Prisjakt

danlii

Medlem sen 2004-02-19
125
Bidrag
5
Hjälpsamröster
RDEBUTIK
Utmärkt
(286)
Utmärkt
7 månader sedan
Köpte minne till min server, och eftersom jag slarvat med förundersökning så passade det inte. Kontaktade RDE via e-post och förklarade läget. De skickade ett bud som hämtade upp paketet hemma hos mig, och jag fick pengarna återbetalade så fort de hade verifierat skicket på varan de fått tillbaka. Mycket snabb och vänlig kommunikation. Super!
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan
Funkar bra, generellt lägre priser än i fysiska apotek, och med snabba och välfungerande leveranser.
Fyndbörsen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan
Dagen efter-leverans med DHL, helt sagolikt.
Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
3 år sedan
Lägger denna recension här också eftersom det är Adlibris distributionscenter som har gjort bort sig. Beställde en "ful jultröja" från roligaprylar.se den 11 december. Skulle enligt hemsidan levereras inom 6-8 vardagar. Fick besked via kundsupporten den 17 december att paketet skulle skickas samma dag. Fick ytterligare besked 19 december att beställningar lagda innan 16 december skulle hinna fram innan jul. Paketet skickades den 4 januari och kom fram den 7 januari. Inte precis i tid till jul.
Roliga Prylar
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan
Beställde en "ful jultröja" den 11 december. Skulle enligt hemsidan levereras inom 6-8 vardagar. Fick besked via kundsupporten den 17 december att paketet skulle skickas samma dag. Fick ytterligare besked 19 december att beställningar lagda innan 16 december skulle hinna fram innan jul. Paketet skickades den 4 januari och kom fram den 7 januari. Inte precis i tid till jul.
Wilfa WSO-1
Full Star 1
2.8
(11)
1 785 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Nu har jag haft denna bryggare i ett par månader. Den ersatte min Moccamaster som jag haft i 13 år och fortfarande funkar, men som har börjat spricka här och där. Kort sagt så är Moccamastern bättre. Jag testkörde en full kanna på bägge (1,2 liter vatten), och Moccamastern tog 5½ minut på sig, medan Wilfan inte var klar förrän 45 sekunder senare. Moccamastern är nästan helt tyst när den brygger, det hörs bara ett svagt susande. Wilfan är inte vad jag kallar tyst, den gurglar så det hörs i hela huset. Vattencisternen på Wilfan är felkonstruerad, den har inte tillräckligt med lutning i botten, så det är alltid några teskedar vatten kvar efter fullbordad bryggning. Jag har löst det genom att palla upp ena sidan av bryggaren med ett par möbeltassar. Själva kaffekannan har en idiotisk plastkant på insidan, som gör att man inte kan tömma den helt. Filterhållaren skruvas av och på med visst våld, borde gå att lösa på ett enklare sätt. Spridararmen får sig en törn varje gång man tar av filterhållaren, och måste tryckas tillbaka igen. TL;DR: Den som designat den här bryggaren har nog inte tänkt sig att man skall brygga kaffe med den, men den är ju fin att se på. Edit: Nu har jag haft den i ett år, och värmeplattan har börjat rosta ganska kraftigt. Det känns inte så kvalitativt. Den funkar fortfarande, så jag nöjer mig med att ta bort en stjärna.
*Redigerades 4 år sedan
Philips SHQ3200
Full Star 1
1.3
(8)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Sitter jättedåligt, har man inte utstående öron så gör designen att de sakta men säkert dras ut ur öronen. Dessutom är ljudet jättelågt.
*Redigerades 7 år sedan
Weber Performer Deluxe 57cm
Full Star 1
4.4
(3)
6 079 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
Det här är min fjärde grill med pris över 500 kr, de tidigare har gått sönder eftersom de var undermåliga helt enkelt. Efter att ha hört positiva omdömen om Weber av en bekant som haft samma Webergrill sedan mitten på 70-talet så bestämde jag mig. Än så länge har jag haft denna i två månader, och den visar inga tecken på att börja gå sönder som de andra (jag grillar rätt mycket), men det som slår javascript:;mig är hur otroligt gediget byggd den är! Ingenting känns smäckigt, allting sitter fast, den var en dröm att skruva ihop jämfört med billiga grillar, hela produkten andas kvalitet. Gaständningen är superbekväm när man grillar så mycket som jag (minimum 3 ggr/vecka april-oktober) och den har fantastiska grillegenskaper, locket strålar ner värmen mot maten precis som det skall, på ett sätt som billiga, icke-emaljerade grillar inte klarar av. Gallret är tjockare och tätare än på billiga grillar. Allt känns som i en annan grillvärld. Ja, jag är lyrisk.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1