Prisjakt

equi

Medlem sen 2008-10-02
9
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Logitech Wireless Combo MK295 Silent (Nordisk)
Full Star 1
3
(4)
399 kr
e
equi
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Jag tycker tangentbordet är klockrent. Fullstort med rätt layout och dessutom är det extra tyst. Musen däremot är pytteliten och åkte till återvinningen direkt. Något jag redan var medveten om och hade köpt en Logitech G603 som ersättare. Minus: Använder inte en Unify-mottagare samt att musen är pytteliten.

Furniturebox
OK
(500+)
e
equi
9 omdömen
DåligRedigerades 8 år sedan

Retur av skadad spegel. Fick tillbaka pengarna efter 3 veckor. Beställde en spegel. Varan levererades av DHL utan synliga skador på embalage, men när jag öppnade så var produkten skadad på flera ställen. Produkten låg endast mellan två tunna frigolitskivor som inte täckte kanterna. Kontaktade Furniturebox och det dröjde nästan en vecka mellan varje svar. Erbjöds ersättning eller att returnera produkten. Fick själv skriva ut fraktsedal och boka DHL. Så efter 3 veckor så har jag fått tillbaka pengarna.

Samsung Galaxy Note 4 SM-N910F 3GB RAM 32GB
Full Star 1
4.4
(85)
3 899 kr
e
equi
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Uppdaterade från en S2 som varit mig trogen länge. + Stor och bra skärm + Trevlig kamera (både foto och film) + Bra batteritid (tre dagar på en laddning vid lättare användning) + Surf känns mycket rappare än i S2:an - Lite vass om kanterna - Upplever att samtal hörs för dom runt omkring en (även vid lägsta volymen) Jag har ännu inte insett pennans stora fördelar. Så jag kan inte säga att de är någon dealbreaker. Kommer försöka hitta bra användningsområden för den, men just nu känns det lite som en gimmick. Visst kan telefonen/android lagga nån gång, men ärligt talat... vad gör det om det händer nån enstaka gång.

Badhandduken.se
e
equi
9 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Beställde 3 st produkter i Gaia-sortimentet. Betalning, leverans och hela köpet fungerade utan problem. Har inte behövt ha någon kontakt med deras kundtjänst. Halva priset mot att köpa i stan. Rekommenderas!

Rocksmith (PC)
Full Star 1
4
(2)
e
equi
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Jag ägde sedan tidigare en elgitarr jag försökt lära mig spela på, men det har gått trögt. Med Rocksmith tar man sig framåt, lär sig nya saker varje dag och framför allt tränar man upp hastigheten i fingrarna så man hittar rätt bland strängarna. Man kanske inte lär sig spela gitarr endast genom Rocksmith, men det motiverar en att fortsätta och det är en hjälp på vägen. Däremot är jag lite besviken på små detaljer i spelet. När man lyckats med en låt så får man inte riktigt nån bra motiverande feedback. Utan känns lite dött hela tiden. Övar man på en teknik så kan man inte spela om på direkten, utan man får höra instruktionerna på nytt, stämma gitarren etc. Jag övar, då vill jag liksom upprepa övningsmomentent flera gånger efter varandra utan avbrott. Däremot tycks det finnas många delar i Rocksmith. Öva låtar, spela events, träna flera olika tekniker, mini-spel. Spelet anpassar sig efter spelarens färdighet under exempelvis en låt.

Asus Eee PC 1215B - 1,6GHz DC 4GB 500GB 12"
Full Star 1
3.9
(17)
e
equi
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Köpte en röd 1215B och var lite orolig för hur processorn skulle prestera mot en i3, men det var inga problem. Allt flyter på mkt bra i Windows, märker ingen skillnad mot den 15-tums i3 med 4Gb minne som jag jämfört med. Nackdelar: Hade lite problem att spela upp mkv i 1080p. Flöt inte 100% men kan ha varit just den filmen. 720p var inga som helst problem. Tangentbordet sviktar lite och datorn är inte helt ljudlös. Allt förinstallerat svammel, som man måste avinstallera. Fördelar: Mycket för pengarna. Storleken på datorn. Var snyggare än jag trodde med lite "mönstrad" utsida så fettfläckar syns mindre än om den hade varit helblank. Bra storlek på tangentbordet.

Budo & Fitness Butikerna
Utmärkt
(40)
e
equi
9 omdömen
BraRedigerades 15 år sedan

Första gången jag beställer från denna butik. Jag köpte 8 st 1kg refill påsar som dom hade på extrapris. Dom levererade dock 2 st 5kg istället. Samma märke, dock i en annan smak! *förvånad* Betalning och leverans gick annars bra. Jag är nöjd då jag fick varor till ett högre värde än jag beställt och det faktiskt var samma märke. Samtidigt känns det väldigt konstigt att bara ändra en order, utan att fråga kunden.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
e
equi
9 omdömen
BraRedigerades 15 år sedan

Handlat flertalet gånger från Cyberphoto. Dom har bra priser - inte alltid billigast, men överlag bra priser. Har haft en reklamation hos dom, som dock inte fungerade smärtfritt. Mail kom bort och pga av missförstånd fick jag fel utbytesvara. Ringde dom istället och fick hjälp med mitt ärende och teknisk support. Min returvara skickades samma dag och nu är allt i sin ordning. Kommer att fortsätta att handla hos Cyberphoto och hoppas att detta var en engångsföreteelse. Trevlig personal vid telefonkontakt och allt löste sig. Utan detta reklamationsärende hade dom fått en 9 (möjligen en 10:a)