Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
ett år sedan

Jag beställde hem en mandolin och fick hem en vara i bruten originalförpackning som var uppenbart använd och dessutom smutsig på flera ställen. Kommer aldrig att köpa något från knivar.nu igen, det kändes som ett hån att få hem denna begagnade produkt.

Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
ett år sedan

Beställde en Victorinox skalkniv 8 cm, bra pris och snabb leverans, fick den dagen efter att jag hade beställt den. Enkelt att checka ut med Swish men det skulle bli ännu enklar om Swishnumret fanns på hemsidan.

E
Enjaku

2 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Behövde en Fällkniven DC4 till helgen. Var ute i sista sekunden då jag lade beställningen på en Onsdag. Jag skrev att jag behövde den på fredag och fick beställningen nästa dag, fraktfritt. Otroligt bra, speciellt med tanke på att jag bor i norrbotten och butiken ligger i Stockholm.

A
Alarma

6 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Snabb leverans och bra förpackat. Priset på varan var billigast i Sverige inklusive frakt!

Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 år sedan
Via butik

bra priser (i jämförelse med konkurrenter) snabb leverans (2 arbetsdagar) samt personligt bemötande då jag hade viss brådska. rekomenderas varmt!

n
ninj4

2 omdömen

Bra
6 år sedan

Har beställt knivar vid två olika tillfällen. Utöver smidig beställning och snabb leverans kan jag även konstatera följande: + Instruktioner om brådskande leverans som lämnades i beställningsformuläret togs på allvar och varorna var framme i tid. + Snabba och tydliga svar från "kundtjänst" + Inget strul vid returköp. + Återbetalningen skedde snabbt efter returköp. - Något vaga instruktioner på hemsidan gällande vilken typ av frakt kunden ska använda vid retur.

Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
7 år sedan
Via butik

Trodde att kniven skulle ha skärpa men jag fick bryna sedan blev den bra ville ha en gul men det ser bra ut nu bland dom andra med svarta skaft på magnetismen.

F
Foxzox7

5 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Köpte en mora frost kniv och är riktigt nöjd. Bra pris, fri frakt och finns faktura. Beställde en söndag eftermiddag och fick den på onsdag. Att hemsidan är ganska bra är också trevligt. Kniven kom fint paketerat och var i fint skick. Kan bara ge full pott. Verkar som att den nya ägaren gör bra ifrån sig.

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwish
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Förskottsbetalning
  • Kortbetalning
  • SMS-betalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Postförskott

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.knivar.nu

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Senkou Sweden AB

Organisationsnr: 556869-2205

Information hos allabolag.se