Prisjakt

jocke__r

Medlem sen 2008-09-03
64
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Sage Appliances The Precision Brewer Glass
Full Star 1
3.5
(2)
2 919 kr
j
jocke__r
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Den är ganska stor. Och den låter en del då den har pump. Men jäklar vad bra kaffe den gör. Väldigt kul att kunna hantera alla inställningar som blomningstid, flöde och temperatur. Man kan verkligen trixa med inställningarna för att anpassa till just det kaffet man ska dricka. Har man inte tid eller lust med det finns det snabbval.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
j
jocke__r
64 omdömen
OKRedigerades 8 månader sedan

Generellt jättebra när jag använder PC att handla. Men jag försökte lägga min beställning på mobilen lite snabbt så går det inte trycka på betala/kassa (knappen syns inte, bara byte till avbetalning). Jag använde en android mobil och försökte handla i chrome. Tips för er på komplett att kolla upp detta.

Elgiganten
Bra
(500+)
j
jocke__r
64 omdömen
BraRedigerades 10 månader sedan

Har köpt en del grejer på Elgiganten. Oftast bokat/köpt och hämtar i butik och det har alltid gått bra.

NAD AMP1
Full Star 1
3.6
(5)
j
jocke__r
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 2 år sedan

Här driver den ett par Q Acoustics Concept 20 och en aktiv sub. KEF kube 2 (kopplas via fullregister Pre out) vilket jag tycker den gör väldigt bra. Tyvärr är det fortfarande är väldig sparsamt med info om hur den funkar etc. NAD har exempelvis ingen info på sin hemsida om AMP1. Manualen som medföljer i kartongen var i princip hur man koppla in den och inget mer. Men i det stora hela så sköter den sig själv kan man säga. Den väljer ingång om det kommer en ny ljudkälla och det går att trycka på den stora volymhjulet för att byta runt på källorna eller byta med fjärren. Den inbyggda Chromcasten funkar jättebra och låter väldigt bra i mina öron. Jag märker att jag spelar väldigt mycket mer Spotify sedan jag fick in denna här hemma. Jag har även länkat ihop den med min Chromcast audio i köket i en "grupp" för att få multirumljud i köket (funkar bara med ljud som går via chromcast som ex spotify). Den tar även in ljudet från tvn via toslink vilket funkar bra och när jag höjer på tv följer AMP1 med. Spelar även en hel del skivspelare, men har inte provat att köra via phono-in då jag har ett externt RIAA-steg som jag kör in på vanliga analoga ingången. Men det låter superbra! Bluetoothen har jag bara sporadiskt provat och den funkade väl helt ok. När man är van med Spotify via Chromcast så blir bluetoothens räckvidd direkt märkbart om man går runt i lägenheten etc. Så jag håller mig till den inbyggda Chromcasten och använder mobilen som fjärr. På den lilla minussidan: Är du intresserad av att trixa runt mycket med ljudet med EQ etc. är detta nog ingen förstärkare för dig. (I mitt fall gillar jag att det låter bra direkt, jag blir nog mer förvirrad av att behöva ställa in saker själv.) Jag har laddat hem NADs app men den verkar inte hitta AMP1 så det verkar som det inte finns någon app-styrning till den. (har inte forskat i det så mycket). Ljudnivåerna är något upp och ner ibland. Byte mellan tv och Spofity gör att Spotify blir superhögt. Dock verkar AMP1 fatta det och sänker ljudet lite efter någon halv sekund. (Det kanske är jag som har lite dålig koll på volymerna bara?) Vill ni ha en enkel förstärkare som låter bra men utan xtra allt så är detta ett mycket bra alternativ. Hifiklubben överraskade mig genom att skicka 500 kr i presentkort då jag köpte förstärkaren en månad innan Black Friday då den prissänktes fram till jul. Jag tycker var supersnyggt gjort av dom och inget jag förväntade mig.

Sennheiser Momentum True 2 Wireless In Ear
Full Star 1
4
(23)
1 938 kr
j
jocke__r
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Tycker de är väldigt bra. enda minus jag har att ge är att de tar lite väl lång tid att koppla upp sig mot mobilen.

Cykellagret
j
jocke__r
64 omdömen
Usel4 år sedan

Alltid fel pris länkat från prisjakt. De borde tas bort från prisjakt om de inte kan hålla koll på sina priser här, både för sitt egna rykte samt för prisjakts del.

Sony PS-HX500
Full Star 1
5
(1)
5 512 kr
j
jocke__r
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 4 år sedan

Köpte den från CDON och jag blev inte besviken. Väldigt lätt att komma igång med de enkla instruktionerna som medföljer. Det finns även youtubevideos från Sony där man kan se hur man går till väga. Men som sagt väldigt smidigt. Att man kan spela in i högupplöst ljudformat som DSD via USB ser jag bara som en liten bonus. Gissningsvis är intresset av det lite lägre än Sony räknat med och därav prisdroppet. Hur som tycker jag den låter jättebra och jag kan varmt rekommendera ett köp! Och vill man dessutom digitalisera sina skivor så är detta en no brainer.. bara att köpa! Mitt pris var ca 2800

Adlibris
Dålig
(500+)
j
jocke__r
64 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Köpte lego av Bamba. Adlibris verkar vara dom som "packa" paketet.. eller som de gjorde,att bara sätta en adresslapp direkt på originalkartongen. Självklart klara den inte av det så bra och kartongen var skadad. Nu skulle jag inte ge bort detta som tur var, samt att jag inte är en samlare av rang så låt gå. Men detta hade säkert blivit en retur från många andra. Leveranstiden var 3 dagar så det klagar jag inte på.

Q Acoustics Concept 20
Full Star 1
5
(6)
3 490 kr
j
jocke__r
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Priset som är nu 2700 så är det bara att köpa. Har svårt att tro man kommer bättre undan för dessa pengar. Tycker mycket om dessa högtalare.. bytte från golvare till dessa och har under tid vridit ner subwoofern lite.. sakta men säkert... Ibland kör jag utan och det låter väldigt fint. Är dock inne på att hitta en musikalisk sub till dom (har just nu en rätt bullrig hembiosub) för att ha mer valmöjlighet och kunna fläska på lite extra när man ser film. Har dom ihop med original stativen och har inte hört dom på annat sätt. Jag fick högtalarna och stativen för ca 5000 vilket såklart är ett jätteklipp. Men att lägga 3500 för stativen det vet i tusan om jag gjort om jag betalt 5000 för högtalarna. Jag upptäckte det skorra lite i ena högtalaren på låga frekvenser, men det visade sig bara var att dra åt elementen med en skruvmejsel så var det problem löst. Väldigt gedigen låda i övrigt som känns otroligt stum.

DeLonghi Dedica EC 680
Full Star 1
3.8
(5)
j
jocke__r
64 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan

+Bra funktioner och det blir gott. -Det dåliga är dock att den inte alls klarar av espressokaffet om det är för fint malet. Då verkar inte pumpen orka få igenom vattnet eller att kaffet sätter igen filtret. Men köper man färdigmalet i förpackning så funkar det. Dock inte om man köper på finställen där de maler det finast möjligt.