Prisjakt

ciceron

Medlem sen 2008-05-23
36
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Ågrens Hifi & Hemmabio
Utmärkt
(25)
c
ciceron
36 omdömen
Utmärktett år sedan

Ringde och frågade lite om en audiovector center jag tyckte såg ut att passa i min uppsättning då den även gick att vinkla uppåt litegrann. Kunnig säljare, försökte inte ens sälja på mig nya frontar då jag antagligen inte skulle märka så stor skillnad mot de jag har. Sagt och gjort så beställde jag. Några minuter senare ringde han tillbaka och sa att min center var slut men att jag kunde få en två snäpp bättre och dyrare för samma pris. Nu har jag testat några dagar denna center från Audiovector ”signature” och jag är helnöjd! Serviceinriktad schysst säljare!

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax 500ml
Full Star 1
3
(3)
151 kr
c
ciceron
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Jag kämpade med att få till det med den här produkten. Bilen får inte vara för blöt. Spraya inte mer än ett spray i dimma över motorhuven. Typ två spray på en sida… inte på glas, alltså väldigt lite annars är produkten svår att torka av. Jag har nu en stor microfibertrasa i ena handen och Biltemas ljusgula torkduk som har våffelmönster typ.. alternera dessa samtidigt vid torkningen så får bilen jättefin keramisk glans. Även glaset blir bra om man bara torkar glasen med trasorna men som sagt spraya inte på glaset direkt.. För mig räcker en sån här flaska i evigheter.

Bosch WAE28462SN (Vit)
Full Star 1
5
(2)
c
ciceron
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Grym maskin

POWER
Utmärkt
(500+)
c
ciceron
36 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Har köpt flertalet gånger från Power nu och det har funkat finfint! Supporten har varit snabb också! En gång sänktes produkten dagen efter att jag köpte och de justerade mitt pris direkt. Med intjänade poäng blir det alltid något billigare än billigaste priset på prisjakt.

Philips Hue Adore 34351
Full Star 1
4
(2)
c
ciceron
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Perfekt ljus, blir exakt samma färgtemperatur som andra Hue med samma funktion att kunna ställa mellan varmt o kallt samt dimma steglöst ner till nästan inget ljus alls. Jag har Hue rörelsesensor till den också, bra att man kan ställa in nattljus och normalstarkt ljus efter klockslag. Jag tycker det är bra att den lyser uppåt också.

Stockholms tandapotek
c
ciceron
36 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Beställde för första gången då de hade lägst pris på en vara. Paketet kom dagen efter! Posten lade in det lilla paketet i brevlådans frontfack så jag slapp att hämta.

Philips Hue Being 32610 P7
Full Star 1
4.1
(7)
2 227 kr
c
ciceron
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Genuin plafond i mestadels metall. Ger behagligt varmt ljus som går dimma steglöst. Man kan även få kallvitt ljus som är otroligt starkt i min hall. Bra städbelysning när man enkelt kan växla över till kallvitt.

Goodyear EfficientGrip Performance 205/55 R 16 91V
Full Star 1
2.4
(11)
986 kr
c
ciceron
36 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Säkert jättebra i alla tester men jag fick en bula i sidan på mitt däck efter ca 50 mils körning. Antagligen på grund av potthål sa reklamationsavdelningen. Visst det kan så vara men jag inte ens märkt det i så fall. Riktigt kasst. När jag läser andra omdömen förstår jag att fler haft detta problem. Lite synd att ett sådant här företag som Good Year nyligen flyttat tillverkningen från Tyskland till Polen. Kan det hänt något i denna flytt kan man undra? Däcket får ju bra betyg över lag.

Landmann Triton PTS 3.0
Full Star 1
3
(21)
4 195 kr
c
ciceron
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

330 °C kommer min upp i efter ca 10 min. Först blev det inte så varmt då jag inte förstod att man skulle vrida tillbaka reglaget efter tändning för att höja värmen... Gallren är robusta och lättrengjorda.(full värme ett tag och sen borsta) Pts funktionen med plåtar över brännarna sprider värmen som utlovat, och det blir bra grillat. Funderar på att testa en röklåda. Bra fettuppsamling under brännarna. Dock råkade jag stöta till den med min stora tub. Fästet till den lilla fettkoppen som hänger i tråget lossade då men jag borrade ur de gamla popnitarna och nitade om. Hade kanske funkat lika bra med typ mekanoskruv o mutter också. Inget rost att klaga på efter två år. Lacken är fin. Pts plåtarna över brännarna är lite rostiga. Glallren är fina. Någon skruv till en krok har lite rost.