NäbbdjuretPerry

Medlem sen 2009-03-08
18
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Ubiquiti Networks EdgeRouter POE
4.1
(8)
1 784 kr
3 år sedan*
Oerhört nöjd med denna produkt nu efter två år. Den går som en atomklocka, sviker aldrig. Inte en enda gång har den någonsin strulat eller levererat dåligt under två år! Inte en enda annan router har jag haft (förutom Cisco, som kostade lååååångt mer och erbjöd mindre) som levererat detta. Och priset är likaså vansinnigt bra för vad man får. Ska fixa mig en till EdgeMax X snart och fler UniFi WiFi Accesspunkter från dem. En sak bara. Det här är avancerade prylar. Även om det finns setup wizard, som de förmodligen förbättrat en hel del, så krävt det lite råg i ryggen med att förstå routing med mera. Supporten är emellertid väldigt bra, och det finns guider och hjälp att få via forum därtill - så man är inte ensam! Vill man ha något som kör som tåget och bara går och går, då är detta den bästa presenten du kan köpa dig själv. Enbart en EdgeMax X kommer förmodligen räcka mer än väl ihop med en switch för de allra flesta av er också! Och och en sak till: Uppgradera programvaran det första du gör till senaste firmwaren.
*Redigerades 3 år sedan
SWEDX SM-58K1-01-PP1
3.7
(8)
4 290 kr
4 år sedan*
Haft den här skärmen (den har ingen tv-mottagare ^^ ) i några månader nu. Köpte den för runt 5000 och den är verkligen prisvärd! Bra färger! Skarp! Relativt snabb! Köpte Pixelgaranti 1 och har inte sett röken av några felaktiga pixlar. Skärmen har lite backbleeding, men det är inget man tänker på, och som andra säger går det att mixtra med inställningarna för att minimera detta. Den har massor med ingående anslutningar och två 10w inbyggda högtalare (hade missat att det var det och blev därav överraskad). Det finns emellertid ingen analog utgång för ljud, däremot en digital coaxial som går att ställa mellan Auto och PCM. Har svenska menyer, och en hel del inställningar man kan fippla med. En trevlig feature är att man kan välja mellan infraröd och radioanslutning till kontrollen - dvs para ihop kontrollen med skärmen. Kommunikationen med SwedX har varit föredömlig och exemplarisk. Svarade snabbt på mail och frågor. Letar man efter en stor skärm för bra pris utan tv-mottagare då rekommenderar jag denna. Finns ingen anledning att ha en digital mottagare i skärmen, allra minst med någon analog med tanke på att det inte finns något analogt marksänd tv-nät längre. En annan fördel är att om man enbart streamar via dator eller enbart tittar på dvd/blueray så kan man be Radiotjänst dra dit pepparn växer. Det enda som är definitivt minus är emellertid medföljande foten. Den är mycket svajig och skärmen får en lätt lutning framåt som känns oroande. Där finns en hel del förbättringar att göra ;) VESA-fästena är annars väldigt exakta och skruvarna medföljer monterade i dem redan. Rekommenderar starkt att montera på ett VESA-fäste.
*Redigerades 4 år sedan
SWEDX
Utmärkt
(320)
Utmärkt
4 år sedan*
Köpte en 58" U-HD 4K LED-skärm PP1 till ett riktigt bra pris, är efter ett dygn riktigt nöjd. En riktigt bra skärm så här långt! Kommer givetvis lämna betyg på produkten om några dagar också, men nu gäller det butiken/företaget. * Ren hemsida, bra översikt, responsiv. Lätt navigera och hitta det man sökte. * Svarade på mail/frågor snabbt, bra bemötande. * Bra priser * Utförliga beskrivningar och instruktioner om beställning, leverans av varors integritet. * Bra utbud av betalningsalternativ * Efter beställning löpande uppdatering om orderhantering, leverans. * Leveransen var utan anmärkning, rätt snabb med tanke på beställde precis före nyår och fick leveransen den 2:a!
*Redigerades 4 år sedan
Logitech HD Pro Webcam C920
4.5
(16)
849 kr
4 år sedan*
Riktigt, riktigt, riktigt, RIKTIGT BRA! Ska ni speciellt streama är detta vad ni vill ha och inget annat!
*Redigerades 4 år sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Bra priser, gratis och snabb frakt. Inga som helst problem under väldigt många beställningar i flera år nu :)
*Redigerades 6 år sedan
QPAD QH-90
3.9
(79)
795 kr
7 år sedan*
Riktigt bra lurar som andas kvalité. De sitter riktigt bra och stänger ute externa ljud väldigt bra. Ingen som helst risk att bygeln går sönder på dessa, det kan jag lova. Väldigt lång medföljande sladd dessutom. Micen fungerar väl, inga som helst klagomål på detta från andra.
*Redigerades 7 år sedan
Samsung Galaxy S4 LTE GT-i9505 16GB
3.9
(133)
2 649 kr
7 år sedan*
Tror aldrig jag varit mer nöjd med en mobiltelefon än denna. Kan inte komma på något som irriterat mig eller inte fungerat sedan 2 månader sedan jag valde bort HTC One mot denna. Bra skärm med bra touchrespons, bra kamera, snabb, stabil, tillräckligt ren från en massa krafs, trots medföljande apps till viss del. Lättåtkomligt till inställningar och olika funktioner om man behöver slå av och på dem. Skön att hålla i och lätt, samt repar man eller har sönder baksidan är det en billig peng att fixa till skillnad från vissa andra telefoner som blir skitdyra i reperation - om de ens är möjliga att reparera. Gillar man att pimpa sin S4 finns det massor med skal och fodral ute. Personligen har jag fastnat för samsungs egna flip cower med displayfönster för klocka, alarm, när folk ringer och så vidare som man kan svara och neka samtal, stänga av alarm eller andra funktioner. Mycket man kan ställa in och designa till sin egen stil och tycke. Utbytbart batteri och expansion av minne är enkelt och fullt möjligt. Precis som det ska vara. Mobilen är sval därtill :) Jag säger bara köp, du kommer inte bli besviken.
*Redigerades 7 år sedan
Asus VE278Q
4.3
(12)
8 år sedan*
Efter en vecka med denna skärm måste jag säga att det är en mycket bra skärm. Många inställningar och funktion, bra skärpa, respons och färger. Fungerar mycket dugligt som spelskärm. Att den inte är höj och sänkbar kompenseras utmärkt med VESA fästena för att kunna välja egen lösning. Levererades med alla kablar, förutom HDMI och displayport kablar. Inte märkt av någon som helst backbleed heller. Kan enbart rekommendera denna skärm, speciellt med tanke på att priset är mycket bra också!
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1