ciceron

Medlem sen 2008-05-23
33
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Bosch WAE28462SN (Vit)
Full Star 1
5
(2)
c
ciceron
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan

Grym maskin

Power
Utmärkt
(500+)
c
ciceron
33 omdömen
Utmärktett år sedan

Har köpt flertalet gånger från Power nu och det har funkat finfint! Supporten har varit snabb också! En gång sänktes produkten dagen efter att jag köpte och de justerade mitt pris direkt. Med intjänade poäng blir det alltid något billigare än billigaste priset på prisjakt.

Philips Hue Adore 34351
Full Star 1
4
(2)
1 695 kr
c
ciceron
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Perfekt ljus, blir exakt samma färgtemperatur som andra Hue med samma funktion att kunna ställa mellan varmt o kallt samt dimma steglöst ner till nästan inget ljus alls. Jag har Hue rörelsesensor till den också, bra att man kan ställa in nattljus och normalstarkt ljus efter klockslag. Jag tycker det är bra att den lyser uppåt också.

Stockholms tandapotek
c
ciceron
33 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Beställde för första gången då de hade lägst pris på en vara. Paketet kom dagen efter! Posten lade in det lilla paketet i brevlådans frontfack så jag slapp att hämta.

Philips Hue Being 32610 P7
Full Star 1
4.5
(13)
2 117 kr
c
ciceron
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Genuin plafond i mestadels metall. Ger behagligt varmt ljus som går dimma steglöst. Man kan även få kallvitt ljus som är otroligt starkt i min hall. Bra städbelysning när man enkelt kan växla över till kallvitt.

Goodyear EfficientGrip Performance 205/55 R 16 91V
Full Star 1
4.5
(500+)
1 028 kr
c
ciceron
33 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Säkert jättebra i alla tester men jag fick en bula i sidan på mitt däck efter ca 50 mils körning. Antagligen på grund av potthål sa reklamationsavdelningen. Visst det kan så vara men jag inte ens märkt det i så fall. Riktigt kasst. När jag läser andra omdömen förstår jag att fler haft detta problem. Lite synd att ett sådant här företag som Good Year nyligen flyttat tillverkningen från Tyskland till Polen. Kan det hänt något i denna flytt kan man undra? Däcket får ju bra betyg över lag.

Landmann Triton PTS 3.0
Full Star 1
3.8
(39)
3 897 kr
c
ciceron
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

330 °C kommer min upp i efter ca 10 min. Först blev det inte så varmt då jag inte förstod att man skulle vrida tillbaka reglaget efter tändning för att höja värmen... Gallren är robusta och lättrengjorda.(full värme ett tag och sen borsta) Pts funktionen med plåtar över brännarna sprider värmen som utlovat, och det blir bra grillat. Funderar på att testa en röklåda. Bra fettuppsamling under brännarna. Dock råkade jag stöta till den med min stora tub. Fästet till den lilla fettkoppen som hänger i tråget lossade då men jag borrade ur de gamla popnitarna och nitade om. Hade kanske funkat lika bra med typ mekanoskruv o mutter också. Inget rost att klaga på efter två år. Lacken är fin. Pts plåtarna över brännarna är lite rostiga. Glallren är fina. Någon skruv till en krok har lite rost.

Bathlife Bubbelbadkar Flit 170x120 (Vit)
Full Star 1
5
(1)
c
ciceron
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Jag hade nog inte läst på så mycket men det känns faktiskt gediget att det är riktigt glas. Det tar bort lite av plastkänslan akrylkar har. Överfyllningskyddet sitter i den stora ratten som man öppnar avloppsventilen med (sitter under kranarna i mitten på bilden) detta ger ca 5 cm tillgodo upp till kanten. Bubblet i sig var som förväntat, kanske något kraftfullare än vad jag trott. Ljudnivån är som i andra kar jag suttit i. (inte prövat något jättedyrt att jämföra mot men ja det är en motor som låter) Jag ville egentligen inte ha ett bubbelbadkar då jag inte finner det så jätte rofyllt men detta var enda karet med de mått jag önskade. Till barnens lycka blir det mycket skum om man kör igång bubblet. I vanliga fall har knappt en halv badskums-flaska räckt för att få till lite skum med bara badkarsblandaren. Med jetstrålarna igång räcker en hand så bildas tåligt skum som är svårt att få bort första 15 min med duschslangen. Detta gör att jag nu inte ångrar bubbelfunktionen (som inte går att välja bort) Priset under 10.000 kr är ganska oslagbart. Anslutningarna är av svensk standard. Lite konstig dokumentation dock men väldigt enkelt att skruva på standard pex slangarna eller vad det kallas. Två elkablar ska kopplas in också av elektriker. Anslutningarna för vatten är som väntat under kranarna och motorn sitter på andra kort-sidan. --------- Uppdatering. Tänkte dela med mig lite efter lite mer användning. Över 400 liter varmt vatten låter jag svalna till rumstemperatur innan jag spolar ut i avloppet. (jag har ftx ventilation som återvinner värmen..) Lätt att hålla rent fast det är så stort, tricket är bara att alltid bara skölja av sig lite först med duschen innan bad samt skölja av allt smuts efter bad innan det torkat in. Eftersom karet inte har automatisk rengörning så skruvar jag alltid av duschmunstycket och tar bort packningen. Sedan sätter jag slangen med full tryck mot något eller några hål så att badvattnet kommer ut ur de andra hålen.

Ecco Terracruise Lite 841034 (Herr)
Full Star 1
2.5
(4)
c
ciceron
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Hittills mycket över förväntan. Jag har synat skon noga men inget verkar gått sönder. Jag har aldrig haft ett par ecco som gått sönder.