Prisjakt

manken

Medlem sen 2009-01-02
11
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Proshop
Utmärkt
(500+)
m
manken
11 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Köpte en Google home mini till ett kanon pris under blackfriday/blackweek + Bra pris (ofta billigast på flertalet artiklar påprisjakt.nu) - Eftersom sakerna kommer från Danmark så får man räkna med 1-2 dagar extra i transporttid. Har inte hittils haft några problem med någon artikel så jag kan inte kommentera kundtjänst vid reklamationer.

Blue City Sverige
m
manken
11 omdömen
Dålig3 år sedan

Anger inte att det är begagnade telefoner dom säljer på prisjakt, så dom kommer upp i sökning fast man inte vill se begagnade saker. Sedan är ju inte deras priser så mycket att komma med när man jämför med nya saker. Som jämförelse så tog dom i november- 20 5557 sek för iphone 11 64GB när en ny kostade 5995 sek

Samsung HW-R660
Full Star 1
2
(1)
m
manken
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Köpte denna på mellandagsrea 2019 för 2990 sek. + Fungerar bra med min Samsung tv, dvs kan sköta alla inställningar med tv fjärrkontroll. + Bra ljud i övrigt (förutom bas) + Trådlös subwolfer - Dåligt tryck i bas, i början var jag fram till subwolfer för att höra om den ens fungerade. För att vara en ljudanläggning som kostar på ordinarie pris ca 5000 sek så kan jag inte rekommendera denna anläggning, Har provat streema olika typer av musik och film men anläggningen har inte det tryck i basen jag förväntat mig.

Inet
Utmärkt
(500+)
m
manken
11 omdömen
DåligRedigerades 5 år sedan

Man ska inte ha bråttom om man beställer från Inet! Beställde Book Cover till en Samsung Tab A 10,5 på torsdag 29 nov. på tisdag kväll veckan efter fick Post Nord förhandsanmälan om paket samt på onsdag kväll blev den postad! Har inte fått den i dagsläget(torsdag) Uppdatering: kom på fredag em Jag beställde genom CDON och eftersom Inet är leverantör i CDONs websystem så tänkte jag aldrig på att läsa recension för Inet grundligt, nu så ser jag att fler på Prisjakt har synpunkter på långa handläggningstider innan leverans! DET SKA INTE TA 7 DAGAR INNAN LEVERANS! (att artikel som finns i lager postas)

Elfynd
Bra
(162)
m
manken
11 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Beställde kopplingsdosor från El fynd och är jättenöjd! Bästa pris Fri frakt Snabb leverans Kommer beställa fler gånger