zyntax81

Medlem sen 2003-10-07
94
Bidrag
91
Hjälpsamröster
Apple AirPods Pro (2nd generation) 2022
Full Star 1
4.2
(2)
3 287 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 dagar sedan

Har AirPods Pro 1st generation och har varit löjligt nöjda med dem. Jag använder dem varje dag och det är en av de bästa produkter jag ägt någonsin. Nej det är inte bästa ljudet. Nej det är inte bästa noice cancelling. Nej de är inte billiga. Men så fantastiskt smidiga och praktiska att använda. De här jämfört med 1st generation har lite bättre noice cancelling. 6h battertid är ett välkommet lyft. Mer lågbas, särskilt vid låg volym. Inte lika neutrala längre, men det är heller inte målgruppen Apple vänder sig till. De flesta vill ha lite fylligare/varmare ljud än neutralt. Ljudet är helt ok. Volymjustering, något som såklart generation 1 borde haft. Bättre sent än aldrig och väldigt välkommet. Jag har inte testat Personanpassat rumsligt ljud ännu så kan inte uttala mig om det än. Lite besviken att de inte implenterade LE Audio med Bluetooth 5.3. Gissar att dom sparar på att implentera det tills de släpper ny Apple TV. Kan uppröra folk att de behöver köpa alla nya enheter för att nyttja det. Min killgissning är att det kommer efter de släppt ny iPad och Apple TV med BT 5.3.

Apple iPhone 14 Pro 5G 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.9
(4)
14 769 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 dagar sedan

Det är en iPhone med allt det innebär. Love it or hate it, jag är i förstnämnda kategori. Den är åt skogen för dyr pga Apples valuta idioti. Väldigt bra telefon och trots det galna priset köper jag den, man undrar lite grand var smärtgränsen går.

SVS 3000 Micro
Full Star 1
4
(2)
11 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 dagar sedan

Kompletterar min Sennheiser Ambeo med denna. Superfin kombo för oss i lägenhet. Snygg liten rackare med DSP och helt ok app. Rekommenderas.

Sennheiser Ambeo Soundbar
Full Star 1
3.4
(5)
16 359 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 dagar sedan

Mycket nöjd med denna "för att vara en soundbar" är den riktigt bra. Jag har provat olika soundbars i premium klassen och jag landade med denna. När jag köpte den 2021 så saknade den en hel del funktionalitet såsom Apple Airplay, Spotify connect, Chromecast och liknande. Ingen dealbreaker för mig då jag ändå använder Nvidia Shield och Apple TV. Men allt detta kom med firmware update i samband med AMBEO|OS i Mars 2022. Använder faktiskt Spotify connect ofta sedan det kom. Appen är riktigt bra och webui är riktigt smidigt när man sitter vid datorn och vill ändra lite EQ eller annat. Ljudet är bra. Faktiskt helt ok för musik också. Riktigt bra för film och serier. Jag bor i lägenhet och denna klarar sig helt utan sub jämfört med många konkurrenter. Jag kompletterade med en SVS 3000 Micro och det är en riktigt bra kombo. Jag uppskattar Night mode som fungerar riktigt bra. För mig som bor i lägenhet och har grannar som jag faktiskt bryr mig om att inte störa senare tider på dygnet. Att den har volym-display och bra enkel fjärrkontroll är något jag uppskattar förvånansvärt mycket. 25000kr är såklart egentligen för dyrt för en soundbar så jag kan inte ge den mer än 8/10 i betyg även om jag personligen är toppnöjd med min. Det är fortfarande en soundbar. Alla soundbars är en kompromiss, det går inte att komma ifrån.

GreenPan Barcelona Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.4
(7)
469 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Sämsta panna jag någonsin varit med om. Beläggningen gick paj första dagen och allt har bränt fast från första användning. Jag har använt många belagda stekpannor genom åren och det här var rekord. SPRING åt andra hållet, köp absolut aldrig en greenpan.

Nudient Thin Case V3 for iPhone 13 Pro Max
Full Star 1
1.5
(1)
177 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Dåligt material. Fingeravtrycksmagnet. Påstår Magsafe kompatibel fast den inte är det. Jag har varit nöjd med Nudient förr men kvaliteen har blivit Kina. Köp vad som helst utom det här.

Telldus Plug-In Slim (313510)
Full Star 1
2.8
(16)
330 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

+ Bra så länge de fungerar. Små och smidiga. - Går sönder på löpande band. Extremt buggiga mot Telldus egna gateway. (Gateways fel iofs, som är usel). Har köpt 6st. 2st har gått sönder. En var trasig vid leverans. En har börjat visa fel. En har slutat visa helt och hållet. Köp annan lösning än denna. Riktig skräpkvalitet. Telldus har tappat mig som kund för evigt efter att jag köpte deras skräp gateway.

Telldus TellStick ZNet Lite V2
Full Star 1
3.3
(48)
1 079 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Stor tumme ned på denna. Har kört Aeotec Z-Stick Gen5 för att ta in z-wave enheter tidigare. Tänkte prova denna då jag även vill ha 433 mätare, temp för kyl och frys bland annat. Första nackdelen är att man mer eller mindre måste köra över internet. Det går att knyta lokal data mot home assistant, men det var väldigt osäker kommunikation. Tappade kontakten ofta. Usel lösning, de vill sälja sin "premium" tjänst för månadskostnad. Värdelöst. Jag har 6st telldus plug-in switch mini som funkat bra i över 2 år mot Aeotec Z-Stick Gen5 > Home assistant. Tills de går sönder såklart, för det gör de ofta. De tappar kontakten jätteofta mot Tellstick znet lite v2. Deras egen gateway. Kontaktat supporten som var extremt låg kvalitet på. "har du provat att starta om den, har du provat att resetta pluggen och reconnecta?" Som manualen inte ens beskriver hur man gör för den delen. Supporten var på Engelska också, så säkert nån stackas Indier som läser ett manus. Nej den här kommer jag reklamera och faktiskt aldrig mer köpa något från Telldus igen. Någonsin.

Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Handlat på inet i många år och har hittills aldrig blivit missnöjd! Superb service, bra köpupplevelse. Reklamationer går smidigt. Bra utbud. Kompetens rakt igenom.

Bikester
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 2 år sedan

Dålig upplevelse. Köpte mobilfodral och fäste till cykel, SP Connect. Snabb leverans. Men! Fodralet var öppnat såg jag direkt på kartongen. Öppnade upp och det var fullt av fingeravtryck och märken. Tydligt begagnat. Kontaktade kundtjänst men de har hittills inte bemödat sig att svara efter snart en vecka. Har skickat varorna i retur, får se hur det går. Hittills är jag väldigt missnöjd och kan absolut inte rekommendera att handla från den här butiken. Edit. 1 Timme efter mitt omdöme här så svarade företaget här och bad mig kontakta deras kundtjänst. De stavade fel på sin egen mailadress, men jag mailade den korrekta. Har inte fått svar därifrån än efter 1 dygn. En vecka har gått på mitt ursprungliga ärende, som de inte heller svarat på. Håll er långt borta ifrån att handla från detta företag. De har även tagit bort sin kommentar här av någon anledning. För att de stavade fel?