Davil

Medlem sen 2008-04-01
21
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine
3.6
(8)
3 471 kr
8 månader sedan
"Allt i ett" * Unifi Controller * 4 port switch (dock EJ POE) * Nano HD AP Prisvärt för vad man får! Jag har problem med att göra inställningar via Android appen men via webbläsare är det inga problem. Synd också att switch portar saknar POE. Drar därför av en stjärna på en förövrigt superbra produkt!
JBL E25 BT
2.9
(6)
353 kr
3 år sedan*
Jag är mycket nöjd med dessa lurar! Jag valde mellan dessa och Jbl Reflect Mini. Dessa låter bättre framförallt i basen. Däremot klarar dessa inte fukt /svett lika bra men för mig går det bra på gymmet.
*Redigerades 3 år sedan
Logitech Harmony Elite
3.6
(21)
2 687 kr
3 år sedan*
För 1500kr som jag köpte denna för på black friday är jag mycket nöjd! Skönt att slippa behöva rikta fjärrkontrollen, den missar aldrig så som traditionella fjärrkontroller kan göra. De extra ir-ögon är guld! Nu styr jag även köksstereon på andra sidan väggen. ????. Varför jag inte ger den full pott är för att den är för dyr i ordinarie pris (hade då valt Ultimate om det inte vore för black friday). Jag önskar att den gick att integrera i Domoticz och inte bara "stand alone" Hue.
*Redigerades 3 år sedan
Bluedio HT
3.7
(8)
350 kr
3 år sedan*
Mycket bra ljud för pengarna (under 200kr). Lång batteritid, flera förinställda ljudbilder som ändras genom att trycka på höja och sänka ljudet samtidigt. Dessa är i klass med flerdubbelt så dyra hörlurar. Med det sagt så är de inte perfekta. Det hade varit bra om man visste vilken ljudinställning man har valt, typ att den säger 1, 2, 3 osv. Svårt att hålla reda på vilket man har valt så man hittar tillbaka till samma igen om man provar en annan inställning. De sitter inte helt perfekt på min stora skalle. De hade gärna fått vara rörliga i bägge själva öronmuffarna.
*Redigerades 3 år sedan
Foscam FI9828P
3.3
(1)
4 år sedan*
+ Mycket prisvärd! + Väldigt enkel att komma igång med. + Känns gedigen och ser mycket dyrare ut än vad den är. - Går inte att styra kameran uppåt mer än horisontellt vilket är lite dåligt om man installerar kameran på en lägre höjd. - Det är fast monterat en "bunt" med kabelkontakter som gör att man måste borra onödigt stort hål i väggen om man ska föra in kablaget till insidan av väggen. - Den har inte inbyggd mic/högtalare, man behöver externa som kopplas in på 3,5mm om man vill ha ljud. .
*Redigerades 4 år sedan
Bonavita BV382510V 1L
2.9
(3)
1 299 kr
4 år sedan*
Otroligt nöjd med denna. Jag använder den minst 3 ggr/ dag. + Svanhals gör att den är underbar att hälla med. Jämnt och fint flöde. + Temperaturstyrningen. Man ställer in önskad temperatur i displayen och sedan hålls den automatiskt. + Snygg (tycker jag). - Rymmer bara en liter vatten vilket är lite lite ibland. - Skulle kunna få vara lite snabbare på att komma upp till inställd temperatur. Jag rekommenderar denna starkt till alla te, och kaffedrickare som brygger kaffe manuellt i V60 eller clever dripper.
*Redigerades 4 år sedan
Smart-telematik
Bra
(54)
Utmärkt
5 år sedan*
Jag kan varmt rekommendera denna butik! Personalen är supertrevliga och gjorde sitt yttersta för att hjälpa mig med ett problem som nu har löst sig tack vare deras hjälp.
*Redigerades 5 år sedan
Satvision Scandinavia
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Här handlar jag gärna igen! Bra betalningssätt (Swish använde jag). Bra priser och riktigt snabb leverans!
*Redigerades 5 år sedan
Worx Landroid M WG791E
3.2
(23)
6 år sedan*
Fungerar långt över förväntan! Jag har nu låtit min klippare få gå dagligen i en månad och är grymt imponerad. Min tomt är ganska problematisk med en öppning i staket där du är ca. 70cm mellan slingorna, flera trånga partier och en brant slänt. Slänten är enda stället som jag har haft lite bekymmer med att klipparen har glidit när den har klippt längs med i sidled. Jag har den äldre varianten av däck så den nya uppdaterade Landroid med orange hjulsidor är säkert bättre. + Den är riktigt tyst. + Den är motorstark och klarar tuff uppförsbacke. + Den känns gedigen och andas kvalitet. + Den har dubbla sensorer som gör att den alltid svänger ut åt rätt håll när den "studsar" mot slinga vilket gör att den klarar smala passager. + 3 års garanti (om man registrerar produkten på deras hemsida). + Mycket enkel programmering på Svenska. + Mycket bra pris! - Glidrisk i sidled i sluttande gräsmatta om gräset är blött. - I instruktionsboken rekommenderar de lite väl långa avstånd för slingan vilket gör att den då lämnar oklippt gräs i kanterna. (Jag har tex. ca 27cm mellan husvägg och slinga och då blir det bra.) - Jag behövde mer av både spik och tråd än det som följde med. Jag ångrar mig verkligen inte att jag köpte en Landroid!
*Redigerades 6 år sedan
Scythe Shuriken Rev. B
3.3
(4)
8 år sedan*
+Mycket prisvärd. +Mycket enkel och snabb montage till en AMD FM2 peocessor. +Kyler otroligt bra med tanke på hur låg och smäck den är. +Den är tystgående måste jag säga. + perfekt till en HTPC med utrymmesbrist (på höjden).
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1