Prisjakt

Mr.Pizza

Medlem sen 2020-12-20
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Apoteket
Dålig
(79)
M
Mr.Pizza
3 omdömen
Dålig4 månader sedan

Den 20 november beställde jag munskölj huvudvärkstabletter och en nässpray. När beställningen kom fram var paketet helt tillknycklat och halvt uppsprucket! När man väl öppnade paketet så låg nässpray utanför sin kartong och paketet med huvudvärkstabletter såg ut som någon haft det i fickan i ett år. När man väl öppnade tablettasken hoppade ett antal tabletter ut då plomberingen var bruten på ett av arken. Skickade mail till kundservice med bildbevis. efter lång väntade svarade de så här: "För att vi ska kunna hantera ditt ärende så behöver du legitimera dig. Du är därmed välkommen att kontakta oss via vår chatt eller ringa oss på telefon 0771-450 450." +det var ingen tegelsten -Paket saknade fyllnadsmaterial -kundservice ville inte hjälpa till om du inte "legitimerar dig" (vem kräver att man ska legitimera sig för att få hjälp vid felaktig vara?) Jag kommer aldrig köpa här igen så länge jag har något annat val. Varför ska jag handla från ett företag med en sån krånglig kundservicesom inte vill räta till sina egna fel?

Ginza
OK
(500+)
M
Mr.Pizza
3 omdömen
OK2 år sedan

Troligtvis den enda större e-handlaren i Sverige som inte erbjuder hjälp med frakten vid retur av paket. Man får alltså glatt betala postnord 210 sek i mitt fall, varken gratis eller reducerat pris erbjuds på returfrakt. Ginza vägrar även ta emot varan om inte Postnord används som leverantör (är detta lagligt?) Förutom den dyra och krångliga returfrakten fungerade det bra att hanlda hos ginza. + bra paketerat + Snabb kontakt + fick tillbaka pengarna vid retur

TekLager
Bra
(2)
M
Mr.Pizza
3 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Köpte än APU från Teklager för att antal månader nu och är mycket nöjd med servicen, Teklager verkar vara ett enmans företag men mejl svarades ändå snabbt på Paketeringen av APU:n var bra även den (beställde i delar). Har inte haft något behov för att returnera något, Det finns massa egenskriven information om hur man sätter ihop installerar operativsystem på och konfigurerar sin APU för att få ut det mesta av den. Finns inget direkt att klaga på när det gäller min köpupplevelse med detta företag.