Prisjakt

SilverSnake

Medlem sen 2008-04-19
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Retrospelbutiken
Bra
(434)
Utmärkt
5 år sedan*
Beställde två brädspel härifrån i helgen. De kom fram under onsdagen, så kanske inte den snabbaste leveransen men helt okej. Betydligt viktigare dock var hur superbt de var packade. Stora bubbelpåser runt lådorna på alla sidor (inklusive ovanför och under) och tätt packat så de kunde inte röra sig alls i kartongen. Enda anledningen till att det inte blir full pott är leveranstiden, men det är ju 9.5 stjäronor lätt. Mycket nöjd, kommer handla här fler gånger.
*Redigerades 5 år sedan
Brunos Bildverkstad
Usel
(7)
Bra
8 år sedan*
Beställde ett objektiv på eftermiddagen i tisdags. Onsdag morgon fick jag leveransbekräftelse och idag torsdag hämtade jag ut det hos DHL. Bra mailkommunikation i varje steg av köpet med spårningsnummer och allt liknande man kan tänkas vilja ha. Så snabba leveranser och smidigt köp överlag, inte mycket att klaga på. Ska man beklaga sig över något är det möjligen deras webb. Den är lite besvärlig att hitta på, jag saknar tydligt lagersaldo vid produkterna (just objektivet jag köpte hade en extra rad i beskrivningen "endast 1 ex kvar!") och när man registrerar sig vid köp verkar man inte få välja ett lösenord till sitt konto, så det måste man återställa för att kunna logga in. Men överlag är jag mycket nöjd med mitt köp och deras webbsida är "bra nog". Rekommenderas varmt!
*Redigerades 8 år sedan
NetOnNet
Bra
(500+)
Usel
9 år sedan*
Det är nu nästan två månader sedan jag köpte hemmabioutrustning för väl över 20kkr och jag får fortfarande spam i form av brev, mail och telefonsamtal där det pushat försäkringar för sakerna jag köpt. Det är ju helt oacceptabelt de ska hålla på och jaga en i efterhand så här, jag valde inte tilläggsförsäkring när jag handlade, sluta pusha det! Och alla dessa säljpush kommer antingen med NetonNets branding eller på annat vis tydligt märkt med vad och var jag köpt, så det är tydligt det är NetonNet som gladeligen delat med sig av mina orderdetaljer. De får lite plus för att de fungerar bra när man köper småsaker, men jag kommer aldrig mer köpa dyra elektronikprodukter från NetonNets webbutik.
*Redigerades 9 år sedan