Prisjakt

Köpare

Medlem sen 2004-01-28
3
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Länna Sport
OK
(500+)
K
Köpare
3 omdömen
Usel6 månader sedan

Jag har gjort tre beställningar vid tre olika tillfällen av reavaror, samtliga har funnits på lager vid beställningstillfället. Samtliga varor har rankat Länna Sport som den leverantör med lägst pris på prisjakt. Inom några dagar har Länna Sport återkommit med en ursäkt om att varans lagersaldo tyvärr var fel och de cancelerar min order. En gång är ingen gång men för mig är det här systematiskt. Prisjakt borde fundera på att plocka bort Länna Sports bluffvaror från sina sökträffar, och du som står i begrepp att handla därifrån borde ändra dig om det är en vara du vill ha och behöver.

Proffsmagasinet
Utmärkt
(500+)
K
Köpare
3 omdömen
Usel3 år sedan

Kampanj på varor de inte kan leverera, när jag sedan säker på samma vara 2 veckor senare har de fortfarande kampanj och full lagerstatus. Kundtjänsten svarar efter ca 1 vecka men återkommer inte på mina följdfrågor utan istället får jag ett nytt mail om att de inte kan leverera beställd vara. Mitt svar på senaste mailet har de inte svarat alls på. För mig luktar det här bluffbolag!

Lindells Sport
K
Köpare
3 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Annonserar på Prisjakt med produkter de inte har. I detta fall en cykel ca 1500kr billigare än någon annan. Jag kunde lägga beställning, få bekräftelse och faktura från deras webshop, för att senare få ett mail om att den storleken inte fanns men de kunde erbjuda en större. Gick även att beställa ca ett dygn senare.