Prisjakt

Overactive

Medlem sen 2009-02-23
21
Bidrag
46
Hjälpsamröster
Ai Eyewear
Bra
(132)
O
Overactive
21 omdömen
OKett år sedan

I lager är en total lögn. Hittills har jag inte fått ett paket från Ai skickat inom en vecka. Men priset gör att det är värt det om man har MYCKET framförhållning.

Audio Pro A36
Full Star 1
3.1
(9)
6 990 kr
O
Overactive
21 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Multiroom funkar inte med TV. Om jag sätter dessa i en multiroom-grupp så kommer de stänga av sig var 20e minut när jag kollar på TV via ARC eftersom de andra enheterna i gruppen går i standby. Jag kontaktade Audio Pros support och fick det här svaret: "Tack för ditt mail. Det är ingen bugg utan det är så, Om inte högtalarna får någon signal på 20min så går de i standby, och om de då är i grupp så stannar gruppen. Så lösningen på ditt problem är att koppla isär gruppen." Vad är poängen med att köpa multiroom-högtalare till TVn om de inte funkar med multiroom?

Antlion Audio ModMic Wireless
Full Star 1
3.7
(3)
1 489 kr
O
Overactive
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Har nu haft denna mic i en månad: + Bra mic - ingen som klagar på mitt mekaniska tangentbord när jag spelar längre + Magneten gör den lätt att klicka på och av på lurarna - Drygt med en knapp för 3 funktioner (1 sekund mute, 3 sekunder slå av, 5 sekunder para typ). Hade kunnat skippa mute och bara slå av IMO - Fattar aldrig när batteriet är lågt. Kanske bara jag som är korkad men brukar upptäcka att batteriet är dåligt genom att micen dör och ingen hört vad jag sagt senaste x minuterna Min gamla modmic gick sönder pga glappande kabel så om man ser denna mic som en modmic med utbytbar kabel så är jag nöjd med det. Däremot är batteritiden för dålig för att trådlöst ska kännas som riktig frihet.

Wilfa WSPL-3B
Full Star 1
3.6
(16)
1 990 kr
O
Overactive
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Lite tidigt att skriva en recension efter en vecka men oj vilken uppgradering detta var från min gamla OBH Nordica King of Coffee! + Nästan knäpptyst. Det är ett jämnt, ej irriterande ljud som låter när den brygger men inte värre än så. + Väldigt snabb + Man kan ta loss hela tanken och rengöra den + Ligger inget vatten kvar mellan bryggningar + Snygg design Har inga minus än. Killer featuren för mig är att det inte ligger något vatten kvar och gror mellan bryggningar. Tror och hoppas denna kommer hålla sig fräsch mycket längre pga detta!

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse
Full Star 1
4.4
(32)
986 kr
O
Overactive
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 4 år sedan

+ Trådlös. Kommer aldrig mer köra mus med sladd! + Batteritiden är exceptionell och det har hittills aldrig hänt mig att jag behövt ha sladden i när jag gamear eftersom den varnar i god tid när batteriet börjar bli lågt. + Man märker ingen latens när man spelar. + Musen har perfekt sensor precis som de flesta bra möss numer + Otroligt lätt ~ Scrollhjulet är svinbra för gaming men inge vidare att surfa med då man verkligen känner varje scroll. Tror det är svårt att göra en mus som passar för båda ~ Bra knappar men har tagit ett tag för mig att vänja mig och jag råkar fortfarande trycka ner dem av misstag ibland då de är väldigt känsliga jämfört med mina tidigare möss - Logitechs mjukvara är skit som alltid. Ibland försvinner menyval som te.x. DPI-inställningar utan någon information om varför. Första gången installerade jag om hela mjukvaran sen insåg jag att det bara är att starta om musen några gånger så kommer menyvalen tillbaka (!?). Om man vill kan man föra över sina inställningar till musen och avinstallera skiten men då får man inte batteritidsvarning. När det kommer till formen så är den bra för mig men jag rekommenderar att man hittar en mus som passar en själv då det är det mest avgörande för hur bra den går att spela med.

Sony WH-1000XM3 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4
(199)
2 659 kr
O
Overactive
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Bytte till dessa lurar eftersom ena högtalaren i mina QC35 gav efter 3 år så detta är ganska mycket en jämförelse. Passform: De är generellt sett väldigt bekäma men två irritationsmoment som inte fanns på mina QC35 är att öronen blir väldigt varma efter typ en timmes användande och att innanmätet tar i öronen. Jag tror det senare är det som gör att om man har tyst / väldigt låg volym i lurarna så prasslar det litegrann hela tiden och speciellt om man rör huvudet det minsta. Ljud: På alla sätt bättre än QC35. Inte i närheten av ett par studiolurar men detta är definitivt dessa lurars styrka jämfört med konkurrenterna. Funktionalitet: Bluetooth-täckningen är en katastrof. Jag kan bokstavligen inte gå ett rum bort utan att ljudet börjar hacka och ibland hackar ljudet även fast man sitter framför datorn. Sen när det kommer till parkopplingen så förstod jag inte hur frustrerande det skulle vara att gå från QC35 som kan koppla till 2 enheter samtidigt till detta. Det har hänt att jag ska in i videokonferrens på datorn och lurarna parar automatiskt till telefonen. Då måste jag först slå av bluetooth på telefonen och sen starta om lurarna och para manuellt till datorn. Ibland strular även detta så man får räkna med att det kan ta upp till en minut att byta mellan enheter. Väldigt lätt att komma åt touch-kontrollerna av misstag. Stort plus att lurarna har USB-C Så man slipper släpa med sig en extra laddare. Och för den delen är batteritiden väldigt bra men det var den på QC35 också. Brusreduceringen känns definitivt mer påtaglig än QC35 så där har jag inte mycket att klaga på. För mig blir det nog att återgå till QC35 II men kanske behålla dessa lurar koppplade till en enhet då det framförallt är Bluetooth-krånglet som gör dessa lurar så frustrerande.

