Radiotjänst dra dit pepparn växer. Det enda som är definitivt minus är emellertid medföljande foten. Den är mycket svajig och skärmen får en lätt lutning framåt som känns oroande. Där finns en hel del förbättringar att göra ;) VESA-fästena är annars väldigt exakta och skruvarna medföljer monterade i dem redan. Rekommenderar starkt att montera på ett VESA-fäste.

SWEDX
N
NäbbdjuretPerry
19 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Köpte en 58" U-HD 4K LED-skärm PP1 till ett riktigt bra pris, är efter ett dygn riktigt nöjd. En riktigt bra skärm så här långt! Kommer givetvis lämna betyg på produkten om några dagar också, men nu gäller det butiken/företaget. * Ren hemsida, bra översikt, responsiv. Lätt navigera och hitta det man sökte. * Svarade på mail/frågor snabbt, bra bemötande. * Bra priser * Utförliga beskrivningar och instruktioner om beställning, leverans av varors integritet. * Bra utbud av betalningsalternativ * Efter beställning löpande uppdatering om orderhantering, leverans. * Leveransen var utan anmärkning, rätt snabb med tanke på beställde precis före nyår och fick leveransen den 2:a!

Logitech HD Pro Webcam C920
Full Star 1
4.1
(22)
737 kr
N
NäbbdjuretPerry
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Riktigt, riktigt, riktigt, RIKTIGT BRA! Ska ni speciellt streama är detta vad ni vill ha och inget annat!

Apotea
Utmärkt
(500+)
N
NäbbdjuretPerry
19 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Bra priser, gratis och snabb frakt. Inga som helst problem under väldigt många beställningar i flera år nu :)

QPAD QH-90 Over-ear Headset
Full Star 1
4.2
(79)
N
NäbbdjuretPerry
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Riktigt bra lurar som andas kvalité. De sitter riktigt bra och stänger ute externa ljud väldigt bra. Ingen som helst risk att bygeln går sönder på dessa, det kan jag lova. Väldigt lång medföljande sladd dessutom. Micen fungerar väl, inga som helst klagomål på detta från andra.

Samsung Galaxy S4 LTE GT-i9505 2GB RAM 16GB
Full Star 1
4.2
(134)
1 199 kr
N
NäbbdjuretPerry
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Tror aldrig jag varit mer nöjd med en mobiltelefon än denna. Kan inte komma på något som irriterat mig eller inte fungerat sedan 2 månader sedan jag valde bort HTC One mot denna. Bra skärm med bra touchrespons, bra kamera, snabb, stabil, tillräckligt ren från en massa krafs, trots medföljande apps till viss del. Lättåtkomligt till inställningar och olika funktioner om man behöver slå av och på dem. Skön att hålla i och lätt, samt repar man eller har sönder baksidan är det en billig peng att fixa till skillnad från vissa andra telefoner som blir skitdyra i reperation - om de ens är möjliga att reparera. Gillar man att pimpa sin S4 finns det massor med skal och fodral ute. Personligen har jag fastnat för samsungs egna flip cower med displayfönster för klocka, alarm, när folk ringer och så vidare som man kan svara och neka samtal, stänga av alarm eller andra funktioner. Mycket man kan ställa in och designa till sin egen stil och tycke. Utbytbart batteri och expansion av minne är enkelt och fullt möjligt. Precis som det ska vara. Mobilen är sval därtill :) Jag säger bara köp, du kommer inte bli besviken.