Prisjakt

perma

Medlem sen 2003-12-09
57
Bidrag
34
Hjälpsamröster
Caso CS728 (Rostfri)
Full Star 1
3.3
(1)
15 725 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 månader sedan*
Mycket nöjd med denna vinkyl. Svårt att veta hur de olika märkena egentligen är, så efter mycket velande köptes denna. Finns inte mycket recensioner på vinkylar överhuvudtaget så kan dela mina intryck av denna i alla fall! + Snygg design, känns gedigen och ger bra intryck Fina trähyllor som man lätt kan dra ut 2 zoner som regleras individuellt Fläktar i både övre och nedre delen Snygg displayhylla i övre delen, där man kan ha tjocka flaskor på display Kan kontrolleras via app (har ej testat) - Låter en del, skulle inte vilja ha den i köket direkt Temperaturregleringen är väl inte helt precis, när jag mätte temperaturen på rödvinet som jag förvarar i nedre delen (inställd på 15) var temperaturen eg 17
*Redigerades 3 månader sedan
LEGO Ideas 92176 NASA Apollo Saturn V
Full Star 1
3.8
(1)
1 200 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan
Missade ju att köpa 21309 varianten, och som tur är kan man ju nu köpa 92176 som är i princip identisk, så när som på en bit som ändrats. Hur som helst är det ju en fantastikt fint detaljerat modell som ger en fin förståelse av hur Saturn-raket är uppbyggt med en väl detaljerat insida och löstagbara raketsteg. Det enda som kunde göra den bättre vore väl genomskinliga plattor på utsidan som skulle göra det möjligt att se hur fin den är på insidan. Annars en otroligt fin modell som nu pryder mitt kontor.
MSI GeForce RTX 3060 Ti Ventus 3X OC HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
3.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 månader sedan
Helt ok, kort med vettigt pris (4990). Mycket för pengarna jämförelsevis. Fläktarna stannar vid idle. Kan tyckta att det är något högljutt vid drift däremot men kortet ligger på Max 65 grader. Endast 1 8-pin kontakt.
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan*
Funkade bra, snabb leverans, bra info från butiken, bra pris. Inget att anmärka på.
*Redigerades 10 månader sedan
Lampgallerian
Dålig
(74)
Bra
ett år sedan
Snabb leverans dagen efter beställning, bra packat, och billigast på prissatt, med andra ord bra betyg!
Sony WH-1000XM4
Full Star 1
3.5
(21)
3 169 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Dags att byta mina gamla momentum 2 wireless mot något nytt och det fick bli xm4:orna. Jämför med momentumen är de bättre på alla punkter, skönare, bättre ANC, bättre ljud, enkla att fälla ihop samt massor av nya roliga finesser. +Riktigt bra ljud, tycker de har bättre upplösning jämfört med momentum och betydligt tydligare definierad bas. Har ej använt eq:n, tycker inte det behövs. +Jag gillar speciellt speak to chat, som stänger av ljud och ANC när man börjar prata. Funkar förvånansvärt bra i kontorsmiljö (funkar dock inte alls när man kör med grästrimmern hemma 😊 ). + Bra räckvidd med BT 5, jag kan lägga mobilen på en plats och vandra runt i hela vårt hus (150m2) utan att ljudet hakar eller andra problem. +samtalsljud funkar bra, betydligt bättre än mina momentum, men de var å andra sidan väldigt dåliga, folk jag pratar med verkar tycka att ljudet är bra. Pratat en del i bullriga miljöer och har haft några problem +bra app med många funktioner + Sköna att ha på sig även med glasögon -Får ej 990kbps mot min galaxy s20, det bara hackar hela tiden. 660 är max. Vet ej var felet ligger. -Förstår inte riktigt poängen med den anpassade ANC beroende på miljön, så fort jag går några steg, dämpar den ANC:n, vilket är störande. Har stängt av den funktionen. -Verkar ej gå att använda lurarna när de laddas? Fattar inte varför inte det skall gå. Samamnlagt är de värda full pott tycker jag. Riktigt bra lurar.
Xiaomi Mi Air Purifier 2H
Full Star 1
4.1
(7)
1 212 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Funkar bra om man kör den manuellt men auto-funktionen gör ingenting, i varje fall inte mot pollen. Jag brukar köra den på näst lägsta manuella läget om natten och det renar luften tillräckligt bra från pollen. Ljudet är i näst lägsta läget knappt hörbart enligt mig, ett svagt bakgrundbrus typ. Köpte den mest för jag ville prova om lufterenaren hjälpte mig mot pollen i sovrummet och det gör den! Bra app också, enkel att koppla upp mot wifi. Hade auto-funktionen fungerat bättre hade den fått full pott.
Ooni Pro
Full Star 1
4.4
(3)
6 828 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Riktigt bra pizzaugn. Lätt att få upp värmen i tar lite mer än 20 minuter med en blandning av kol och ved. Dyr, lyxprodukt, ja kanske? Men pizzorna blir fantastiska helt enkelt. Kvaliteten känns bra, plåten är ganska gedigen men ändå går det att lyfta grillen vid behov. Min kom med 2 separata stenar och inte 4 som det stod i manualen. Hade kanske varit bättre med en stor sten. Tänker att man kanske klarar sig med en mindre modell men tror att användarvänligheten är bättre på pro i och med att den har en betydligt större öppning vilket gör det lättare att hantera och rotera pizzorna.
Altra Duo (Herr)
Full Star 1
3
(1)
1 234 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Verkligen sköna, väldämpade skor för de lite längre passen. Lätta och liknar på många sätt Hokas Clifton fast med bättre toebox. Tyvärr är inte kvalitén den bästa, mina började spricka i överdelen efter ca 300 km.
IKEA
Dålig
(307)
Dålig
2 år sedan*
Gjorde en beställning på deras webb. Läste inte omdömen här på prisjakt innan och tänkte i min enfald att leverans skulle ske inom några dagar. Men icke...uppskattat leveransdatum 2 veckor senare...går ej heller att avbeställa ordern via deras sida...Gick att ringa och avbeställa men ändå märkligt upplägg. Fick åka till butik istället...
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1