Prisjakt
  • Brunos Bildverkstad

  • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Brunos Bildverkstad?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Mycket snabb leverans och spännande utbud av analog film och polaroidprodukter.

L
Lengstad
78 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Registrerade ett konto och beställde en vara. När jag inte fick någon orderbekräftelse försökte jag logga in, men upptäckte att jag i hastigheten stavat fel i e-postadressen. På hemsidan fanns en funktion att kontakta butiken, vilket jag gjorde och bad om hjälp med att rätta till kontot så att jag kunde logga in och följa ordern samt bad att få en orderbekräftelse. Inget svar. Jag fixade ett konto med det felstavade namnet och begärde ett nytt lösenord. Jag skickade ett meddelande att jag lyckats lösa problemet. Inget svar. När jag ett antal dagar efter ordern har lagts fortfarande inte hört något loggade jag in och hittar orderstatus att produkten har utgått. Inget meddelande från butiken. Uppför man sig så här så bör man definitivt ompröva beslutet att bedriva webhandel. Skräp.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Ganska bra utbud på kamerafilm och bra service. Lite hög fraktavgift men i övrigt är jag mycket nöjd.

S
SilverSnake
5 omdömen
BraRedigerades 11 år sedan

Beställde ett objektiv på eftermiddagen i tisdags. Onsdag morgon fick jag leveransbekräftelse och idag torsdag hämtade jag ut det hos DHL. Bra mailkommunikation i varje steg av köpet med spårningsnummer och allt liknande man kan tänkas vilja ha. Så snabba leveranser och smidigt köp överlag, inte mycket att klaga på. Ska man beklaga sig över något är det möjligen deras webb. Den är lite besvärlig att hitta på, jag saknar tydligt lagersaldo vid produkterna (just objektivet jag köpte hade en extra rad i beskrivningen "endast 1 ex kvar!") och när man registrerar sig vid köp verkar man inte få välja ett lösenord till sitt konto, så det måste man återställa för att kunna logga in. Men överlag är jag mycket nöjd med mitt köp och deras webbsida är "bra nog". Rekommenderas varmt!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Mycket bra bemötande i butik. Bra kontakt direkt. Jag beställde via nätet på lördagen och på tisdagen kom kameran. Fick svar direkt efter att order var lagd och sen kan man ju säga snabb leverans. Mitt i semestertider och allt... Trevligt bemötande och snabba svar. Det fick jag och det är viktigt! Sen att kameran var billigast här över hela Sverige gör ju inte det hela sämre...

K
Knudsen777
18 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Hade inte kameran på lager, men fixade det så att jag fick hem den direkt från deras leverantör! Mycket trevliga och bemötande via telefon och mail! Vill dock säga att kameran varit slut hos alla, och de var villiga att skicka mig kameranhuset och gluggen från andra kamera paket som de hade i butiken. Kan rekomendera dessa och bättre kan de bli om de börjar uppdatera sin lagerstatus på hemsidan. Kameran köptes på en torsdag och på fredagen dagen efter hade jag kameran! :) Deras suport ger jag 10/10 då de tog sig tid att ringa och medela mig att kameran fans att hämta på närmaste utlämningställe! det kallar jag SUPPORT! :)

B
Beatles
150 omdömen
BraRedigerades 16 år sedan

Trevlig & hjälpsam personal. Men begränsat utbud och medelpriser. Två små butiker finns i Stockholm som koncentrerar sig på bildframkallning och renovering av gamla foton.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Brunos Bildverkstad Aktiebolag

Organisationsnr: 556391-8183