Prisjakt

Lindrian

Medlem sen 2008-11-26
14
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Gaminghallen
Utmärkt
(29)
L
Lindrian
14 omdömen
Utmärkt10 månader sedan

Utbudet är begränsat men servicen och priserna är bra!

Stockholms Fiske & Fritid
L
Lindrian
14 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Har till stor del bara köpt drag och tillbehör via webbshopen. Snabb leverans, trevligt bemötande, välpacketerade varor och bra utbud. Rekommenderas!

Klockia
Utmärkt
(96)
L
Lindrian
14 omdömen
Usel5 år sedan

Uselt. Köpet i fråga gick bra, men armbandet har gått sönder två gånger inom mycket kort tid. Jag fick det utbytt första gången, men nu slutar företaget svara. Jag har mejlat upprepade gånger men får inget svar. Armbandet verkar vara nån typ av plast, och slits väldigt snabbt under vanlig användning.

Nippon Sport
L
Lindrian
14 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

!VARNING! Vilseledande kundtjänst som vägrar stå för vad dom sagt. Sålde mig en felaktig vara som de vägrar ta ansvar för och acceptera retur på. Har ringt kundtjänst upprepade gånger flera dagar, senast idag, utan framgång. Jag kommer aldrig handla här igen, och kommer anmäla företaget till konsumentverket. Under all kritik.

Marantz SR5011
Full Star 1
4
(2)
L
Lindrian
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Denna recension avser egentligen Marantz SR5010, men jag har valt att skriva den här eftersom modellerna är mer eller mindre identiska bortsett från mindre petitesser (som 5ghz wifi på 5011, inte på 5010). Jag köpte min förstärkare för 5900kr, men jag blir nästan lite osäker på om jag tycker den är värd dom pengarna ens. Men detta kanske är att vänta i denna prisklassen efter att ha gått ner från en 20,000:- receiver. Jag använder denna receiver som försteg i min setup, så kan inte kommentera på dess ork att driva högtalare, men förvänta er inte underverk. Det bra: - Allt det senaste stödjs: atmos, DTS:X, WiFi, spotify connect, etc. - 4K, HDMI 2.0, HDCP 2.2 - Nätt och liten, själva stärkaren utan kontakter inräknade mäter bara 30cm i djup! - Stilren design, som alltid med Marantz - Full pre-out till alla 7 kanaler och 2 subbar - Trigger out - Marantz HDAM Det dåliga: - Plastfront - Displayen är mindre än vad man tror, knappt läsbar på några meters avstånd - Fjärrkontrollen är väldigt plastig och lätt, ingen kvalitetskänsla alls. - Knapparna på fjärren måste tryckas rakt ner och hårt för att de ska registreras - GUI:t är bland det fulaste jag sett - Denon X3300 är ett bättre alternativ för samma peng (8000kr, som en SR5011 kostar). För priset jag köpte min 5010 för är detta en OK produkt, ett par tusen mindre än direkta konkurrenter. Men för originalpriset, som i skrivande stund är 8000kr, finns det bättre alternativ, exempelvis Denon X3300.

XTZ 99.26
Full Star 1
4.9
(39)
L
Lindrian
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

För priset går det nog inte att finna bättre.

Yamaha RX-A3010
Full Star 1
4.9
(13)
L
Lindrian
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bland det bästa jag ägt.

Multibrackets Gas Lift Arm Single
Full Star 1
4.6
(8)
1 659 kr
L
Lindrian
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Pro + Mycket snabb montering + Robust konstruktion + Bra gasfjädring + Klarar min iMac 5k (9.9kg) + Wobblar inte + Går att finjustera i varje led + Kabeldragning i armen + Går att vika ihop armen så den nästan inte tar någon plats alls och skärmen förflyttas in till väggen + Bra pris Con - Kabeldragningen är lite tight. Man får plats med en strömsladd ungefär, sen blir det svårt. - Tiltfunktionen är lite primitiv. Den spänns fast av 2 skruvar baktill, som man kan lossa lite lätt för att tilta. Spänner man de rätt kan man tilta skärmen fritt upp och ner och så håller den sig där. Men fortfarande lite primitivt. - Snabbfästet var lite svårt att få av (satt väldigt hårt)