Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan
Beställde en Victorinox skalkniv 8 cm, bra pris och snabb leverans, fick den dagen efter att jag hade beställt den. Enkelt att checka ut med Swish men det skulle bli ännu enklar om Swishnumret fanns på hemsidan.
E
Enjaku

2 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Behövde en Fällkniven DC4 till helgen. Var ute i sista sekunden då jag lade beställningen på en Onsdag. Jag skrev att jag behövde den på fredag och fick beställningen nästa dag, fraktfritt. Otroligt bra, speciellt med tanke på att jag bor i norrbotten och butiken ligger i Stockholm.
A
Alarma

6 omdömen

Utmärkt
5 år sedan
Snabb leverans och bra förpackat. Priset på varan var billigast i Sverige inklusive frakt!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 år sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
bra priser (i jämförelse med konkurrenter) snabb leverans (2 arbetsdagar) samt personligt bemötande då jag hade viss brådska. rekomenderas varmt!
n
ninj4

2 omdömen

Bra
5 år sedan
Har beställt knivar vid två olika tillfällen. Utöver smidig beställning och snabb leverans kan jag även konstatera följande: + Instruktioner om brådskande leverans som lämnades i beställningsformuläret togs på allvar och varorna var framme i tid. + Snabba och tydliga svar från "kundtjänst" + Inget strul vid returköp. + Återbetalningen skedde snabbt efter returköp. - Något vaga instruktioner på hemsidan gällande vilken typ av frakt kunden ska använda vid retur.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 år sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Trodde att kniven skulle ha skärpa men jag fick bryna sedan blev den bra ville ha en gul men det ser bra ut nu bland dom andra med svarta skaft på magnetismen.
F
Foxzox7

5 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Köpte en mora frost kniv och är riktigt nöjd. Bra pris, fri frakt och finns faktura. Beställde en söndag eftermiddag och fick den på onsdag. Att hemsidan är ganska bra är också trevligt. Kniven kom fint paketerat och var i fint skick. Kan bara ge full pott. Verkar som att den nya ägaren gör bra ifrån sig.
d
dePaul

1 omdöme

Usel
10 år sedan
I februari 2009 beställde jag två knivar från Knivar.nu. Dessa var: En sågtandad Victorinox bröd-/konditorkniv med handtag i jakaranda (Rosewood) samt en Frosts kockkniv 4261P. Leveransen blev fasligt försenad varvid man skyllde på vinterkräksjuka. När väl knivarna anlände så var brödkniven deffekt. Mellan handtaget och bladet fanns en stor glipa. Förmodligen hade man på Knivar.nu observerat skadan eftersom man som plåster på såren hade skickat med 3 små Victorinox skalknivar. I ärlighetens namn hade jag hellre sett en felfri produkt och snabb leverans än bonus i form av tre tämligen meningslösa skalknivar. Med tanke på den omständiga kommunikationen och längden på leveransen så orkade jag helt enkelt inte gå vidare med ärendet, svalde min förbittring och nöjde mig med de nämnda knivarna. ~Paul~
Betyg köpupplevelse
3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwish
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.knivar.nu

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Senkou Sweden AB

Organisationsnr: 556869-2205

Information hos allabolag.se