Lenovo Legion Y27q-20 27" Gaming QHD IPS
Full Star 1
3.9
(7)
O
Overactive
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Har haft denna i 5 månader och det är verkligen en markant uppgradering mot min gamla TN 120 hz 1080p. Hade ganska ont i ögonen första veckorna jag använde den men sen insåg jag att det nog var för att jag hade ljusstyrkan på tok för högt. Har den på 12 nu och har inte haft några problem senaste månaderna. Pros: * Mycket bra färgåtergivning efter lite kalibrering - kan bara jämföra med de halv-Biga 4k-skärmarna på jobbet, min 13" MacBook pro 2019 och min gamla 1080p TN men denna känns definitivt behagligare än Retina-skärmen på min MBP... * Kan höjas och sänkas väldigt bra samt pivotas och lutas * Kombon 1440p och 165 hz känns riktigt bra när man spelar CS * Ingen farlig blacklight bleed Cons: * Tjuter högfrekvent när den är i viloläge / av. Låter förjävligt så brukar stänga av den med grendosans strömbrytare när den inte är igång. * Riktigt dålig svärta pga IPS glow - vet inte om det är värre än andra IPSer * Foten sticker ut väldigt mycket framåt så musen / sladden / musmattan / allt slår i den när man sitter nära skärmen o gamear CS Borde egentligen reklamera den pga pipet. Kommer säkert ångra min lathet någon gång i framtiden men hade det inte varit för pipet så är den klockren.

PowerColor Radeon RX 5700 XT Dual Fan HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
4
(6)
O
Overactive
21 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Köpt på Black Friday för 4299. Billigaste 5700XTn till salu då och fläkten låter därefter. Riktigt högljutt när man kramar på Ultra i 1440p. I efterhand hade jag utan tvekan pytsat upp några 100 till för tystare kyllösning. Kanske får prova tweaka lite. Gamear för det mesta med ANC-lurar så funkar ändå. Uppdatering: Får konstanta black screens när jag försökte spela Witcher 3 på Ultra. Måste sänka grafiken för att kunna spela det. Förmodligen inte PowerColors fel men kan verkligen inte rekommendera AMD överhuvudtaget efter detta. Se https://community.amd.com/thread/241501

Gymgrossisten
OK
(500+)
O
Overactive
21 omdömen
OKRedigerades 5 år sedan

UPDATE: Kröp till korset och gjorde en ny beställning efter 5 år av andra leverantörer. Fyllde i mitt telefonnummer i fältet beskrivet som "Mobilnummer för SMS-avisering". Fick såklart spam-sms direkt... GG har under lång tid varit konsekvent billigast och är fortfarande det ibland även om de nu fått en del konkurrens där. Både deras egna protein och deras egna gainer är helt ok att dricka om man köper rätt smaker. De har även ett väldigt bra beställningssystem där man kan välja utlämningsställe samt studentrabatt. Tyvärr så finns det en rejäl nagel i ögat för min del när det gäller dem och det är mängden reklam man får av dem. De är ett av de få företagen som skickar massa utskick till mig med post (post slinker ju igenom ingen reklam tack). Dessutom så är de nog det enda företaget jag stött på hittills som skickar SMS-reklam. Det är svårt att komma på hur man avprenumererar men det går genom att skicka ett sms med ordet "Stop" till 71515. Kort och gott så avskyr jag reklam och fitnessreklam är nog den värsta formen, det som förmedlas är att om du äter tillskottet X så ser du ut som snubben på bilden (det är inte Complex L-Anabolic ZMAA tabs som gör att man blir stor och stark)... Därför är det svårt att ge GG topbetyg eftersom de jämfört med sina konkurrenter skickar ut och själva producerar så enormt mycket reklam.

Asus ZenFone 3 ZE520KL Dual SIM 3GB RAM 32GB
Full Star 1
4.3
(12)
5 709 kr
O
Overactive
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Köpte denna som en chansning för 1490 efter att krossat skärmen på min gamla Honor 8. Vet faktiskt inte varför man betalat så mycket för mobiler nu! Fördelar: * Appar funkar precis som på vilken annan Android-lur som helst * Bra bluetooth * USB-C * Fingeravtrycksläsare * Google Assistant * Batteriet räcker hittills 1.5 dagar ish Täcker alla mina behov perfekt! Möjligen är kameran en svaghet men är inte nog insatt för att veta.