Prisjakt

wfps_105

Medlem sen 2008-06-24
39
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Razer BlackWidow Elite Green Switch (Nordisk)
Full Star 1
4.1
(8)
1 117 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Helt underbart tangentbord! Jobbar som utvecklare och tangentbordet tillhör såklart de viktigaste redskapen. Feedbacken från knapparna är tydlig och välbalanserad. Tangentbordet är rätt högljutt vilket kan vara bra att tänka på om det finns personer i ens omgivning som kan ha invändningar mot det ... :) Mig stör det inte.

Bredband2
Dålig
(44)
Usel
3 år sedan

VARNING FÖR BREDBAND2! USEL kundtjänst. Alla skyller på alla och kötiderna är vansinnigt långa. Mail tar 4-5 dagar att få svar på. När väl svaret kommer så bemöter de en bråkdel eller inget alls av innehåller så att man får maila fram och tillbaka och förklara samma sak flera gånger, hur tydlig man än är från första början. USEL fakturahantering. Skickar ut inkassokrav på fakturor som de aldrig har skickat ut. Fortsätter skicka ut fakturor efter skriftlig bekräftelse på uppsägning av abonnemang.

Bose QuietComfort 20 II for Apple Devices In-ear
Full Star 1
4.3
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*

Fantastiskt med noise cancelling in ear-lurar, då jag inte ville ha stora lurar att släpa runt på hela tiden. Smidigt fodral till lurarna ingår. Silikoninsatserna är väldigt bekväma och mycket skönare i längden än traditionella in ear-lurar. Ljudkvaliteten sänks avsevärt när noise cancelling är avstängt, vilket är det enda minuset jag kan komma på förutom det saftiga priset.

*Redigerades 5 år sedan
Fiskars Matador Stekpanna 28cm
Full Star 1
1.6
(20)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Nej, även jag måste rata den här pannan efter tre månaders användning. I början var jag absolut frälst och hade aldrig kunnat tänka mig att gå tillbaks till en teflonpanna. Men om det är den här hållbarheten som erbjuds hos pannor med keramisk beläggning får det bli så. Trots att jag har vårdat pannan enligt konstens alla regler så bränner allt fast nu. Synd på en annars så bra panna, men hållbarheten är under all kritik.

*Redigerades 7 år sedan
LensWay
Utmärkt
(76)
Utmärkt
8 år sedan*

Har beställt mina Linser hos LensWay i några år nu. Alltid snabb leverans och studentrabatt! Den enda gången jag stött på bekymmer var när posten tog alldeles för lång tid på sig att leverera linserna. Då skickade LensWay ut en ny order direkt. Supernöjd!

*Redigerades 8 år sedan
Denon AH-C101
Full Star 1
3.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

+ Riktigt tung bas + De medföljande skumpropparna formar sig efter öronen och är till skillnad från de medföljande gummi-/silikonpropparna faktiskt brukbara. Isolerar dock ljud från omvärlden riktigt bra! En stjärna åker för priset per prestanda (Jag betalade 698:- för två månader sedan, dagens pris på 498:- är mer skäligt men kanske fortfarande något i överkant.) En stjärna åker för diskanten som lämnar lite att önska. En stjärna åker för de medföljande gummi-/silikonpropparna som är obrukbara för mig på grund av kass komfort. De är hårda och obekväma. Lyckligtvis finns det ett par medföljande skumproppar som funkar mycket bättre och dessutom isolerar mycket mer ljud från omgivningen, men om man gillar dem är nog en smaksak. Jag gör det!

*Redigerades 8 år sedan
Samsung ML-2160
Full Star 1
2.8
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Letade efter en pålitlig skrivare för att skriva ut enklare dokument hemma och det här är den perfekta skrivaren för just det ändamålet. Endast svarta utskrifter men det duger för det mesta. Det är skönt att slippa tänka på alla separata färgpatroner som för det mesta brukade skapa en massa strul i min mening. Installationen går extremt smidigt med WPS (Wi-Fi Protected Setup) - förutsatt att routern har det. Annars är det en knöligare historia. Men i det stora hela en mycket prisvärd skrivare som gör sitt jobb.

*Redigerades 8 år sedan
Electrolux EMS20010OS (Rostfri)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Slog till på denna när elgiganten körde en kampanj för 799 kr. Det är den enklaste mikrovågsugnen man kan tänka sig. En knapp för att välja effekt och tre knappar för att ställa in tid. Inte så mycket mer. Fungerar hur bra som helst! Synd att man inte fick med någon skyddskåpa.

*Redigerades 8 år sedan
Netgear WNR3500L
Full Star 1
4.2
(118)
557 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*

Gör vad den ska. Som andra har nämt är signalstyrkan inte den bästa, därav minus en stjärna. I mitt fall är det inget stort hinder. Annars är den väldigt stabil. Jag har tidigare haft väldigt mycket problem med Telias medföljande routrar vid hemmadelning och långsamma överföringshastigheter. Det funkar bra nu. AirPlay i full HD är inga problem och streaming överlag över trådlösa nätverket fungerar bra. Får ut 85/85 Mbit/s på trådlösa nätverket vilket är långt över förväntan trots att specifikationen säger 300Mbit/s.

*Redigerades 8 år sedan
Samsung WF700B4BKWQ (Vit)
Full Star 1
4.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*

Nog måste man ge Samsung creds för en väldigt tysta trumman. Väldigt smidiga och snabba tvättprogram. Knepigt att få till rätt anslutning till vattnet och svårt att få det tätt, men det är ju inte tvättmaskinens fel, i övrigt enkel installation. Eftersom jag bor i lägenhet passar det bra att den är tystlåten för att slippa störa grannarna. Räknar med att den här går många år till!

*Redigerades 8 år sedan
Sida 1