Prisjakt

toslut95

Medlem sen 2001-11-16
12
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Kopplat
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan*
Bra ställe att handla på. Trevlig personal
*Redigerades 23 dagar sedan
OnePlus 8T 128GB
Full Star 1
4.4
(25)
4 380 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
en månad sedan
Superbra mobil. Den är snabb, har bra kamera, bra fingeravtrycksläsare under skärmen. Har inget att klaga på. Lite svår att greppa helt och hållet i handen eftersom den är lite bredare än min Motorola men det är det enda jag kan klaga över. Den bästa mobil jag har ägt.
Canton GLE 476
Full Star 1
4
(3)
6 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan
Supernöjd med dem. Hade ett par Canton stativhögtalare innan men denna golvmodell är helt överlägsen både vad gäller bas men även diskant. Rent och snyggt ljud och med den här basen kan man klara sig utan subwoofer som jag behövde innan för att hjälpa stativhögtalarna.
BRL Electronics SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan*
Superbra kundtjänst. Fick varan långt innan de lovade
*Redigerades 6 månader sedan
Marshall Minor II Bluetooth
Full Star 1
3.5
(3)
843 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Superbra ljud med fyllig bas. Tack vare att man kan använda sladden som "bygel" i örat är det lätt att få dem att sitta bra fast. Passar kanske inte allas öron dock. Väldigt prisvärda nu (800kr)
Huawei Watch GT Classic
Full Star 1
3.7
(8)
1 290 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Jag har tidigare haft en Huawei Classic som kör Wear OS och jag måste säga att den här klockan klarar mindre saker men är bättre som helhet. Den är jättebra för att motionera med och för att mäta sömn. Visst, den har begränsad mängd urtavlor och ingen wifi men den gör det jag vill att den ska klara och den har upp till 2 veckors batteritid istället för ett dygn som wear OS. Trappar ner och är mycket nöjd. Betalade 1500kr också en stor fördel. Snygg är den också
Huawei P9 32GB
Full Star 1
4
(22)
3 850 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Positivt överraskad Första gången jag äger en Huawei men de är mycket prisvärda. Jag hade tidigare en ZTE Axon och den var ok men hade en långsam och oexakt fingeravtrycksläsare samt en medelmåttig kamera. Huawei har verkligen satsat på kameran. Den tar bra bilder även i dämpad belysning och har många bra manuella kontroller samt RAW-formatstöd direkt i appen. Fingeravtrycksläsaren är precis lika bra som på min Nexus 5 och det är ett bra betyg. Den har bra batterisparfunktioner också som gör att batterier räcker väldigt länge om man är kreativ med inställningarna. En nackdel är att de har begränsat Google smart lock och det är bara bluetoothenheter som kan hålla telefonen upplåst men det är nog enda nackdelen jag hittat med denna telefon.
*Redigerades 4 år sedan
ZTE Axon 7
Full Star 1
3.7
(12)
4 245 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Mycket bra prestanda för pengarna och mycket bra ljud i luren. Skärmen är klar och bra och batteritiden är mycket bra också. Däremot gillar jag inte ZTEs eget GUI och det går inte alltid att installera Googles egna appar för att ersätta ZTEs inbyggda. Kameran är inte heller jättebra. Blir korniga bilder i svag belysning och om man zoomar blir det pixligt. Fingeravtrycksläsaren är heller inte alls lika på som på min gamla Nexus 5x. Bra ljud i telefondelen.
*Redigerades 4 år sedan
Strong Connection Kit 1700 Duo
Full Star 1
3.5
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Funkar bra och signalen är stark. Det är lätt att para ihop enheterna men manualen är tyvärr helt värdelös och produkten har ett problem. Den kör bara 5Ghz och det framgår inte när du köper den på något sätt.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1